wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna suniaa ja się pochwalę nawym członkiem naszego stadka.... oto Shira:
:-):-):-)a Kingus ma dzis półmetek:-))
Dzięki;-) Jeszcze trochę przede mną ;-)
Kinguś gratuluję półmetku
No to super :-)ja dzis dostalam maile od gina, ze moje toxo jest prawidlowe. a juz oczywiscie panike sialam uffffff . Juz mialam wizje jak m moje koty do walizki pakuje ....
:-)Właśnie z M ustaliliśmy, że przytulanki będą po pierwszej @, że on spokojnie może poczekać - nawet w czasie meczu trwającego był w stanie ze mną porozmawiać :-)
Super, że się udałojedyny pozytyw dzisiejszego dnia :
zarezerwowana sala na komunie Werci
Co się stało???Zagladam ale nie pisze... jakos ostatnio sie porobilo...ach.....
Witaj.:-):-)Witam dziewczynki....Wracam do Was z nowym suwaczkiem!!!
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie...!
No brzusio elegancki ;-);-)Zmieniajac temat to moje malenstwo:-)
No to niezła mieszanka ;-);-)a ja zjadlam wlasnie budyn o smaku capucino i ledwo leze;-) no bo wczesniej jajecznice.
:-)Długo się leży pod ktg?w poniedzialek nasz ierwsz prawdziwe KTG:-) bo ostatnio mialam tylko na skórcze bez serduszka a tteraz bedzie normalne;-)
Super pomysłpowieszę jej coś takiego na drzwiach + 10 kolorowych balonów
:-):-):-):-)