reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej
dziękuje wm za dobre słowa...
ja mam takie schizy ze juz jestem taka zrezygnowana i mam wszystkiego dosyc:-(

Sonita wiem ze pragniesz 2 kresek ale przy cytomegali bardzo dobrze sie stało, niepotrzebna kolejna tragedia. wyleczysz i wtedy sie uda:-)

Gabi śliczna Anulka.

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.

Kingus szok ze u Ciebie juz 22 tydzień:tak:

reklama
Witam ja tylko na chwilę, ostatnio mało mnie ale zabiegana jestem, dużo pracy, wykończenie mieszkania a jeszcze w między czasie trzeba odpocząć, ale za tydzień mam urlop, czyli jak byle do piątku :-) W sumie to weekendu nie miałam, bo byłam dziś w pracy - tak dla odmiany.

Sonita - doczekasz się jeszcze dwóch kreseczek jak już będziesz zdrowa, może ponów badania i masz już przeciwciała. Przy cytomegalii ciąża na pewno by była poroniona a jak nie to wiele szkód dla dzidzi, a tak byś się denerwowała niepotrzebnie.

Syla28 -będzie dobrze, wiem, że łatwo jest tak mówić czy pisać, ale wierzę, że będzie dobrze i już niedługo będziesz miała cudnego bobaska

Gabi - śliczna córcia i jaka duża :-)

Agnieszka0240 - na pewno wrócisz jutro z dobrymi wieściami

A ty OlaPM to chyba encyklopedię napisałaś, że aż tyle stron, chyba, że masz dużo wykresów i zdjęć;-) Na pewno będzie 5!!!

No a u mnie dziś dokładnie miesiąc od zabiegu i ciągle czekam na @, ale jestem dobrej myśli, bo mnie podbrzusze pobolewa.

hej królewny
oj zaszalałam nogi bolą ale niestety muszę stwierdzić że doszliśmy z R do wniosku że było to najgorsze wesele na jakim bylismy
począwszy od sali czyli tak jakby dwópokojowego pomieszczenia i orkiestra która co chwila robiła przerwy ach szkoda gadac
ale troszkę pochulałam i nogi bolą

Dzidzia może będzie w lipcu :tak::-D:tak:

Chyba w końcu mam tą @... Najpierw jakieś brązowawe to było teraz taka jasna krew mam się martwić?

Czesc dziweczynki

Gabi super, że Ania nie jest chora i jest tylko nsicielką...pewnie lekarzy z IMID znam bo leczę Wikę tam a moja mama pracuje na pediatrii, jest przesłodka

13x13 ja się czuję dobrze, nic nie wskazuje na to, że się rozdwoję przez najbliższe dni :-)

Ostatnia edycja:
A to ja z moja królewną.Pozdrawiam,bo muuuuuszę lecieć.

Kochana malutka Ania jest super i dobrze, że już u Was lepiej:tak:

Dzien Dobry dziewczynki:)
I dzis juz niedziela a tak mi sie ciagnelo do tej mojej jutrzejszej wizyty...
No i dzis juz zaczelam sie bac...
Prosze pamietajcie o mnie jutro o 8.30 i mocno trzymajcie kciuki:)
Pozdrawiam wszystkich.Milego dnia.

Kochana nic się nie bój, a ja jutro będę trzymać kciuki o 8:30:-)

Mama sówka -pogoda faktycznie się poprawiła:cool2: -tylko dlaczego jak zwykle pod koniec weekendu!!!

Hehe no przeważnie tak jest, że słoneczko jest albo w tygodniu albo pod koniec weekendu:wściekła/y: ehhh:-p

hej królewny
oj zaszalałam nogi bolą ale niestety muszę stwierdzić że doszliśmy z R do wniosku że było to najgorsze wesele na jakim bylismy
począwszy od sali czyli tak jakby dwópokojowego pomieszczenia i orkiestra która co chwila robiła przerwy ach szkoda gadac
ale troszkę pochulałam i nogi bolą

Kochana no czasami tak jest, że wesele nie jest do końca fajne, ale grunt, że się wybawiłaś:-) kochana
[*] dla Twojego Aniołka...

My dziś z rodzinką mieliśmy poprawiny wczorajszego roczku i urządziliśmy grilla, bo masę jedzenia z wczoraj zostało:-p no i byliśmy dziś z Mężusiem w sklepie i kupiliśmy nowy telewizor, bo już mi o nim marudził dość długo i już nie mogłam słuchać:-p

agnieszka0240 trzymam bardzo mocno kciuki za Twoją dzidzię, niech pokaże mamie jaka jest silna i nich pofika koziołki :-)
Kasia super że nogi bolą to znaczy że imprezka sie udała choć trochę.. Dla Twojego Aniołka
[*]
Nikusia jak pączusie???? Już zjedzone???
Sonitka podejrzewam że jednak przylazła do Ciebie @ :-(

reklama
Dzieki i mocno trzymajcie te kciuki:)
Ja dzis znowu mialam klopoty z jedzeniem i mnie mdlilo....Brrr....
Zaraz ide do kpieli.Gdybym juz sie pozniej nie odezwala to napewno zajrze jutro jak wroce od lekarza.
Strach mi sie juz udziela...ale to normalne.
Milego wieczorku.Buziaki.

Do góry