reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenko dziś chyba taki kłótliwy dzień. Ja też rano miałam scysję z moim M. U nas poszło o moje lęki po poronieniu. On sie upiera, że rozumie co czuję i dlaczego w pewnych momentach zachowuję się tak a nie inaczej, a ja wręcz przeciwnie - mam wrażenie, że rozumie coraz mniej. A jak dziś się przyczepił do tego, że szukam wsparcia w internecie, to wywołał burzę jakich mało. Nie rozumiem co w tym złego? Nie robię tego kosztem naszego czasu, bo M ma teraz dużo pracy i wraca późnymi wieczorami. Jedzenie zawsze ma gotowe. Poprane ma. Posprzątane też. Gdy wraca nie przesiaduję przed kompem. Więc o co te pretensje? I to tak nagle? :-(

reklama
O... Właśnie dostałam od Niego sms-a, że przeprasza za swoje egoistyczne poranne podejście. I obiecał poprawę... No zobaczymy...

Kochaniutkie Wy to ostatnio macie produkcje postów:szok:,wczoraj poczytałam ale nie miałam juz siły pisac bo Weronika wierci sie i przeciaga czasami to az brzuch mnie boli:no:.Wole jednaj zeby sie wierciła niz nic bo nerwy mnie wtedy dopadaja.

Wczoraj pisałyscie o wsrzemięzliwosci w czasie ciazy no to ja mam mistrzostwo:sorry2:,ostatni sexik w połowie grudnia pamietam:zawstydzona/y:.Na poczatku sie balismy ,potem ja nie nie miałam siły ,potem M sie bał ze mi krzywde zrobi a teraz jak mamy ochote to nie bardzo wiemy jak sie do tego zabrac bo niezły grubas ze mnie sie zrobił:-D.

Co do staranek i wątpliwosci to ja po drugim poronieniu zaczełam myslec o adopcij ,nie chciałam kolejny raz przezywac rozczarowania.Nie wiem jak to sie stało ale obecna ciąże jak to lekarz mówi mam ksiezkowa ,poza małym plamieniem w 6 tyg.

AGNIESZKA AJ tak luknełam na Twoje suwaczki a tam ze za 8 dni slub.Jak przygotowania?Mam nadzieje ze to troszke Ci humor poprawia bo to niezwykły dzien.

Buziaczki ,zmykam bo Weronika znowu sie wypieła i nie daje rady juz siedziec.

Asiu, to miłe ,że napisał. Mój nie pisze esków.. a w sumie to ja zawiniłam. Buu..
Przyszła mamusiu, dziekuję za komplement, podbudowuje mnie bardzo,że mimo skończonych 36 lat nie wyglądam tak źle. Dzięki.

Asiu, to miłe ,że napisał. Mój nie pisze esków.. a w sumie to ja zawiniłam. Buu..
Przyszła mamusiu, dziekuję za komplement, podbudowuje mnie bardzo,że mimo skończonych 36 lat nie wyglądam tak źle. Dzięki.

Selenko! W życiu bym nie powiedziała że masz skończone 36 lat - szczerze mówiąc nie wiedziałam..Wiedziałam że masz nastoletnią córcię ale nie że 36 lat, bo na zdjęciach wygladasz na 29-30 :) Ciąża Ci służy!

Już nie mogę się doczekać aż zaczniecie się rozpakowywać...

A to ja z wiki w 39tc :-) ona juz sie nie może doczekać...serio :szok: non stop o dzidziusiu
http://www.fotosik.pl

Super fotka:-)

MAMA sówka GRATULUJE...

Dziękuję i super, że się odezwałaś:-) ładna zmiana imienia:tak:

A to ja dziś. Początek 38 tygodnia.

Super wyglądasz:-)

Ja zaraz bede się zbierała bo muszę jeszcze do sklepu podjechać i do banku iść. I prszy okazji odbiore wyniki.

Trzymam kciuki za betkę:-)

Witam dziewczyny, ja mam z rana zapierdziel mały w pracy, ale jakoś daje radę:-)

reklama
Olu. Kasiu ja miałam termin na 20.11 -oj dajcie spokój 16 tydzień by sobie leciał i na wszystkie wesela chodziłabym z brzuszkiem -a tak? :-(

Olu ja jutro będę miała schizę -a właściwie do jutra. Trzymam kciuki tak mocno że aż mam piąstki sine:confused: -od razu przyjdź i daj znać

Kasiu0201bardzo dorosła Twoja córeczka jest:tak: to dobrze mamusia ma z kim rozmawiać:-)

Przyszła mamusia jest już z nami:-p co u Ciebie? Nie za bardzo z ta dietka szalejesz???

Pixella Ania miłego spacerku -że Ty masz jeszcze siłę tak nosić na nogach siebie i brzdąca?:szok:

She Asia ja też w domu -jeszcze i juz niedługo 1go do kamieniołomów niestety...

Iza30 witaj pozdrowionka dla Was również!!!

Kasiekkm
myślę ze jak zobaczysz maluszka to dostanie takie imię jakie Tobie się podoba -zawsze możesz maluszka o radę zapytać jak Mu się imię nie spodoba to pewnie kopniaka dostaniesz:-D

Gosiak84
nauka nie zając nie ucieknie w las czy jakoś tak -a czego Ty się chcesz uczyć do obrony -pracę napisałaś sama to nie ma opcji nie umieć!!!:-p

Selena zadzwoń -jak Ty to zrobisz to ja też -bo mojemu S też się za nic oberwało ale taka podminowana jestem ze się w głowie nie mieści -a miałam nadzieję ze mi przejdzie dzisiaj...:no: można to zrzucić na globalne ocieplenie??? świetnie wyglądasz!!!:tak:

Agnieszko0240 to świetnie że masz witaminki -przyda się taki zastrzyk energii dla organizmu. Ja cały czas biorę witaminy dla kobitek w ciąży -lekarz mi kazał bo ponoć są najlepsze

Motylku maluszek ruchliwy!!! baletnica moze:-D

Do góry