reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
on jest taki malusi, ze nie wiadomo jak go karmic. Kupilam z mama zakraplacz do oczu ... tyle ze jest niefajny bo szklany. Maluch sie tak wyszkolil, ze jak chce wiecej mleczka to pyszczola rozdziabia i czeka na dolewke :-)

jezowa mama zalozyla gniazdo u nas. nasz pies uznal, ze to rodzina intruzow. Jezowa mama poszla sobie gdzies i maluch slepaczek wyszedl z nory. Pies go czapnal, ale moja mama w pore go zlapala. Pokaleczony maluch trafil do nas, bo jego mama przyszla, powachala go i poszla sobie do sasiadow :-( zostawila go wredota. umarlby sam :-(

Mega dół... Właśnie skończyło się "M jak miłość". Odcinek ponad moje siły. Ile bym dała by tak jak Gosia i Tomek być pełną szczęścia. Móc oglądać zdjęcia usg mojego Orzeszka i czuć po prostu spokój. Zamiast tego mam łzy. Nie tak miało być...

No i foremki nie bylo... W takim razie bedzie tort, a z owocow uloze jakies serduszko. W koncu potrzeba matka wynalazku :)

Dzisiaj zmykam juz na tv i spac, ale jutro rano zdam relacje z produkcji tortu :p

She1978 ja wierzę że każda z nas zobaczy swojego okruszka na usg, a potem będzie go tulić. Ja tez mam takie szczęście do seriali - zawsze trafiam w odpowiednia tematyke ;/, dlatego przestalam ogladac.

jak to mowi moj gin ... po burzy zawsze wychodzi slonko. Musimy w to wierzyc.

reklama
Do góry