reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie
Dzieki za odpowiedz jednak jak nie wypróbuje to się nie przekonam, na razie kupilam pampersy, sudocrem i oliwke, krem, mydełko, i szampon bambino, jak sie beda uczulac to przynajmniej mniej bedzie zal wyrzucic.

U nas dzisiaj bz. Podbrzusze nadal boli, ale jestesmy dobrej mysli.............
Pozdrawiam.

reklama
moja kolezanka nacierała dziecko zwykła oliwa z oliwek,bezzapachowa.Ponoc to jest najzdrowsze

witam:-)

Dzień dobry .
Ja kupuję pampersy. Kosmetyki penaten. W sumie niewiele, bo jak napisała Pixela należy sprawdzić najpierw. Ale jak zwykle sugeruję sie tym co już używałam. Zycie to zweryfikuje.
Motylku, śliczny brzusio. Naprawdę.
Wróbelku, u tych naszych "leżących" i z "problemami" ciąża kończyła sie po terminie jak zauważyłaś więc może i u Ciebie?
Ja dziś od rana na nogach. Zrobiłam wszystko co zaplanowałam już.
A teraz wcinam arbuza, bo zostało mi tylko to ze słodyczy, z truskawkami i jabłkami. Reszta , niestety..
Wczoraj mąż mnie zapytał jak to sie dzieje,że MY, kobiety, nawiązujemy taką sil ną więź z dzieckiem wewnątrz. Przecież go nie widzimy.
I jak mu to wytłumaczyć? Przecież on tego nie poczuje nigdy.

Moze staraj sie M tułmaczyc co czujesz jak dzidzia sie rusza,pakuje sie Twoje biodro i tak dalej.Ja tak robie i M ciagle do brzucha mi gada a co smieszne jak On mówi zeby sie mała uspokoiła to działa:happy:.

Wróbelku nie wiem jaki szampon bambino kupiłaś ale ja znam tylko jeden i on jest po pierwszym roku życia ale oliwkę bambino polecam i jeszcze ziołową maść linomag oprócz sudokremu. Ja mam szampon nivea baby i mała się go nie boi. a co dopieluszek to polecam pampersy bo próbowałam różnych ale mała miała zaczerwieniony tyłeczek albo była mokra a te są bardzo chłonne choiaż na początek to chłonność na nic się nie przyda bo ciągle tylko trzeba zmieniać pieluszkę (prawie po każdym karmieniu kupka)
Oczywiście wszyskie pozdrawiam nie mam weny do pisania ale przyznaję się że Was podczytuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc Dziewczynki:-)
Ale fajne zdjatka od rana wklejacie:tak:
Motylek fajny brzuszek:)
A ja po poludniu zmykam zapisac sie na kurs niemieckiego,ale z tego co slyszalam ma sie zaczac po wakacjach czyli tu w okolicach konca sierpnia.
Buziaki i milego dnia;-)

Do góry