reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć.Daaawno mnie tu nie było:zawstydzona/y:
Wybaczcie,ale naprawdę nie mam czasu.Jak włączam kompa to na chwilkę.
Dziękuje kochane za pamięć i troskę,za wszystkie wiadomości tu i na nk:tak:
Anulka jest zdrowa !!! Choć ciężkie dni za nami, kolejne badania wychodziły źle,jakiś czas żyliśmy z wiedzą,ze wynik genetyczny jest zły (czekaliśmy na badania,nie znaliśmy szczegółów,ale szansa,że będzie ok była minimalna).Jesteśmy po pelłej diagnostyce w IMiD.Ania jest nosicielką mukowiscydozy,tzn. ma jeden zmutowany gen (żeby być chorym trzeba mieć dwa geny).Tzn.znaleźli ta jedną mutację,ale badali tyl;ko 505,a jest ponad 1600.Ale na podstawie wyników i dokladnych oględzin,"można przypuszczać,że jest tylko nosicielką".Musimy zaufać doświadczeniu lekarzy,ale bać tchyba się dlugo nie przestanę.
W każdym bądź razie pzewartościowaliśmy nasze życie całkowicie,ale nikomu takich dośiadczeń nie życzę.
Pozdrawiam serdecznie.Nie zaglądam,ale myślę o Was.Trzymam kciuki i czekam na wiści o nowych dzieciaczkach.Buuuuuziaki.:-D:-D:-D

reklama
A to ja z moja królewną.Pozdrawiam,bo muuuuuszę lecieć.
dsc02987s.jpg

a to ja z moja królewną.pozdrawiam,bo muuuuuszę lecieć.
dsc02987s.jpg
witam was kobietki w ten niedzielny poranek wy sobie pewnie odpoczywacie a ja w pracy:-( ale na szczęście na pare godzinek i do domku:-)
gabi ale kochany ten twój szkrab:-):-) jeste prześliczna i trzymam mocno kciuki żebyście nie musieli już przechodzić takiego koszmaru jak ostatnio.
Sciskam was kobietki bardzo mocno i przesyłam wszystkim buziaki na początek dnia:-):-)

Dzien Dobry dziewczynki:)
I dzis juz niedziela a tak mi sie ciagnelo do tej mojej jutrzejszej wizyty...
No i dzis juz zaczelam sie bac...
Prosze pamietajcie o mnie jutro o 8.30 i mocno trzymajcie kciuki:)

Gabi uroczy bobasek.
Pozdrawiam wszystkich.Milego dnia.

Witam wszystkie forumowiczki:-p
ja dziś tylko na chwilkę bo pogoda jest piękna i czas ruszyć na spacer -a my leniuchy dopiero jesteś my po śniadanku

Mama sówka -pogoda faktycznie się poprawiła:cool2: -tylko dlaczego jak zwykle pod koniec weekendu!!!
Witaj Olu!!!
Gabi śliczna kruszyna:sorry: taka uśmiechnięta!!!! ja też czekam na kolejne BB bobaski bo to takie świetne uczucie -swoja drogą ciekawe jak się czuje Pxella???
Karola -dziękuję i dla Ciebie również pozdrowienia. Życzę szybkiego końca pracy:eek: -bo należy się relaks w niedzielę!
Agnieszko trzymam kciuki i czekam na wieści -oczywiście same dobre po wizycie!!!:tak:
Aga ir, przyszła mamusiu -miłego dnia!!!

Ja już uciekam -a gdzie Nikki??? dalej te paczki wcina?
Pozdrawiam wszystkie jeszcze nieobecne dziewczyny -do jutra!!!

dzien dobry dziewczynki:)
i dzis juz niedziela a tak mi sie ciagnelo do tej mojej jutrzejszej wizyty...
No i dzis juz zaczelam sie bac...
Prosze pamietajcie o mnie jutro o 8.30 i mocno trzymajcie kciuki:)

gabi uroczy bobasek.
Pozdrawiam wszystkich.milego dnia.
agnieszka trzymam mocno kciuki:-):-):-) daj znać jak już będziesz po wizycie:-) wszystko jest na pewno dobrze. Buziaczki

Witam się i ja.....
Gabi....tak się martwiłam o Was...cieszę się ze jest ok,Aniulka przesliczna....a Mamusia dumna...i pewnie bo jest z Czego...pozdrawiam i zycze spokoju....
Edytko....przytulam bardzo mocno....
Carri....miło ze o mnie pamiętasz.....
Selenko...dziękuje tobie szczególnie .....za wszystko!
Allaa...Tobie równiez dziękuje za pamięc i zycze duzo uciechy z Malenstwa....
Haniu...dobrze ze M wraca do sił...Tobie zycze wytrwałości i spokoju..
Ale mamy juz duzo Tych Bobasków...super a jeden piękniejszy od drugiego....gratuluję Wam kochane...i czekamy na kolejne Dzieciaczki.....

Also,Anesto,Dilajla,Guska,Aga Ir,Nikki,Ola,Agi,Ona,Marti,Dlaczegotak,Jezyk,
Alicja,Alutka,Marlenka,Beti,Wonka,Iławianka,Scarlet,Angelka,Pixelka,Pyzunia,
Miglak,Mireczko,Mordoklejka,Daa..,Emy,Mała,Niusia,Karolka,Kingus,Magda,
Danula,Kasiek,Kasia,13x13,Agnieszka,MamaSówka,Przyszłamamusia,MamaGrzesia,
Pati,b,Sonita,...i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie.....

reklama
Do góry