reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień dobry :-)
a ja się pochwalę nawym członkiem naszego stadka.... oto Shira:
Piękna sunia :-D:-D

a Kingus ma dzis półmetek:-))
:-):-):-)

Kinguś gratuluję półmetku:-D:-D:-D:-D
Dzięki;-) Jeszcze trochę przede mną ;-)

ja dzis dostalam maile od gina, ze moje toxo jest prawidlowe. a juz oczywiscie panike sialam :zawstydzona/y: uffffff . Juz mialam wizje jak m moje koty do walizki pakuje .... :zawstydzona/y:
No to super :-)

Właśnie z M ustaliliśmy, że przytulanki będą po pierwszej @, że on spokojnie może poczekać - nawet w czasie meczu trwającego był w stanie ze mną porozmawiać :-)
:-)

jedyny pozytyw dzisiejszego dnia :
zarezerwowana sala na komunie Werci
Super, że się udało :tak:

Pysia
odezwij się

Zagladam ale nie pisze... jakos ostatnio sie porobilo...ach.....
Co się stało???

Witam dziewczynki....Wracam do Was z nowym suwaczkiem!!!
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie...!
Witaj.:-):-)

Zmieniajac temat to moje malenstwo:-)
No brzusio elegancki ;-);-)

a ja zjadlam wlasnie budyn o smaku capucino i ledwo leze;-) no bo wczesniej jajecznice.
No to niezła mieszanka ;-);-)

w poniedzialek nasz ierwsz prawdziwe KTG:-) bo ostatnio mialam tylko na skórcze bez serduszka a tteraz bedzie normalne;-)
:-)Długo się leży pod ktg?

powieszę jej coś takiego na drzwiach + 10 kolorowych balonów

:-):-):-):-)
Super pomysł :-D:-D:-D

A my dziś idziemy na usg połówkowe na 19:30 :-D:-D:-D:-D

Anetko naprawde bardzo ładnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinia trzymam kciuki za USG połówkowe Czekamy na wieści!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki!
Kinia trzymam mocno kciuki za usg połówkowe i czekamy na same dobre wieści.
Anetka na pewno sąsiadka ucieszy się z niespodzianki :)
Wróbelku ja używam huggisów i jestem bardziej z nich zadowolona niż z pampersów. Kosmetyki mam nivei i jak na razie też jestem zadowolona. Co mama to inna opinia:-):tak::tak: więc musisz sama wypróbować.
Dziś położna zdjęła mi szwy:-):-)od razu lepiej:-):-). Byliśmy też z Kubusiem u lekarza z powodu utrzymującej się żółtaczki, jednak pani dr powiedziała, że jest ona minimalna, dała witaminkę E i zaleciła dopajanie glukozą. Aha i mój Skarb przez 10 dni przytył 430 gram. Przy wypisie ważył 3030 a teraz już 3460:-):-)
Aguś Irl wróć do nas!!!
Pozdrawiam Was bardzo bardzo serdecznie

reklama
Dziewczynki, ja wam mówię, uzywałam chyba wszystkich - nawet najtańszych pieluszek na rynku i o ile smarujesz kremem i czesto zmieniasz to wiele dzieci nie ma żadnych odparzeń....a wiki obsrołkiem nie była-1-2 kupy dziennie i już.

Motylku sliczny brzunio !!!!

Kingus trzymam kciuki za usg połowkowe

Anetko-fajowy pomysł

O kurcze ja już w 9miesiącu jestem !!!!!!!!!!!!

Wróbelek a ja mysle, ze urodzisz w terminie i spokojnie do 37tc doczekasz

a ja sobie leżę i odpoczywam....

Ostatnia edycja:
Do góry