reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati ja przez jakiś czas też nie miałam dolegliwości żadnych a już wiedziałam że jestem w ciąży, tylko piersi bolały. Potem jak nagle naszły nudności to już nie było fajnie. Więc może jesteś szczęściarą i nie będziesz mieć gorszych dolegliwości.

Nikki - ja też oglądam CSI, tylko Miami już mniej, bo trochę już takie przesadzone się zrobiło.
A M jak mydło to mnie drażni i nie oglądam a Gośka to chyba najgorsza postać w tym serialu.:-p

reklama
nikki ja bym chciała isc juz na usg ale mój gin ma urlop a do innego żeby sie dostac to tez trzeba czekac jedynie mój poprzedni gin przyjmuje bez rejestracji ale ze względu na jego chciwośc, pazernosc i to samochwałstwo nie pójde do niego, mam nadzieje że moja cierpliwosc mi to wynagrodzi.... mysle jeszcze nad innym lekarzem ale to z miejscowosci z ktorej pochodze, facet jest dobrym lekarzem ale ma taki stary gabinet i nawet nie wiem czy ma tam usg (chyba ma jakies stare) jednak chyba sobie spokojnie poczekam bo jechac 30km do lekarza w jedna strone to chyba lekka przesada, poza tym ja nie jestem panikarą, troche się tylko martwie brakiem objawów... poza tym jak patrze na moje fotki to chyba nie wiele sie zmienilo:confused2: sami określcie:sorry:

To chyba najbardziej logiczne wyjście, żeby poczekać do tego 29 w tej sytuacji, a brzuszek urósł moim skromnym zdaniem:tak::tak::tak: A objawy nie każda kobieta w ciąży ma, także to niczego nie przesądza :tak::tak:

Pati ja przez jakiś czas też nie miałam dolegliwości żadnych a już wiedziałam że jestem w ciąży, tylko piersi bolały. Potem jak nagle naszły nudności to już nie było fajnie. Więc może jesteś szczęściarą i nie będziesz mieć gorszych dolegliwości.

Nikki - ja też oglądam CSI, tylko Miami już mniej, bo trochę już takie przesadzone się zrobiło.
A M jak mydło to mnie drażni i nie oglądam a Gośka to chyba najgorsza postać w tym serialu.:-p
Miami lubię za te widoki, lecę też, bo już chyba na Polsacie się zaczęło!! Dobranoc!!

pati dobrze, że się pojawiłaś i odezwałaś :-)

Co do seriali, to też jestem fanką CSI :-D:-D

Żegnam się i życzę wszystkim dobrej nocki :tak::-D:sorry:
Papa

Z tych nerwów znów wróciły objawy na idącą @. Gdyby chociaż zapowiadały jej w miarę punktualne przyjście. Ale znając mój organizm, teraz pewnie jeszcze bardziej będą te cykle rozregulowane niż przed ciążą i poronieniem :-(

Swoją drogą: nigdy wcześniej bym nie pomyślała, że z taką niecierpliwością będę czekała na @ :-p

Ja tylko daje znać, że jeszcze żyje :-(
widzę, że "starych" dziewczynek mało :-(
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno mysle o was cały czas ale doba za krótka dla mnie na wszystko niestety :-(
padam na ryjek jestem po dwóch 12 i nie mam siły sie nawet ruszyc jutro dzwonie do lekarz tak bardzo sie boje o moje wyniki , że nie będzie nam dane mieć dzidzi . . .

reklama
Do góry