reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam, wróciłam z wypadu weekendowego do Taty, dziś już spokojnie. Nawet mozna powiedzieć ,że od trzech dni spokój ze skurczami, chyba damy radę wytrwać do bezpiecznego terminu.
Sonita, chyba potrzebna konsultacja lekarska..te opóźnienie@
Aguś AJ, nie dziękuj, nie ma za co.
Syla, czekam na wieśći.
Gabi, cieszę się,że Anulka ma się dobrze i miło,że sie odezwałaś. Pozdrawiam Wszystkie forumowiczki, idę odpoczywać po podróży powrotnej.
Miłego wieczoru.

Cześć kochane

Sonitka to lipcu czekamy na testowanko, tylko kup je już wcześniej!!! :-D ;-) Teraz dobrze, że nie było bo byśmy się wszyscy martwili a póżniej to będzie już tak na spokojnie (przede wszystkim dla ciebie i dzidzi)

Syla tak dzielnie się trzymasz, jeszcze troszkę. Podziwiam Cię i trzymam kciuki!!! Tak jak Gabi miała ciężko i zobacz jakie śliczne cudko trzyma i jakie do mamusi podobne. Przytulam Cię

Aga 0240 trzymam kciuki, ale się nie martwię bo na pewno jest dobrze ;-)

Aga aj cieszę się, że zrobiłaś wszystko co mogłaś. Szkoda, że ja nie. Ale z tą wiedzą co pisałyście łatwiej będzie komuś kogo to dotknię. Przytulam również nasz skarbeńku

Aga irl, ja mogę Twojej dzidzi manicure zrobić i to nawet profesjonalny, ha, ha. Jak się czujesz? Pisz jak będziesz po usg

Nikki czy Ty żyjesz? Czy nie masz siły na nic i leżysz taka zapączkowana, że nawet nie masz siły tu popisać?

Buziaczki i przytulaski dla Edka co mu się złamała kredka

Ja cały czas czytam, ale nie nadażam pisać bo ledwo ogarniam te moje 3 wątki i i tak za dużo siedzę przy kompie. U nas dobrze już czuję trochę tę moją rybke. Ale nie może być tak, żeby wszystko było ok. Z kaską żle a tyle rzeczy potrzebne. Jeszcze musimy autko kupić dla m. do pracy i chyba pojedzie do Niemiec bo ciutek tam jednak taniej a i takie zdezelowane nie są jak u nas ( przynajmniej zawieszenie). I już sami nie wiemy jaki model, ma być diesel, no i kombi bo mój m. musi swoją ogromną rodzinę pomieścić ;-)

Hej Enka, fajnie że się odezwałaś, dobrze że z dzidzią ok, ja też bym miała już taki brzuszek jak ty (opuściłam listopadówki- nie wiem czy pamiętasz), a kaska to się zawsze znajdzie, najwyżej trochę później ;-)

Witajcie....wpadam na troszkę.....
Enka...wiesz ja nie czuje sie jakbym wszystko zrobiła....no ale cóz nic więcej juz nie potrafię zrobic....niestety....fakt..po pierwszym poronieniu nie wiedziałam ze mamy takie prawa...dzis jest inaczej....dzięki Wam i internetowi.....
Selenko....odpoczywaj bo juz wkrótce nie bedzie kiedy....a tak na marginesie to mam za co dziękowac...przytulaski kochana....

Witam was kobietki ja tylko na chwilkę. Mam nadzieję że wszystkie spędziłyście miło wekend i niestety jutro od nowa się zaczyna:-( kolorowych snów dziewczynki:-):-) aga trzymam mocno kciuki jutro za wizytę:-):-)

Ja tez tylko na chwilunie.
Odpoczywam bo siedzenie w kinie troszke mnie zmeczyło mimo ze film nawet dobry i lepszy niz pierwsza częsc(Noc w muzeum).
Nie mam siely dzis wiecej pisac ale widze ze ogólnie wszystko ok i oby tak dalej.
Buziaczki.

Witam Dziewczyny, dziś cały dzień spędziłam na działce, leżałam na kocyku, spacerowałam z synkiem no i oczywiście wcinałam pączki....;-);-);-) Jaśmin nam zakwitł, także pachniało bosko no i to słoneczko...
Proszę jutro o 12 trzymać kciuki, bo mam wizytę u gina, bedę jutro wieczorem, to zdam relację i pochwalę się fotką z usg(mam nadzieję...):tak::tak::tak:

reklama
Witam Dziewczyny, dziś cały dzień spędziłam na działce, leżałam na kocyku, spacerowałam z synkiem no i oczywiście wcinałam pączki....;-);-);-) Jaśmin nam zakwitł, także pachniało bosko no i to słoneczko...
Proszę jutro o 12 trzymać kciuki, bo mam wizytę u gina, bedę jutro wieczorem, to zdam relację i pochwalę się fotką z usg(mam nadzieję...):tak::tak::tak:

Kochana będę trzymała kciuki o 12:-D

Ja zaraz śmigam na badania:-) miłego poniedziałku:-D

Do góry