reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć
Edytko miło Cie znowu czytać i dziekuję za pozdrowienia
Daa cytologie najlepiej tak w połowie cyklu, przynajmniej tak mi kiedyś gin mówił, a na pewno nie krótko po i przed @, a w ogóle to chyba lekarze nie zwracają na to uwagi

wróciłam z wycieczki po gabinetach cytologia zrobiona pani powiedziała że szyjka cała i zdrowa ale szczoteczce do pobierania pojawila się krew więc albo stan zapalny albo kolejna miesiączka zdecydowanie za szybko ale tak może byc
moja psychiatra mnie olala i sobie z pracy zrezygnowała więc był pan doktor który wybił mi z głowy martwieniem się o powrót do pracy której i tak juz praktycznie nie mam i dał 30 dni zwolnienia a po następne kazał przyjść mężowi no bo ja będę na turnusie z Wercią
a co do wycieczki to raczej jednak nie pojadę obiecałam małej 10 zl. no i dała się przekonać że jest duża i dzielna i na pewno będzie się lepiej bawiła gdy mnie nie będzie

Gabrysia- ja nie z warszawy.

Nowym aniołkowe mamusie zapraszam na wątek badania po poronieniu tam opisywałysmy wszystko co kazda z nas robiła! na pewno wam sie ta lista przyda;-)

Pixelcia brzusio rewelka;-)
Mircia fajnie ze Adrianek taki grzeczny, i w dodatku jaki sliczny:-)
Dlaczegotak my tez tęsknimy:-)

Cześć laseczki :)

jak zwykle wiele tu się dzieje. A ja nie mam czasu tu zaglądac bo strasznie dużo spać mi sie :) chce wczoraj wieczorkiem jak zaległam po pracy po 17 (zwinełam się o godz wczesniejniż powinnam) to tak do rana z małymi przerwami. poza tym żadnych innych objaw, no może jeszcze to ze krzyż mnie boli i trochę mnie to denerwuje bo sa to bóle tego rodzaju co przed @ ale łykam duphaston i jest ok jutro ide zrobić badanka mam nadziej że wszystko jest oki :)

Oj -badania badania -trzymam kciuki za Twoje, wszystko będzie dobrze. Ja czekam na koniec @ i też uciekam do lekarza na przegląd... trochę mnie czeka wyników

reklama
Witajcie dziewczynki,

Ostatnio długo myślałam i doszłam do wniosku, że musimy się pożegnać.
Na początku bardzo mi pomogłyście przejść te najtrudniejsze dni. Dziękuję wam za to, zwłaszcza Syla, Słodziutka, Koti... Dzięki
Dziękuję każdej z was na tym forum

Teraz wydaje mi się, że borykam się z całkiem innymi problemami niż wy,
nie robie badanek na cytomegalie i rózyczki, nie staram się zajść w ciążę (i długo nie będę)
dlatego czuję, że nie jestem psychicznie gotowa na pisanie na wątku "ciąża po poronieniu"

Znalazłam forum z dziewczynami, które przeszły lub przechodzą przez zaśniad i chemię
a kiedy się wyleczę i będę zbliżać się do momentu w którym będę mogła już się starać o dziecię wpadnę do was lub do staraczek
narazie nie mam siły

Nie zrozumcie mnie źle, każdej z was kibicuję i życzę spełnienia marzeń, tylko ja o ciąży narazie nie mogę myśleć

Buziaki

Do góry