reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oj Nikki jak bardzo bym chciała ale nie chcę się nastawiać -chociaż jak test będzie z jedną I to i tak będę ryczała jak bóbr. Ślicznego synka masz -słodki jak te pączki:-)

Olu Gosiu -wiem że wrócicie:tak: ja też co chwilę wracam do kompa

reklama
jutro jestem umówiona do nowego ginka -miałam nie iść bo się profilaktycznie zapisałam ale możne lepiej iść... zapytać o radę
Ale wam naśmieciłam teraz -za wszystkie czasy się wyżaliłam aż mi głupio
Mam nadzieje, że trafisz na super ginka :-):-)
Dajcie spokój jacy ludzie są nie uprzejmi wystarczyło by nie dziękuje.

hej kobietki
dopiero włączyli nam prąd była jakś awaria i pół miesta bez energii i oczywiście ja muszę mieszkać w tej połowie
:-D:-DWażne że już jest;-)

Olu tak jakoś mi się uroiło -albo albo. Zobaczymy co z tego będzie -marzy mi się domek z ogródkiem i dzieciaczki (taka zatwardziała karierowiczka była ze mnie!!)
Bomba:-)
JA też mieszkam w warszawie i uwielbiam wyprawy na działkę ale ogólnie lubię też klimaty wsi:tak::tak:

Ja dzisiaj zrozumiałam, że na pewno ktoś/coś nade mną czuwa.

;-)
aaaaa swoj instynkt macierzynski zaspokajam mamkujac ... jezykowi. Moj pies morderca go pokaleczyl, a jezyk jeszcze byl slepaczkiem. Mama go odrzucila i teraz karmimy go mleczkiem dla niemowlat. Dzis drugie oczko otworzyl :-)
Gratuluję ;-);-)

Witam Dziewczyny, ja wrócilam z zakupów padnięta, dziecko mnie wykończyło... wszystkiego musi dotknąć i wszędzie pójść...
Teraz odpoczywaj:tak:

Mama Sówka:) ale się cieszę!!! Dbaj teraz o siebie i Maleństwo !!! Chuchaj i dmuchaj !!! I obowiązkowo zostań z nami, bo takie wieści jak Twoja dzisiejsza po pierwsze powinny się tu pojawiać codziennie; a po drugie: dają nam oczekującym na swoją fasolkę NADZIEJĘ, czyli to czego nam najbardziej potrzeba.

Iwka1211 bardzo mi przykro... :-( Zapalam światełko dla Twojego Synka [*]. A Ty Kochana - na początek przestań martwić się pracą. Jeśli chcesz mieć Dzidziusia; jeśli czujesz się na siłach i fizycznych i psychicznych - to nie zadręczaj się pytaniami, czy możesz już myśleć o ciąży po awansie. Praca poczeka. A jeśli nie... Poszukasz innej. Nowej. Lepszej. Nic nie da Ci takiego szczęścia jak Twój własny mały szkrab... Ja bym na Twoim miejscu o pracy myślała na samym końcu...

13x13 czytam forum w każdej wolnej chwili. Niestety w zawodzie jaki wykonuję ściśle gonią mnie terminy i nie zawsze mogę coś naskrobać. Do tego opiekuję się przez 2 tygodnie Babcią, mój M robi po godzinach i muszę mu z dnia na dzień przygotowywać jakieś amu (tak jak Ty dziś, tak ja codziennie teraz do 21-22 siedzę bez niego :-( ), by mi z głodu nie umarł, dodając psa i papugę mam niezłe kongo ;-) Ale dziękuję, że zauważyłaś moją mniejszą aktywność :-)

Przy okazji: głowa do góry. Mnie też ostatnio dołki i dolinki dopadają. Dziś widziałam moją koleżankę z czasów szkolnych. Bardzo dobrą. Wsiadała do autobusu, którym jechałam. Z taaaaaaakim brzucholem... W innej sytuacji podeszłabym do niej i cieszyła się tym widokiem. Dziś... Dziś udałam, że nie widzę (wiem, że mnie sama nie zauważyła), nie ruszyłam się z miejsca, tylko z żalem pomyślałam, że to byłby 8 mój tydzień ciąży... Staram się nadrabiać miną, ale nie zawsze mi wychodzi. Taki już nasz los - Aniołkowych Mamuś... Ściskam Cię mocno Agatko... I wierz mi - świetnie wiem co czujesz. A plamienia? Życzę Ci, by okazały się czymś błachym. Musimy wierzyć, że nas już druga taka trauma nie spotka. Poczekaj na mnie do końca czerwca, a jak i ja dostanę zielone światło, to obie na hura zasypiemy tu dziewczyny zdjęciami naszych testów i naszych Maleństw ze zdjęć usg :-)

Aaaa!!! I jeszcze jedno! Ja też jestem z pomorskiego. Z dwóch Twoich opcji, wiadomo więc co Ci reklamuję (zresztą GosiaLew, Sonita i Agnieszka_AJ2811 też, więc nie masz chyba wyboru) ;-)

I na koniec - widzę, że poruszyłyście temat pierwszych po poronieniu @... Ja też zbliżam się do 4tyg po... I też zaczęłam oczekiwania. Nawet wczoraj miałam objawy jak przed @, ale dziś jak ręką odjął. Mam nadzieję, że @ przyjdzie szybko i że nie trzeba będzie jej wywoływać... :-(

Miłego wieczorka wszystkim!!!

jejku ja na nic nie mam siły spać mi się znowu chce
juz mam dość taka huśtawka nastrojów źle na mnie wpływa już by mogła przyjść ta @ wtedy pewnie bym sie trochę uspokoiła

Oj Nikki jak bardzo bym chciała ale nie chcę się nastawiać -chociaż jak test będzie z jedną I to i tak będę ryczała jak bóbr. Ślicznego synka masz -słodki jak te pączki:-)

Ale mimo wszystko kibicuję, żeby były dwie II..
Mój Wiki jest bardzo słodki, zwłaszcza na zdjęciach...:-D Daje mega w kość, mały uparciuch...:wściekła/y:

To my dziś

Załączniki

• Beata-23tc.JPG
    Beata-23tc.JPG
    11,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Do góry