reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
No to Asia wypoczniesz
Witam Dziewczyny! My juz po śniadanku i zbieramy się na spacerek, bo pogoda cudna, żal takiego słoneczka! Ja jutro idę na kontrolę do lekarki na NFZ, liczę na jakieś badania, zobaczymy, mocz to i tak zrobię jak coś prywatnie.
Ja siedzę w domku do 30 czerwca na wychowawczym, potem idę na L4. Na wychowawczy poszłam, bo nie mogłam dojść do siebie po drugim poronieniu, tylko na 3 miesiące. A po urodzeniu Wikiego, macierzyńskim, normalnie pracowałam. Teraz chcę iść na wychowawczy po macierzyńskim, jak urodzę w styczniu. Pierwszy termin miałam na koniec czerwca, drugi na 20 września...
Ja siedzę w domku do 30 czerwca na wychowawczym, potem idę na L4. Na wychowawczy poszłam, bo nie mogłam dojść do siebie po drugim poronieniu, tylko na 3 miesiące. A po urodzeniu Wikiego, macierzyńskim, normalnie pracowałam. Teraz chcę iść na wychowawczy po macierzyńskim, jak urodzę w styczniu. Pierwszy termin miałam na koniec czerwca, drugi na 20 września...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
mój Mąż już dzwoni czy wyniki odebrałam. Przecież mu mówiłam że o 13 :-0
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Ola81 wypocznę tylko od obowiązków zawodowych, bo mieszkanie czeka na generalny porządek. Np. okna :-) Poza tym ja mam tak co miesiąc. Od 21ego do 3ego każdego miesiąca urlopik ;-) Raj - mówię Wam... Przeraża mnie tylko kwestia zmiany pracy w przyszłości, jak nagle trzeba będzie iść na cały miesiąc...
Nikki u mnie słońca nie ma. Za to jest mroźny wiatr. Brrr...
Nikki u mnie słońca nie ma. Za to jest mroźny wiatr. Brrr...
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Nikki ja tak juz miałam po pierwszym poronieniu. Zamknęłam się na ludzi. Miesiąc z domu nie wychodziłam, tylko do sklepu. Ani telefonów nic nie odbierałam mój m za mnie to robił. Ale z czasem to mija. Chociaż sama po sobie widzę że się zmieniłam.
dziewczyny przepraszam...no muszę...
właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. ))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy ))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????
właśnie wlazłam w spodnicę w którą nie mieściłam się od ciąży.. ))))))))))))))))))))))))))))))) i zapiełam się i jest ok, suwak nie trzeszczy ))))))))))))), więc się zmierzylam a z bioder spadło mi 7 cm...uwierzycie? w tydzien czasu????
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Olcia no to rewelacja.
reklama
kasiekkm
Fanka BB :)
Witam po długiej nie obecnościmoże ktos mnie pamieta
miałam nie pisać a raczej rzadko..... ale mimo wszystko podczytuje was.........bo mnie ciągnie...... ale widzę,,,,że dużo starych formułowiczek tylko czyta; ja zaglądami wypatruje wszych suwaczków
MAMA sówka GRATULUJE...
staraczki powodzenia, trzymam kciuki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DLA WSZYSTKICH MEGA BUZIOLE....
nie bedę wymieniać by nie zapomnieć o kimś........
DLA nowych aniołków
[*]
wpadłam by powiedzieć że u nas mała zmiana z imieniem...... jakoś sceptycznie niektórzy podchodzili do Franka...ze co to za imie..... więćżeby mały nie wstydził sie w przedszkolu zmieniliśmy na Marcelachoć Franek nadal namsię podoba....
czekam na maluszka wróbelka, Selenki noi może ja się rospakuje w kolejce.. ( bo jak narazie mały już zaczyna sie stawiać...... noce nie przespane, dopadają mnie skórcze) napewno dam znać.... jak narazie nie mam natchnienia do pisania ale podczytuje was kochane i trzymam za wszystkich kciuki w realizacji planów,,,,,jakie one by nie były,,,,,,,
buziolki miłego dnia dziewczynki
miałam nie pisać a raczej rzadko..... ale mimo wszystko podczytuje was.........bo mnie ciągnie...... ale widzę,,,,że dużo starych formułowiczek tylko czyta; ja zaglądami wypatruje wszych suwaczków
MAMA sówka GRATULUJE...
staraczki powodzenia, trzymam kciuki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
DLA WSZYSTKICH MEGA BUZIOLE....
nie bedę wymieniać by nie zapomnieć o kimś........
DLA nowych aniołków
[*]
wpadłam by powiedzieć że u nas mała zmiana z imieniem...... jakoś sceptycznie niektórzy podchodzili do Franka...ze co to za imie..... więćżeby mały nie wstydził sie w przedszkolu zmieniliśmy na Marcelachoć Franek nadal namsię podoba....
czekam na maluszka wróbelka, Selenki noi może ja się rospakuje w kolejce.. ( bo jak narazie mały już zaczyna sie stawiać...... noce nie przespane, dopadają mnie skórcze) napewno dam znać.... jak narazie nie mam natchnienia do pisania ale podczytuje was kochane i trzymam za wszystkich kciuki w realizacji planów,,,,,jakie one by nie były,,,,,,,
buziolki miłego dnia dziewczynki