reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez zmykam kochane.Ide ogladac filmik.
Kingus slicznie wygladasz:)

Chcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
No i jesli tak to jakie?Nie znam sie na tym za bardzo;slyszalam tylko o Zentrum Materna czy jakos tak sie nazywaly...
Doradzcie cos.
Buziaki i do juterka:)

reklama
MamaSówka gratulacje!!!
Mama Sówka tak się cieszę! I Gratuluję!
Teraz już wszystko będzie dobrze, ciepełko, słoneczko przez co mniej infekcji, pełno pysznych owoców dla bobika o wiele lepiej na ciążę :-)A na kiedy m/w byłby termin? Może w Walentynki :-)

Mamo Sówko - gratulacje z calego serca !!!

Mamo sówko, super beta, gratuluję, kiedy do lekarza?

Mama Sówka:) ale się cieszę!!! Dbaj teraz o siebie i Maleństwo !!! Chuchaj i dmuchaj !!! I obowiązkowo zostań z nami, bo takie wieści jak Twoja dzisiejsza po pierwsze powinny się tu pojawiać codziennie; a po drugie: dają nam oczekującym na swoją fasolkę NADZIEJĘ, czyli to czego nam najbardziej potrzeba.

Dziękuję kochane ja też się cieszę:-) Termin na 21 lutego:-) oczywiście, że Was nie opuszczę bez Was nie dałabym rady...do lekarze chyba w następnym tygodniu pójdę, bo teraz jest jeszcze za wcześnie:-):-p

Strasznie mnie dziś bolał ząb, ale nie wzięłam tabletki i na szczęście mi przeszło:-):-) ja też biorę falvit, ale jutro chyba dokupię witaminki jakieś:-)

Kinguś śliczny brzusio:-)

13x13 hehe dobre to było:-)

Ostatnia edycja:
Ja tez zmykam kochane.Ide ogladac filmik.
Kingus slicznie wygladasz:)

Chcialam Was zapytac o witaminki.Jak juz pisalam lekarz kazal mi brac tylko kwas foliowy...Czy myslicie,ze moge sobie na wlasna reke jakies kupic?
No i jesli tak to jakie?Nie znam sie na tym za bardzo;slyszalam tylko o Zentrum Materna czy jakos tak sie nazywaly...
Doradzcie cos.
Buziaki i do juterka:)
Mi lekarka zaleca po 12 tygodniu witaminy zacząć brać, u nas najpopularniejsze: Prenatal, Elevit, Feminatal, Centrum Materna... Ja biorę akurat Prenatal, bo dawkowanie jest raz dziennie.

Mamo Sówko, cudny suwaczek!!

przedstawiam Wam jeżowe dziecie :-)

Załączniki

• P1020623.JPG
    P1020623.JPG
    47,2 KB · Wyświetleń: 35
  • P1020624.JPG
    P1020624.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 38
  • P1020626.JPG
    P1020626.JPG
    40,8 KB · Wyświetleń: 36