ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Emy kochana rozumiem Cię, że szukasz kogoś kto Ciebie lepiej rozumie. Mam nadzieję że od czasu do czasu dasz znać co u Ciebie. TRzymaj się cieplutko. Wróć do nas kiedyś...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie dziewczynki,
Ostatnio długo myślałam i doszłam do wniosku, że musimy się pożegnać.
Na początku bardzo mi pomogłyście przejść te najtrudniejsze dni. Dziękuję wam za to, zwłaszcza Syla, Słodziutka, Koti... Dzięki
Dziękuję każdej z was na tym forum
Teraz wydaje mi się, że borykam się z całkiem innymi problemami niż wy,
nie robie badanek na cytomegalie i rózyczki, nie staram się zajść w ciążę (i długo nie będę)
dlatego czuję, że nie jestem psychicznie gotowa na pisanie na wątku "ciąża po poronieniu"
Znalazłam forum z dziewczynami, które przeszły lub przechodzą przez zaśniad i chemię
a kiedy się wyleczę i będę zbliżać się do momentu w którym będę mogła już się starać o dziecię wpadnę do was lub do staraczek
narazie nie mam siły
Nie zrozumcie mnie źle, każdej z was kibicuję i życzę spełnienia marzeń, tylko ja o ciąży narazie nie mogę myśleć
Buziaki
Witajcie dziewczynki,
Nie zrozumcie mnie źle, każdej z was kibicuję i życzę spełnienia marzeń, tylko ja o ciąży narazie nie mogę myśleć
Buziaki