Czesc Dziewczynki.....
Ja tylko na chwilkę.....
Karolka......trzymam kciukaski....jeszcze nie wszystko przesądzone...wierze ze bedzie dobrze..przytulaski...
MamaSówka....dziekujemy za wiadomosci....
Selenko....czekam na wiesci i trzymam kciuki....
Edytko.....przytulaski.....
Alutka...z Ciebie to pracocholiczka....hihihi...dasz sobie rade...
Szafirek.....napisz co u Was kochana.....
Cyniczna.....?moze któras wie co u Asi.......długo się nie odzywa....
Koti....mam nadzieję ze psisko wydobrzeje.....
Allaa,Also,Anesto,Jezyk,Dlaczegotak,Miglak,Dilajla,Guska,Gabi,Agi,Agnieszka,
Aga Ir,Anetka,Magda,Danula,Wróbelek,Ola,Ona,Ilona,Wonka,Kasiek,Karolka,
Marti,Kingus,She,Angelka,Alicja,Beti,Hanka,Scarlet,MamaGrzesia,PrzyszłaMamusia,
Mała,Niusia,Nikki,Ruda,Gosia,Enka,13x13,Ola,Sonita,Carri,Doka,Iza,Pati.b,Sylwia,
Sylus,Mirka,Mordoklejka. wszystkie niewymienione dziewczynki ciepło pozdrawiam.....
Dziewczynki piszecie o niesprawiedliwosci zycia....moim zdaniem nie ma sprawiedliwosci.....my Aniołkowe Mamusie niestety juz nigdy niezaznamy spokojnej ciązy,zawsze bedziemy się obawiały,zawsze bedzie nam juz towarzyszył strach i przerazenie....ale czy kobiety którym jest dane cieszyc sie spokojną i beztroską ciąza sa czemus winne.....?tak ja wiem ze nas to "boli" ze my juz zawsze bedziemy inaczej podchodziły do ciązy....nie mozemy obwiniac ich o to ze nam się nie udało.....wiem,ze łatwo się mówi bo ja tez mam w sobie podobne odczucia jak Wy ale powinnysmy cieszyc sie ze chociaz ktos inny nie ma takowych przezyc na swoim "koncie".....to takie moje spostrzezenie.....
Któras pytała o slub....jejku jak ja zaczynam sie stresowac....ale wkoncu umówiłam sie do fryzjera....musze jeszcze zamówic kwiaty....jakos nie cieszy mnie ten dzien...to dziwne czucie którego nie potrafię wyrazic słowami...bo nie tak to miało wszystko wyglądac....no cóz takie niestety jest zycie....
Dzwoniłam dzis aby się zarejestrowac do por.genetycznej....mam termin na 13 pazdziernika.....masakra jakas...no ale cóz zrobic....
Popołudniu lecę na spotkanie do przedszkola...eh...alez mi dziecko urosło....
Ale się rozpisałam......miłego dnia kochane Wam zycze.....
Brzuchatki prosze o pogłaskanie brzuszków....
A oczekującym...wymazonych kreseczek......
Pozdrawiam cała "ekipę"bb........
Zmykam.....