reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej dziewczynki
dziekuje za clotrimazol tzn. R dziekuje że interes juz lepiej sie czuje duuuuuuzo lepiej
nawet wy ralismy sie na zakupki i tak zaszalalam ze kupilam Werci wyprawke do szkoly zostal tylko do kupienia piórnik a poza tym jeszcze 4 kartony na skarby i kolderke dla siebie nowiutka bo stara juz sie wyslużyła
mnie dzis @ wykancza nigdy nie mialam tak obfitych jak ta i poprzednia czyli pierwsza po zabiegu tyle ze po tabletkach nie boli
zmykam bo zmeczenie mnie dopadlo no i ssie w brzuchu a dzis pierwszy dzien mojej walki z kg wiec mysle ze jak zasne to przestane byc glodna

reklama
mnie dzis @ wykancza nigdy nie mialam tak obfitych jak ta i poprzednia czyli pierwsza po zabiegu tyle ze po tabletkach nie boli
zmykam bo zmeczenie mnie dopadlo

Jakkolwiek durnie to zabrzmi to mimo bólu i niewygody ja zazdroszczę i Tobie i Oli81 tego, że macie @... Ja ciągle czekam na pierwszą po poronieniu. Miałam objawy, ale już zniknęły. Ech...

no i ssie w brzuchu a dzis pierwszy dzien mojej walki z kg wiec mysle ze jak zasne to przestane byc glodna

Ja też muszę zacząć tą nierówną walkę rozumu z żołądkiem. Bo przestaję mieścić się w spodnie. Dobrze, że to lato. Można grzeszyć jedząc owoce i warzywa zamiast słodyczy...

Ale to od poniedziłaku. W weekend jeszcze dam sobie luz ;-)

SHE ja pierwsza @ dostałam po 37 dniach a druga po 31 a przed zabiegiem zawsze jak w zegarku co 28 dni

co do walki podobno nie powinno sie robic żadnych postanowieć typu : od poniedzialku" bo sie nie udaje lepiej od jakiegokolwiek innego dnia
ja zaczelam od piatku i zamierzam sie zważyc dopiero w piatek za tydzien

She ja dostałam @ po 31 dniach, właśnie mam 5 dzień (końca nie widać). Też się nie mogłam doczekać, bo to oznaczało jakiś powrót do normalności. Jak wrócę z urlopu to idę do ginki.

Witam dziewczyny, mam do Was prosbe.
Napiszcie jakie badania robilyscie po poronieniu i w jakim czasie od zabiegu.
Boje sie ze moj ginekolog stwierdzi, iz przy pierwszym poronieniu nie warto robic badan, wiec wole zrobic na wlasna reke.
I jeszcze jedno pytanie - od wczoraj mocno bola mnie jajniki. Jest mozliwosc, ze 1,5 tyg po zabiegu mam owulacje?
Z gory dziekuje za pomoc

Witam Słoneczka.

Nie wiem czy któras z Was jest z Krakowa ale na wątku "powikłania po łyzeczkowaniu"pisze dziewczyna która moim zdaniem pilnie potrzebuje pomocy w znalezieniu nowego lekarza.Jezeli któras jest z Krakowa to moze Jej doradzie jakiegos dobrego.

Buziaki i dla Was:tak:.

GOSIAK84 co do badan Ci nie pomoge.Co do owulacji to chyba to jest mozliwe bo ja zawsze @ małam 26 dniowa i po poronieniach mi sie to nie zmieniło.Ginekolog mówiła ze szczesciara ze mnie ze nie mam problemu z @.Pozatym róznego rodzaju bóle i kłucia po poronieniu niestety sie zdarzja , ja tak miałam mimo badan nic złego nie stwierdzono.Po porostu musi sie wszystko wygioic:tak:.

Gosiak84 jest też wątek na poronieniach pt badania po poronieniu. Tam dziewczyny piszą dosyć szczegółowo a poza tym można się jeszcze też dopytać. Ja badań jeszcze nie robiłam bo czekałam na @. Idę dopiero po urlopie i wtedy będę uzgadniała z lekarzem co i jak, ale warto jest uzyskać najpierw wiedzę, ponieważ ginekolog w razie czego tak szybko nie spławi.

reklama
Do góry