reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej kochane.

Agnieszka czekam na wieści jak po wizycie???

Nikki za Ciebie bardzo mocno trzymam dalej &&&&&&&. I też czekam na wieści i na fotke kochana.
Mama Sówka jakie badanka robisz???
Nikusia mi cykl się jeszcze nie zaczął :-( Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji. Tym bardziej że pęcherzyk miałam nie pękniety. Pewnie jeszcze mam rozlegulowany cykl. Muszę czekać cierpliwie :-)
Miłego dzionka

witajcie

Ja już po wypadzie w góry.... było super, załapałam się na wszystkie zjawiska atmosferyczne od śniegu po słoneczko....
twarz mam spalona jak burak a zaraz spadam do pracy:-(

miłego dnia

Hej kochane.

Agnieszka czekam na wieści jak po wizycie???

Nikki za Ciebie bardzo mocno trzymam dalej &&&&&&&. I też czekam na wieści i na fotke kochana.
Mama Sówka jakie badanka robisz???
Nikusia mi cykl się jeszcze nie zaczął :-( Zrobiłam sobie rano test ciążowy i wyszła mi ta druga kreska bardzo , bardzo bladziutka. Więc nawet nie robię sobie nadzieji. Tym bardziej że pęcherzyk miałam nie pękniety. Pewnie jeszcze mam rozlegulowany cykl. Muszę czekać cierpliwie :-)
Miłego dzionka
Olu, to może powtórz test jeszcze za 2 dni, jak nadal okresu nie będzie... Bo jak bladziutka ta druga kreska, to znaczy, że beta w moczu jest... no nie wiem, co o tym myśleć...

Mamo Sówko, trzymam kciuki za wysoką betę!!

Witam Was Dziewczyny, zaraz do lekarza wychodzę, a potem nie będę mieć netu aż do wieczora... niestety... Trzymajcie kciuki i miłego dnia!!

Dzień dobry :-D:-D

Przyznaję się, że dopiero wstałam :sorry::sorry::sorry: Śpioch ostatnio jestem :sorry::sorry::sorry:

Gabi śliczna Anulka, ale też jaka mamusia laska ;-):tak: fiu fiu :-D
Mamo sówko trzymam kciuki za betę :-D
Nikki dla Ciebie kciuki zaciśnięte za wizytę u lekarza :tak:
Alutka zazdroszczę Ci tych gór :sorry:
Ola druga kreska,nawet cieniutka o czymś moim zdaniem świadczy :tak: może pobiegnij na betkę :-D
Agnieszka czekamy na wieści.
Kaśka0201 Tobie zazdroszczę wesela, nawet słabego. Ja bym poszła na jakiekolwiek, żeby się pobawić (no i żeby mieć pretekst do kupienia nowej sukienki ;-);-))

U mnie chyba jednak nic się nie stało, bo czuję już nadchodzącą @. Zawsze kilka dni przed taka nerwowa jestem. Chociaż wczoraj przesadziłam, bo rzuciłam ze złości talerzem :zawstydzona/y::confused2:Cieszę się strasznie, bo to nie pora na fasolkę. Mimo, że teraz nie planuje staranek, to już się zajmę sobą, żeby taka sytuacja niepewna jak z tego miesiąca się nie powtórzyła. Jak już będę po @ idę do dentysty leczyć ząbki, do chirurga usuwać ósemki, no i mam zamiar dokończyć badanka wszystkie :tak::tak:

Poza tym, postanowiliśmy z mężem wyznaczyć sobie datę rozpoczęcia staranek. ;-);-) Wybraliśmy 12 grudnia. Mam nadzieję, że do tego czasu uporamy się ze wszystkimi przeciwnościami. :tak::tak: No i zaczynam odliczanie ;-)

Chociaż przyznam się, że w głębi duszy liczę na to, że życie pozwoli mi się wcześniej starać o ukochaną kruszynkę ;-)

Ostatnia edycja:
Aga aj witam długo Cię z nami nie był, albo tylko mi się wydaje że tyle czasu minęło
Syla jeszcze troszkę i schizy miną, minie strach -wszystko będzie dobrze a póki co dbaj o was!!!
Gosia Lew smutne są te nasze rocznice... serce boli na myśl o tym co się zdarzyło i pomimo upływu czasu nie jest lepie -jest tylko lżej. Dla wszystkich Aniołków (*)
Kasiu to dobrze ze pomimo minusów porządnie się wybawiłaś -ja też wczoraj trafiłam na popijawę -zupełnie nieplanowana impreza... a tylko na jedno małe piwo byliśmy umówieni...:-) Co do brzuszków na ślubach niestety też na taki idę -staram się psychicznie nastawić ale mi to nie wychodzi.... Dla Twojego Aniołka również (*)
Sonita ja też tak miałam ostatnio ale lekarz powiedział że nie ma się czym martwić bo wszystko w środku ok -może tak po prostu się zaczynał nieśmiało @
Jest Pixella;-) no cóż to naciesz się jeszcze brzucholkiem widać dzidziusiowi tam wygodnie:) a to jest chłopczyk że tak mu się nie spieszy???
Mamo sówko faceci to zbieracze wszelkiego sprzętu -ja przy przeprowadzce chyba tira bedę musiała wynająć bo nie wiem czym innym te graty przewiozę:wściekła/y:
Selenko to super ze skurcze się skończyły!!! bardzo się cieszę -moze pomogła chwila relaksu??
Witaj Enka -ja też się ostatnio muszę nasłuchać o samochodzie i pewnie też się skończy na przywiezionym z Niemiec -ale póki co mamy czym wozic tyłki:-p więc jeszcze chyba zaczekamy -choc im więcej czasu tym więcej opcji ....
Karola weekend byłby spędzony lepiej gdyby pogoda była ładna... a tak trochę się plany zmieniły
Cześć Motylku!!!
Nikki daj koniecznie znać jak tam dzidzia!!! oczywiście same dobre wieści przyniesiesz
Aga Ir, Szafirek, Alutka -dzień dobry:-p
Olu ja proponuję powtórzyć test za dwa dni jak radzą dziewczyny i trzymam kciuki zeby kreseczka była ciemniejsza:tak: a nadzieję zawze należy mieć!
Daaa o talerze sie nie martw -mniej do zmywania będzie:-p i trzymam kciuki za pokonanie przeciwności

Wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam -wpadnę wieczorem zobaczyć jak te wizyty Nikki i Agnieszki wypadły -chętnie posłucham dobrych wieści:sorry: do wieczorka

reklama
Do góry