reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dzień dobry kobitki!

Jadę na uczelnię, wrócę ok.17tej i wtedy zrobię test, mam nadzieję, że nie będzie miało dużego wplywu, że nie rano?

Buziaki

reklama
Dzien dobry
U mnie za oknem szaro i zimno , lecz mam nadzieje ze sie wypogodzi.Zaraz mykam na zakupy a pozniej mnie nie bedzie i dopiero sie odezwa w poniedziałek. Najpierw jedziemy do rodzinki na Gangfest i tam pobedziemy do jutra a potem wracamy do Nas i jedziemy na koncert do nas na lotnisko.
Tzymcie kciuki by nas deszcz nie dopadl bo my na motorze bedziemy śmigac :-) Mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic zaległosci z tych dwoch dni ....

13x13 ciesze ze było fajnie::-) Na jakim filmie bylas? A co do mezow moj tak samo mowi ze sie uzaleznilam od forum ....ale tak nie jest ja poprostu lubie z Wami pisac::-)

Przyszła mamusio jeszcze tylko troszke a bedziesz pania magister :-)

Niusia pewnie ze Cie pamietamy:-) Skad takie pytanko?
Dla Twojego Taty (*).... Niech odpoczywa w pokoju
Nie smutaj sie bedzie dobrze, ..... kiedy idziesz z wynikami do lekarza ?

Kaska0201 zycze milej i szalonej zabawy na weselu !!!!!!!!!! A zeby Cie nogi jak najmniej bolaly na drugi dzien:-)

Angelika cudny psiak :tak:

Haniu jak zwykle z Ciebie nocny marek ;-) Duzo zdrówka zycze dla mezusia :happy:

Sonitka ty chyba naprawde zwlekasz z tym tescikiem , nie ladnie !
Ja tuz juz wchodze z mysla ze test zrobiony a tu nie.....ehhh kolejne godzinywyczekiwania, ty nas wykanczasz :cool2:

Pozdrawiam wszytskie dziewczyny i zycze wam milej soboty i niedziel No i duzo słonca :)

witajcie w ten ponury dzien
u nas problemy sie nie skonczyly
wczoraj mialam powtórke tesu z glukozy i wynik kiepski, w poniedzialek mam konsultacje z diabetologiem ale i tak zaraz męza wysyłam do apteki po glukometr i staram sie juz zacząc dietke. wiem ze to nie tragedia ale ile mozna znieśc...
do tego na KTG juz drugi raz dzidzia ma wysokie tętno czyli tachykardia. w poniedzialek bede o tym rozmawiac z moim ginem.

szyjka bardzo skrócona i miękka lezec jk najwiecej,ale wiecej niz ja leze sie chb juz nie da no chyba ze zrezygnuje ze wstawania do łazienki.

modle sie o zdórwko dla mojej dzidzi, mam dosyc bo wiecznie cos...

NIKI ja bralam i diphergan w zastrzykach i tabletkach i kaprogest.

no nic pozdrawiam was serdecznie

Dzień dobry wszystkim:-p
Co za paskudna pogoda -mieliśmy w planach iść z S na targi "mother&baby"a tu lipa!!! nie ma co ryzykować przeziębienia. Szkoda bo wiele ciekawych pokazów miało być:zawstydzona/y: ale jest jeszcze szansa ze jutro bezie pogodnie

Sonitka -no cóż poczekamy do 17 -myślę ze nie ma znaczenia że to popołudnie bo termin spodziewanej @ już minął więc gdyby miały wyjść II to wyjdą
Carri jedyny jaki mi został -ja cię kocham a ty z nim -i czekam do 19tego jak zmieni się repertuar bo na bajki ni będę (jeszcze) chodziła. Miłego weekendu!
Syla mam nadzieję ze prawdą jest powiedzenie "im więcej trudów na poligonie tym mniej krwi w boju", możne za niedługo już będzie lżej i zapomnisz o tych problemach -czego Ci z całego serca życzę

Aga_ir Ola -witajcie i wam również udanego dnia!

niusi@, przy takiej prolaktynie to chyba już trzeba zacząć działać, bo może być ciężko zajść w ciążę... Z tego co wiem, to stres powoduje, że wynik może być wyższy.
Syla, ja właśnie dostałam te leki, chociaż niby z ciążą wszystko ok... Jakie miałaś wskazania?
Sonita, ty to nas wykończysz...
13x13, no niestety w nocy to tylko śpimy, bo ze względu na ciążę mamy zakaz seksu do odwołania....

Witam Was weekendowo, od rana smażę pączki i objadam się nimi... Już 3 zjadłam... Szkoda, że pogoda listopadowa, ponuro i zimno...

dziewczyny witam was
syla trzymaj sie dzielnie :) wszyscy trzymamy tu kciuki
sonita ty chyba tez lanie powinnas dostac tak jak carri
sorki ze ja tak krótko pisze ale zbieram sie do budy na zaliczenie trzymcie za mnie kciuki i zeby mi ładny wpis odrazu zrobila, jak obleje to musze znowu do egzaminu podchodzic choc mam go niby zdany ale liczy sie to durne zaliczenie... maz gada ze sie pierdul ucze hehe i ma racje :)

papatki ide sie ubrac a wy trzymac kciku :)

ps u mnie ok, ale nadal objawów brak, jedynie cyce bolą i brzuch ciągnie i nadal rosnie :)

reklama
hej dziewczynki
ja tylko na chwilke sie przywitac juz prawie jestem gotowa jeszcze tylko kiecka i normalnie cud miód
milego wieczorku wam życzę no i mam nadzieje ze jutro juz jak zajrze to SONITKA bedzie juz po tescie za studentki trzymam kciuki
zreszta za kazda z Was
do jutra

Do góry