reklama
Jaki wybredny, no no...stwierdził, że whiskasowe mleczko jest blee, ludzkie lepsze ;-)
on jest taki malusi, ze nie wiadomo jak go karmic. Kupilam z mama zakraplacz do oczu ... tyle ze jest niefajny bo szklany. Maluch sie tak wyszkolil, ze jak chce wiecej mleczka to pyszczola rozdziabia i czeka na dolewke :-)
No proszę, już wie, jak swoje się dopominać. A skąd wziął się u Ciebie ten maluch?on jest taki malusi, ze nie wiadomo jak go karmic. Kupilam z mama zakraplacz do oczu ... tyle ze jest niefajny bo szklany. Maluch sie tak wyszkolil, ze jak chce wiecej mleczka to pyszczola rozdziabia i czeka na dolewke :-)
jezowa mama zalozyla gniazdo u nas. nasz pies uznal, ze to rodzina intruzow. Jezowa mama poszla sobie gdzies i maluch slepaczek wyszedl z nory. Pies go czapnal, ale moja mama w pore go zlapala. Pokaleczony maluch trafil do nas, bo jego mama przyszla, powachala go i poszla sobie do sasiadow :-( zostawila go wredota. umarlby sam :-(
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Mega dół... Właśnie skończyło się "M jak miłość". Odcinek ponad moje siły. Ile bym dała by tak jak Gosia i Tomek być pełną szczęścia. Móc oglądać zdjęcia usg mojego Orzeszka i czuć po prostu spokój. Zamiast tego mam łzy. Nie tak miało być...
She1978 ja wierzę że każda z nas zobaczy swojego okruszka na usg, a potem będzie go tulić. Ja tez mam takie szczęście do seriali - zawsze trafiam w odpowiednia tematyke ;/, dlatego przestalam ogladac.
jak to mowi moj gin ... po burzy zawsze wychodzi slonko. Musimy w to wierzyc.
jak to mowi moj gin ... po burzy zawsze wychodzi slonko. Musimy w to wierzyc.
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
Kto ma tvn style wlasnie sie zaczyna niania zagraniczna oj bedzie sie dzialo