wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
wróbelek dzieki za miłe słowa a wyglądam juz jak spory słonik z arbuzem zamiast brzucha....prawie 100cm w obwodzie mam :-)
Ja już mam ponad 100
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wróbelek dzieki za miłe słowa a wyglądam juz jak spory słonik z arbuzem zamiast brzucha....prawie 100cm w obwodzie mam :-)
A ja dziś byłam z M w sklepie i wymieniliśmy ubranka dla Kini.
Witam,
Also położna to czasem skarb a czasem kula u nogi, ja na twoim miejscu powiedziała bym pani że nie odpowiada Tobie jej podejście może to coś da...
Selenka ale z ciebie laska zwłaszcza na ostatnim zdjęciu, a i zero porównywań Madzia bedzie najpęknięsza dziewczynką pod słońcem tuż obok swojej siostry, a co do wyjazdów Oli myslę że jeśli chce zostać z Tobą to Jej pozwól, wiem że to już prawie dorosła dziewczyna ale wiesz z uczuciami bywa różnie ...To będą szczególne wakacje na Madzię tak czekacie i ona też ... Buciki piękne....
A gdzie Edi....
Witam nowe dziewczynki...
pozdrawiam
Witam serdecznie. Dojrzałam do tego żeby napisać i wybrałam ten temat bo widzę że wszystko może być dobrze. W 11 tc powiedziano mi ze mojemu dzidziusiowi nie bije serduszko. To były okropne dni i dalej są. Nie mogę się doczekać pierwszego okresu, badań i kolejnej próby choć wcześniej mówiłam że nigdy więcej... nadzieja czyni cuda.
Mama Aniołka (*) 01.05.2009r.
wróbelek ja leze ile moge i czasem załuje, ze nie moge więcej .... niby gin wczoraj powiedział, ze szyjka aż 2,5 cm ma i napewno dochodze z nia do terminu, dzidzia ma głowkę w kanale rodnym, skurczy nie mam i nie miałam ani krwawien przez cała ciazę, wole jednak na siebie uważac do konca 37tc...dzis wpada do mnie mama i zabiera wike znowu na 2-3 h bym mogła poleżeć i odpocząć
Selkenko moja gwiazda w 32tc wazyła 2050...ale dodaje jej 200g tygodniowo więc pewnie ma już 2600-2700 albo więcej... więc Magdusia pewnie ze 2500 :-)Ciekawa jestem ile Magdusia już waży, w 32 tygodniu ważyła 1919 gram..