reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc Dziewczynki :-)
zaglądam do Was troszkę w przerwie robienia projektu... kurde mam do wymyslenia nazwę modnego klubu i.... napoju energetycznego... i pomysłow brak... :baffled:

reklama
Angelka -nie wiem jak Ci pmóc -rozmawaiąłm przed chwila z siostra i powiedziała zeby sprawdzić jak jest pomarańcza w jakimś dziwnym języku -hiszpańskim, włoskim itp-bo taki napój jej sie kojarzy z pomarańczą. A klub to się nam "no-name" bo nic nam nie wychodzi:-D

Asiu she mój S ma 4 rodzeństwa:-D święta są naprawdę hmmm tłoczne ale i wesołe...

Gloria tak jak napisała Asia mamy fasoleczki:tak:

Nikki bidulko mam nadzieję że jutro się lepiej poczujecie bo dzidzia czuje że mamusia się średnio czuje. A na wakacje jeszcze pojedziecie -a wtedy plaża, ciepła woda i lenistwo:-) ...no i dwa brzdące do upilnowania:-D czyli oczy dookoła głowy

Kinguś dziękuję za pozytywną energię i uśmieszek:tak::tak: jesteście wszystkie cudowne

Niusi@ a co to za cudeńka??? coś pięknego -ja poluję na wszelkiego rodzaju aniołki ale ta młoda para jest cudowna -mam nadzieję ze nasza Kasia będzie taka uśmiechnięta na swoim ślubie

Ja tylko na chwilę wpadłam a że puchy to uciekam
Spokojnej nocki -do jutra!!!

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą :-)

Ogłaszam wszem i wobec, że zaczęłam urlop:cool2::happy2::tak:

W poniedziałek wyjeżdżam do Jeleniej Góry na wczasy. Tylko jak na złość gardło zaczęło mnie boleć, więc musi mi przejść do niedzieli. Ale nie czuję, żeby bardziej miało mnie rozłożyć, oby nie.

Jeszcze sobie czytam dzisiejsze posty i tak tylko doczytałam, że karola322 miała dwie kreseczki - gratuluję i 3mam kciuki żeby wszystko poszło dobrze.

Angelka -nie wiem jak Ci pmóc -rozmawaiąłm przed chwila z siostra i powiedziała zeby sprawdzić jak jest pomarańcza w jakimś dziwnym języku -hiszpańskim, włoskim itp-bo taki napój jej sie kojarzy z pomarańczą. A klub to się nam "no-name" bo nic nam nie wychodzi:-D
Ja tylko na chwilę wpadłam a że puchy to uciekam
Spokojnej nocki -do jutra!!!

ooo no-name, podoba mi sie :tak:;-):-) dzieki :)

To trzymam kciuki!!

Dziękuję :zawstydzona/y:

Daaa .....cv ....SZUKASZ PRACY?

Szukam, szukam. Jeśli chce dzidzię, to muszę coś znaleźć. nie będzie pracy - nie będzie dzidzi :-( Dlatego mam nadzieję, że jak najszybciej mi się uda.

To trzymam kciuki. A gdzie składasz to cv?

W sklepach z ciuszkami składałam :tak:

Daa trzymam kciuki za nową pracę:-):-):-)

Dziękuję ;-)

Dziewczynki ostatnio was troszkę zaniedbywałam więc dołączę nowe wynalazki ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/attachment.php?attachmentid=142092&stc=1&d=1245436777

Super! :-):-) To się nazywa mieć talent :-D:-D

Nie pamiętam już czy składałam gratulacje, ale jeśli nie to Karolka GRATULUJĘ i książkowej ciąży Ci życzę!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do mojej pracy, to na razie szukam czegoś, żeby mieć co do garnka włożyć, no i żeby móc się starać o dzidzię :tak::tak: Na pracę w zawodzie przyjdzie czas, jak skończę studia mgr (teraz licencjat obroniłam) :tak::tak:

GosiaLew i Gloria życzę miłego urlopu!! ;-);-)

Karolka, gratuluję i trzymam kciuki.

Aga_Aj, mój synek też teraz dostaje ten syropek, chyba jest troszkę lepiej, chociaż dzisiaj ok. 17:00 płakał chyba z 40 min, aż łkał i nic nie pomagało. Dałam mu w końcu espumisan i herbatkę z koperku włoskiego i powoli zaczęło przechodzić.

Aga_Irl., cieszę się, że wróciłaś. A wiesz już kto tam mieszka u Ciebie w brzuszku?

Wszystkie pozostałe dziewczynki pozdrawiam ciepło.

reklama
Do góry