reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To i ja wpadnę na chwilę się przywitać tylko,
jestem u rodziny w Szczecinku, pogoda do d....y, nic tylko spać...albo czytać bb, ale siedzieć w necie cały czas nie wypada:zawstydzona/y:
Pozdrowionka dla wszystkich, szczególnie dla Edytki
Wróbelku trzymam kciuki
pa

reklama
Witam się z deszczowej Łeby, własnie dotarłam na wczasy, póki co leje i wieje, mam nadzieję że sie poprawi bo pogoda barowa. Postaram się doczytać i byc na bieżąco. Pozdrawiam serdecznie Was wszystkie. Pa

Hejka!
U nas też pogoda do bani, wogóle nic mi się nie chce, nawet ciśnienie mi spadło do 118/70, a zawsze mam 140/90...
Miłego popołudnia mimo wszystko...;-)

Niki kaprogest to progesteron bardzo silny na podtrzymanie ciąży, skoro poronilas to lekarz chce uniknąc powtórki i pewnie zlecil ci iles zastrzyków,
diphergan to lek uspakajający, ja tabletki i zastrzyki dostawalam na nieowściągliwe wymioty ciężarnych, ale tez i na uspokojenie macicy.

Syluś, ech faktycznie twoja ciąża strasznie skomplikowana...trzymam kciuki byście dotrwali do końca!!!!

pozdrawiam was wszystkie

sonitko, jako by ten wynik testu nie był - będzie dobrze!!!!....

a wróbelek pewnie w szpitalu zanudza sie na smierć.....no ale za 2 dni chyba u niej 37tc się skończy więc dzidziol może sie rodzić....

a u mnie żadnych oznak zbliżającego sie porodu :-)....

Witajcie dziewczynki:)
Bylam z M nad rzeka bo byly wyscigi kajakowe.Bylismy 3 godziny a ja padam-hihi.
Pogoda super,siedzialam przy stoliczku i saczylam soczek i spalilam sobie plecki-hihi.

Sonitko szkoda,ze tylko jedna krecha...
Jednak co sie odwlecze to nie uciecze i pewnie niedlugo doczekamy sie u Ciebie dwoch kreseczek.
Pozdrowionka dla wszystkich:tak:

Witam!!! wpadam po 17tej żeby zobaczyć co z testem Sonity. Już doczytałam że negatywny. Jest to szansa żeby wyleczyć się ze wstrętnego choróbska i dalej się starać. Chociaż podejrzewam że w głębi duszy wynik nie jest zadowalający -choć oczywiście teraz tak jest lepiej, nie ma stresu i ryzyka...

Nikki -pączki??? super!!! ja jadam pączki tylko w tłusty czwartek:-p ale jak nie jedna słodycz to druga -paczki mogą być skutecznym zamiennikiem;-)
Pati trzymam kciuki za egzaminy!!!Wprawdzie zapomniałam już jak to jest na studiach ale we wtorek piszę FCE :eek: i póki co nic się nie uczyłam:no:
Kasiu miłej zabawy!!!:-) porządna zabawa to taka po której bolą nogi -a po weselu tym bardziej powinny!!! ja ma weselny maraton w tym roku najpierw 27.06, następne 04.07 -a dalej już nawet nie pamiętam!!!:wściekła/y:
Iza dla Ciebie też pozdrowionka, jest nadzieja że do jutra się wypogodzi (choć marna):blink:
Gloria -miłego wypoczynku!!! trzymam kciuki za pogodę -trochę opalenizny się przyda!!!
Miroslava senne popołudnie Ci się zapowiada
Pixella -dobrze dzidziusiowi w brzuszku -co się dziwisz że nie spieszy Mu się jeszcze? cieplutko, mięciutko -wyspać się można. Poczeka na swoja datę i wtedy w objęcia mamusi szybciutko:tak:

Ja się zegnam do wieczorka. Wpadnę później:)

reklama
Witam:-)
kingus dużo cykli miałaś monitorowanych??
Wszystkie od momentu jak zaczęliśmy się starać.
a to fotka specjalnie dla was z dzisiejszego spacerku w lazienkach 38tc
Super:-)

KINIU ja w mojej karcie ciążowej mam napisane ze ruchy dziecka powinno sie zaczacząc liczyc po 28 tyg.ciązy.Teraz cytuje" w przeciągu 10 godzin powinno byc conajmniej 10 ruchów dziecka" konic cytatu.
Dziękuje bardzo:tak::tak:
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku....
Pozdrawiam:-)

Dzis już dobrze. .
Bardzo się cieszę.

Kinga na ruchy dziecka powinno sie zwracac uwage od samego poczatku jak tylko sie pojawia u mnie czułam od jakiegos 22-23 tygdzien ze cos tam w brzuszku sie dzieje i o tych samych porach .....
Dzięki. Codziennie obserwuje brzuszek.

dzien dobry:)
witam sie i pozdrawiam wszystkie:)
Witaj:-)

U mnie bez zmian w sumie... Nie ma @ juz 12 dni, moja ginka na urlopie dopiero bede mogla umowic sie do niej w przyszlym tyg, i niestety brak @ nie jest spowodowany zamieszkaniem Fasolki :-(
W takim razie mam nadzieje, że szybko przyjdzie.

Zobaczcie moje psie szczęscie.... :-)
Super:-D:-D:-D

Ja odebrałam wyniki hormonów i juz sama nie wiem co mam mysleć :-(
Ja się nie znam. Mam nadzieje, że lekarz rozwieje Twoje wątpliwości.

modle sie o zdórwko dla mojej dzidzi, mam dosyc bo wiecznie cos...
Trzymam za Was kciuki.

ps u mnie ok, ale nadal objawów brak, jedynie cyce bolą i brzuch ciągnie i nadal rosnie :)
Ważne żeby dzidzia rosła.

Zrobiłam test, jedna kreska :cool:
Uuuu a już myślałam. W następnym cyklu będą II:tak::tak::tak::tak:

Dziś wróciliśmy z działeczki. Pojechaliśmy wczoraj ale musieliśmy wrócić bo jutro idziemy na chrzciny. Pogoda niestety nie dopisała ale ja i tak jestem zadowolona, że się trochę z domu wyrwałam.

Do góry