reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

masc kupiłąm i jak tylko R wroci z pracy to ja bardzo chetnie mu jaj wsmaruje
brzuch powoli przestaje bolec bo tabletki chyba dzialaja
a maja waga ach nigdy nie mialam figury modelki ale zawsze jakos mi sie udawalo wygladac kobieco teraz to juz choroba ale nie dam sie dwa lata temu kiedy z R mielesmy powazny kryzys przez nerwy zgubilam w dwa miesiace 15 kilo zeszlam do wagi 70 kg jak mi wtedy bylo dobrze zaczelam nosic dzinsy i krotkie bluzki znaczy takie krotsze ale nai tuniki normalnie wbiegalam do nas na 4 pietro i bylo mi lekko a teraz na drugim robie przystanek
co do staranek to po prostu co ma byc to bedzie
milego dzionka kochane ja chyba musze sie troche z moja drugoklasowa juz corka poprzytulac

reklama
karola no to gratuluje jeszcze raz.
Syla fajnie że juz jesteś w domu
Kasia moja @ juz mi daję tak w kośc że dzis nawet mało piszę
Agatka dzieki za meila usmiałam sie na niektórych nieźle. I cały czas czekam na więcej :-)
She witaj
Carri również witaj.

Możemy sobie podać rękę Agatko. Miałam taki sam wynik, tyle że nie mierzony w tej fazie, a w czasie poronienia. Podejrzewam, że robiąc pod kątem fazy byłoby jeszcze gorzej :-(

Tak naprawdę to totalnie nie wiem co teraz robić... to znaczy wiem, zastanawiam się czy przed ciążą też tak miałam -bo słyszałam opinię ze to właśnie przez hormony stała się ta tragedia... Pójdę w środę do lekarza i pewnie teraz już każe mi zrobić wszystkie hormony -poczynając od 3dc będę kłuta...
Więc z dzidziusia teraz nici... a to mnie dobija najbardziej i nie obchodzi mnie w tym momencie ze tak jest lepiej...

Syla28 odpoczywaj cierpliwie jeszcze tylko troszkę a później tylko radość:tak::tak:
Ola81 właśnie zaczęłam podawać następną partię:szok:
Kasia0201 ruch jest dobry na wszystko -dieta pomaga na krótko. Życzę lżejszego samopoczucia:tak:

Karola322 jeszcze raz gratuluję!!!!!!!!!!!!!

karola no to gratuluje jeszcze raz.
syla fajnie że juz jesteś w domu
kasia moja @ juz mi daję tak w kośc że dzis nawet mało piszę
agatka dzieki za meila usmiałam sie na niektórych nieźle. I cały czas czekam na więcej :-)
she witaj
carri również witaj.
mam tylko nadzieję że to nie fałszywy alarm bo wczoraj była tak samo cienka jak dzisiaj a betka jak się dobrze orientuje wzrasta codziennie może bedzie mocniejsza w dzień spodziewanej miesiączki z rannego moczu co wy na to

Tak naprawdę to totalnie nie wiem co teraz robić... to znaczy wiem, zastanawiam się czy przed ciążą też tak miałam -bo słyszałam opinię ze to właśnie przez hormony stała się ta tragedia... Pójdę w środę do lekarza i pewnie teraz już każe mi zrobić wszystkie hormony -poczynając od 3dc będę kłuta...
Więc z dzidziusia teraz nici... a to mnie dobija najbardziej i nie obchodzi mnie w tym momencie ze tak jest lepiej...

A co to znaczy, że wiesz co zrobić? Mój po przebadaniu mnie i stwierdzeniu, że progesteronu jest tak mało, stwierdził, że sam duphaston wystarczy podawany od 2 połowy każdego cyklu na wszelki wypadek.

A Ty co powinnaś robić o ile to nie tajemnica?

Kaska0201 HEHE córeczke jeszcze pozna dlaczego na koniec roku jest tyle szumu :) Wszystko przed nia ;-) A co masci i meza ...ale sie bedzie działo nono;-) Wyczuwam jakis seksik hehe
A z waga to wiem ze wrócisz do normy, ja tez bym musiala zadbac o siebie ale ie zadna dieta tylko sport bo wage mam prawidłowa, choc nie ukrywam ze pare kilo mogoby zniknac :-)
Bedziemy sie wspierac ...i bedzie Nam latwiej

Kingus ty sie nie smutaj bo dzidzia tez smutna bedzie :-)

Haniu my tutaj jestesmy po to by sie nawzajem wspiera wiec nie dziekuj :-)

Sylus jeszcze troszke , wiem ze ci Ciezko ale dla Wiki dasz rade i jeszcze wytrzymasz to wszystko .... bo jestes silna ....

13X13 nie martw sie za bardzo wynikami zapewne lekarz cos na to zaradzi ..... Jak bedzie trzeba to przejdziemy na Odskoczenie ale mi tu tak dobrze....Choc tak jak ty po czesci tez sie zgadzam z wypowiedziamy dziewczyn ....ale juz tak sobie mysle ze powinnismy te gdybanie skonczyc :-)

Karola nic tylko GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejna z Nas oby ten rok byla dla kazdej z Nas wspaniały !!! Ale sie ciesze :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Nic ja narazie mykam mam troszke prasowania a maz domaga sie jeszcze obiadku i przytulasków ....Ci faceci:-)

reklama
Do góry