reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pysiu mnie polozna w szpitalu powiedziala, ze jak w ciazy zobacze jakas plamke krwi czy brazowe cos to od razu na izbe przyjec.

reklama
więc jeśli chodzi o mnie to są dwie marki godne używania: pamper i huggies. Pampersy są droższe, ale czasem ich nowy wkład uczula, huggiesy też nie są złe i wychodzą trochę taniej, ale dobrze jest wytestować jedne i drugie, kupić najpierw mniejsze paczki. Na pewno nie polecam bella happy bo to g....

dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pysia510 ja od poczaku ciazy mam sluz...raz jest zoltawy raz bezowy...a kiedys nawet wydawalo mi sie,ze byl jasno brazowy.Chodze do lekarza i wszystko jest ok.Ostatnio dostalam tylko tabletki dopochwowe bo stwierdzili,ze to moze byc jakas infekcja...
nie wiem jak Ci pomoc;najlepiej dla pewnosci udaj sie szybko do lekarza to cie uspokoi:-)

reklama
Bambino i nivea to ta sama firma. Bambino jest tańszą marką nivei albo raczej Beiersdorfu i ma mniejszy asortyment, ale jest dość popularna. Nivea ma chyba kosmetyki od narodzin dziecka. Wiem, że Nivea zawiera rumianek, który czasem uczula. Można by było dużo pisać. Za dużo tego jak na tę późną porę. Jak coś to pytaj.

Do góry