reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hejka
Wróbelek zobaczysz urodzisz po terminie hihihi;-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Pewnke tak bedzie Ostatnio gadalam z polozna to wlasnie mowila, ze najpierw lezymy w szpitalu bo dzieciaczki sie spiesza, a pozniej nie chca wyjsc :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Motylku ja mojego na chwile obecna nie mam aktualnego Musze poczekac na mojego lubego :-), ale on nie umie robic fajnych fotek i zawsze wszystkie kasuje:sorry::sorry:

reklama
Wróbelku nie wiem jaki szampon bambino kupiłaś ale ja znam tylko jeden i on jest po pierwszym roku życia ale oliwkę bambino polecam i jeszcze ziołową maść linomag oprócz sudokremu. Ja mam szampon nivea baby i mała się go nie boi.
Oczywiście wszyskie pozdrawiam nie mam weny do pisania ale przyznaję się że Was podczytuję.
NO niby jest tam napisane ze od pierwszych dni zycia, zobaczymy jak przyjdzie:zawstydzona/y:

No tak wróbelku ja mówiłam o szamponie który widziałam w sklepach a zapomniałam o necie. Mi położna poradziła żeby w pierwszym miesiacu dziecka myć główkę tylko zwykłym mydełkiem bambino i mała się nie skarżyła szampon miałam dopiero po pierwszym miesiącu.

ja zamierzam kupic Oilatum, siostra używala najpierw Nivea a potem zmienila i maly ma 3 latka i uzywa płynu do kąpieli Oilatum. A pieluszki to raczej Pampersa, chociaz kolezanka zachwycona Hugisami ale ja jakos na pampersy jestem nastawiona. Pieluszki Belli bede mogla wypróbowac w spzitalu bo tam dają takie i trzeba z ich pieluszek korzystac.
na a na pupke to oczywiscie Sudocrem:-) moja siostra stosowala malemu i nigdy zadnej potówki i odparzenia nie mial wiec ja tez spróbuje.ale tez stosowala Nivea na odparzenia i tez był oki.
a ja zjadlam wlasnie budyn o smaku capucino i ledwo leze;-) no bo wczesniej jajecznice.

Motylku , mój tez gada z brzuchem i tez mała sie uspokaja, może dlatego rzadko sie rusza jak tata jest obok, jakby słuchała co mówi.
Teraz też się przekręca. Czasem boleśnie wciśnie sie pod żebro. Mały rozrabiaka.
Syluś jak się czujesz?
Motylku, nie wiesz gdzie podziała się Aga Irl? Jak będziesz na sierpniówkach zawołaj ja do nas, chyba nie będzie sie gniewac, jak sądzisz?

U mnie skończyło się przy Oli na tormentiolu, nic innego nie działało. Koleżanka teraz tez używa, bo mała się odparza i nic nie pomaga innego.
Zobaczymy co bedzie z Magdusią.

Ostatnia edycja:
ja sie czuje jak z krzyza zdjęta. na plecach spac juz nie moge bo mi sie kiepsko oddycha i slabo mi, bioderka strasznie juz bolą od lezenia. do tego ostatnio okropne bóle nadgarstków. skad ja wezme siły na poród?? chyba trzeba bedzie pogadac z doktorkiem o cesarce... kręgosłup mam juz tak obolały ze nie wiem jak ja bede funkcjonowac do sierpnia a po porodzie to chyba seria masaży bedzie potrzebna...ale poza tym jakos zyjemy:-) czekam do poniedzialku na badanka:-)

reklama
No to nieźle. Mnie ciągle pytają czy znajdę siły na poród, skoro nawet mówienie mnie męczy. Nie mogą zrozumieć ,że sapię , bo mi tchu brak jak naciska a przeponę a nie dlatego,że jestem mega zmęczona.
Co do Agi Irl, wiem,że nikt tu urazić jej nie chciał, to była tylko troska. Przykro,że inaczej zrozumiana.
Syluś, do sierpnia.. Mnie ten początek lipca teraz wydaje sie odległą planetą.

Wróbelku, nareszcie suwaczek pokazuje prawdę, miałaś właśnie dwa dni przede mną.

Do góry