reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetka super pomysł ,ja tez chce w sierpniu takiego przywitania:tak:.

Kingus to miłego podgladania,niech pokarze mała wszystko co chcesz zobaczyc:happy:.

A co do strachu w ciazy to ja nie wierzyłam ze dotrwam do 12 tyg. ,potem połówkowe i wszystko ok a juz niedłgo myknie mi 30 tydz.:szok: i jak na razie zadnych komplikacji.Szok.
Karzdej razem i z osobna zycze ciazy i fasoleczki:tak:,

reklama
Pixelka, wczoraj zapomniałam napisać, że śliczny brzuszek! I jaka Ty laska jesteś, wcześniej same brzuszki nam wstawiałaś, a teraz dopiero widać całokształt :).

Motylku, Twój brzuszek też piękniutki i okrąglutki.

Anetka, super pomysł z tym przywitaniem. Nas w domu przywitali podobnym napisem teściowie (M siostra zrobiła napis i oni przywieźli) to bardzo miłe jest naprawdę.

Alla, cieszę się, że wreszcie zdjęli Ci szwy i że żółtaczka u Kubusia minimalna. A mojemu maluchowi wyskoczyły potówki na buźce (byłam we wtorek u lekarza i lekarka powiedział właśnie, że to potówki).

GosiaLew, fajnie, że mamy na forum specjalistę od kosmetyków:).

Wróbelku, ja też myślę, że doczekasz do terminu.

Syla, nie dziwię się, że wszystkie gnaty Cię bolą od leżenia, ale czego się nie robi dla takiego małego cudu.

A ja dzisiaj pospałam do 11:30, oczywiście z przerwami na karmienie, przewijanie, ewentualnie przebieranie i wrzask, bo mój synek strasznie tego nie lubi, a jeszcze bardziej się drze jak mu fridą nosek czyszczę. Potem przygotowałam obiad, posprzątałam kuchnię, łazienkę, odkurzyłam i zmyłam podłogi. Teraz czekam, bo zaraz Ignaś się obudzi, a potem muszę jedno pranie ściągnąć, drugie powiesić i może zdążę poprasować. Pogoda do bani, pada deszcz, więc jeszcze dzisiaj na spacerku nie byliśmy, może potem jak się wypogodzi. To tyle ode mnie.

Aga_Irl, naprawdę przepraszam, jeśli Cię uraziłam. Wracaj do nas!

właśnie Aga wracaj:-)
chyba lepiej mieć ludzi,którzy mówią co myslą niz takich co zawsze ,,cukrują" ale nie szczerze?;-)

ALSO dziewczyno jak Ty zes to wszystko w jeden dzien zrobiła?Podziwiam i pełen szacuneczek.Ja jestem na etapie ciagłego zmeczenia mam nadzieje ze uda tez potem powera dostene.

jejku also kiedy ty przy małym tak wszystko zdąrzysz zrobić:szok: szacuneczek, ja mam 2 latkę i jakos ciagle nie wyrobiona.....
a co do laski hahah to chyba nie o mnie piszesz, ze mnie straszny chomik sie zrobił, buzia jak słońce :-) a brzuch jak arbuz.....

reklama
Dziewczyny ja przez całą ciążę praktycznie nic nie robiłam, bo nie mogłam się przemęczać a teraz power mi wrócił. Mały spał to się wzięłam za robotę. Teraz zasnął mi na rękach i z nim leżącym obie piszę do Was.

Pati, cieszę się, betka wzrosła.

Do góry