reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nie mam testu, R nie chce kupić, muszę sama zakupić jutro :wściekła/y:

Rozumiem Cię Niusi@, tak samo ryczałam jak się dowiedziałam o tej cytomelagi... W internecie jeszcze o tym pisali takie rzeczy, że tylko krzyżyk na mnie postawić, ale poszłam do lekarza, popatrzył na mnie jak na panikarę i powiedział, że wszystko będzie dobrze i to bardzo szybko.
Tak więc głowa do góry!

ja wczoraj zaczełam czytac o jakiejsc hiperprolaktynemi ze ja sie leczy kilka lat i nie mogłam sie uspokoic :-( pojde do lekarz to moze cos wymysli
witaj Haniu jak tam nogameza jak sie czujesz?

no co racja to racja przynajmniej prawdopodombie poznałąm przyczyne moich poronien ale nie znam sie na wynikach a normy normami a lekarz i tak zrobi mix fix i cos mu z tego wyjdzie bo ja chyba niepotrzebnie sie denerwuje

zmykam dziewczynki bo mi jutro nawet najlepszy makijaz nie pomoze a i te choolerne tipsy nie moge przez nie pisac ale tak to jest jak sie na cos upre to potem cierpie na pewno sie odezwe rano
buziaki moje krolewny
spokojnej nocy

EDYTKA i AGA AJ mysle o was kochane

witaj Haniu jak tam nogameza jak sie czujesz?
Noga się zrasta i rokowania są niezłe, a czuję się całkiem dobrze i gdyby nie skopana psychika to powiedziałabym, że to moja najlepsza ciąża. Nie wymiotuję, mam słabiutkie mdłości i tylko zawroty głowy mi dokuczają.
A wracając do Twojego wcześniejszego pytania. Oczywiście, że Cię pamiętamy.

reklama
Ja tez sie żegnam wpadlam tylko dać znać , że żyje jestem po 12h pracy wiec ide legnać przepraszam, że nie odpisuje wszystkim ale nie mam czasu i sił na dokładne czytanie pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku i buziaczki słodziutkie przesyłam :-*******
P.S.
w pracy ok tylko apieprz okropny ale ludki na wakacje wyjeżdzaja i walizki kupujqa taka kolej rzeczy :-) spokojnej nocki Wam życze pa

Do góry