reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

PM gratulacje jakbymnie twoja spodnica natchnela biore sie za walke ze swoja nadwaga a jest tego sporo bo 30 kg wiec same rozumiecie
a teraz sie zegnam do wieczorka lece po moja madrale potem po kwiaty na jutro i cholerni elektrycy znowu prad wylaczyli dobrze ze baterie w laptopie mam naladowane
milego dzionka i do wieczorka

reklama
Witam w sloneczny poranek :)
PM - to super, ze udalo Ci sie zrzucic pare cm w tak krotkim czasie.
Ola81 - oczekiwanie na wyniki Twojej bety powoduje niemale emocje. Napewno po 13 zrobi sie tu tak tloczno, bo wszystkie z niecierpliwoscia czekamy na informacje :)
Ja dzisiaj mam porannego lenia - powinnam sie zaczac uczyc do obrony pracy mgr (mam 29.06) ale jakos nie mam weny

Nie strasz mnie - jeszcze ponad tydzien :p
Na szczescie pytania dosyc proste, wiec to raczej powtorka nie wkuwanie, no ale troche czasu trzeba bedzie na to znalezc

Edytko, przepraszam za wczoraj, miło,że wpadłaś, dziewczyny tu na Ciebie czekały.
Aguś AJ, zawsze masz we mnie wsparcie. Wierzę ,że uda Ci się zrealizować marzenia, nawet jeśli dziś ciężko Ci w to uwierzyć.
Pixellko, miłego spaceru.
Kasiekkm, Ja pamietam!! Marcel, ślicznie, Mnie się podoba bardziej i wiesz..pasuje mi do tego łobuziaka.
She-Asiu, witaj miło Cię poznać po imieniu.
gosiak84, będę trzymała kciuki.
ola81, cieszę się,że nadal na stanowisku jesteś i na BB można Cię spotkać, jakoś pusto sie robi ostatnio.
kaska, Twoja Wercia to bardzo mądra dziewczynka, ale jak mówią , jacy Rodzice takie dzieci? No , niekoniecznie, widać duzo dają jej rozmowy z Tobą i jak widzę bardzo mądre rozmowy. Oby tak dalej.
Przyszła mamusiu, Ty sie tak nie odchudzaj, bo nic z Ciebie nie zostanie! Ale 7 cm w tydzień to sukces niezaprzeczalny.
A u MNie dziś nieciekawie.
Pokłóciłam się z M. Rzadko to sie zdarza, ale to dlatego,że drazliwa jestem i się czepiam. I wiem to, tylko jak sie przyznać? Magdusia mało rano kopała, denerwowałam się tym, ale zamiast powiedzieć poszukałam innego "ośrodka" wyrzucenia emocji.. chyba muszę zadzwonić do niego. Ech.

A to ja dziś. Początek 38 tygodnia.

Kochana selenko napewno mąż Cię zrozumie i nie bedzie się gniewal. Oni wiedzą jak bardzo przeżywamy lub bedziemy przezywac ciążę. Tak że nie nie denerwuj się i zadzwoń do M.

reklama
Do góry