reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
I ja się przywitam
dzięki za odpowiedzi, zapisałam się na to USG 3D na 2 lipca, podobno w 22 tyg najlepiej je robić, więc idziemy.
miłego dnia

Witam :-)
Dziewczynki ostatnio was troszkę zaniedbywałam więc dołączę nowe wynalazki ;-)
Otwórz jakiś sklepik :tak::tak: Śliczne :tak:

Witam dziewczyny, mam do Was prosbe.
Napiszcie jakie badania robilyscie po poronieniu i w jakim czasie od zabiegu.
Ja robiłam tokso, tsh, cytologię, i usg i chyba tyle.

musze wam powiedziec ze ciuszki juz mamy wszystkie, co chwila zagladam do szuflady i je oglądam, są takie cudne ze nie moge sie napatrzec, z innymi rzeczami poczekamy do konca lipca.
:-D:-D:-D Ja też mam już 3 szuflady ubrań ;-);-)
mój jezyk odszedł do nieba :-(
Bardzo mi przykro :-(

Nikki jak dziś samopoczucie???
Witaj Olu, tak sobie, szczególnie, że roboty w domu sporo i nie ma jak odpocząć. Od tego wsadzania luteiny trzy razy dziennie mam jakąś infekcję, bo niby ręce czyste ale nawet w wodzie bakterie są, no nie wiem.. Dziś zaczynam brać clotrimazol i zobaczymy..
A jak Ty się czujesz? Brzuszek jeszcze boli?

A jak Ty się czujesz? Brzuszek jeszcze boli?
Oj brzuch boli cały czas niemiłosiernie. Ale tak się "naćpałam" prochami że mnie zmuliły i prawie nie czuje. Strasznie obfita jest ta @. Mam tylko nadzieję że będzie krótsza niz ostatnia.
Ja luteine sobie wkładałam dwa razy dziennie. Ale żadna infekcja mi się nie wdała. Różnie to z tymi naszymi organizammi jest.

Nie pamietam juz ale chyba Wam nie pisalam...Ostatnio duzo pisalam z moja kolezanka z liceum.byla w ciazy-termin miala na 17 czerwca.jeszcze wczoraj siedziala na gg i pisalysmy.denerwowala sie,ze jeszcze nie urodzila i nie mogla sie doczekac kiedy zobaczy swoje dzieciatko:)
No i dzis urodzila sliczna coreczke:)
Super sa takie wiadomosci,az sie tak fajnie robi na serduchu:)
Kazda z nas doczeka sie tak wspamialej chwili:-)

reklama
Do góry