reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13, bardzo mi przykro z powodu Twojej straty, mam nadzieję, że z nami będzie Ci łatwiej przejść przez te trudne chwile.

Selenka, ślicznie wyglądasz, a buciki cudne.

Aga_Irl, jak czytam Twoje posty to jestem trochę w szoku, że tak bagatelizujesz niedawne problemy z ciążą. Naprawdę tak jak któraś z dziewczyn napisała ciężko Ci usiedzieć na tyłku w jednym miejscu.

Julisia, bardzo się cieszę z Twoich dwóch kreseczek. To, że się boisz to normalne. Ja jak zobaczyłam 2 kreski to się popłakałam najpierw z radości a za chwilę ze strachu. Strach się cieszyć, ale trzeba wierzyć, że tym razem się uda.

Przyszła_mamusia, współczuję, mam nadzieję, że z tą nogą nie będzie nic poważnego.

U nas też dzisiaj zimno, 12 stopni raptem. Położną się nie przejmuje, jakaś nawiedzona. Ona już nie przyjdzie do mnie, chyba, że będę potrzebowała, mam do niej komórkę w razie czego.

A co do przytulanek, to my w zasadzie też całą ciążę abstynencja, no 3 razy M dał się skusić jak doktor pozwolił, a potem i tak się bał. Teraz nie mogę się doczekać jak minie okres połogu. 29 czerwca idę do gina a potem to chyba M z łóżka nie wypuszczę przez tydzień, hihihi.

Wszystkie pozostałe dziewczynki gorąco pozdrawiam.

reklama
Pixela masz racje jeszcze Marta:-)

ale ten czas
leci
gratuluje nowych fasolek i z przykroscią witam nowe aniołkowe mamy....

A co do przytulanek, to my w zasadzie też całą ciążę abstynencja, no 3 razy M dał się skusić jak doktor pozwolił, a potem i tak się bał. Teraz nie mogę się doczekać jak minie okres połogu. 29 czerwca idę do gina a potem to chyba M z łóżka nie wypuszczę przez tydzień, hihihi.

also...trzymam kciuki by wszystko było dobrze po wizycie u gina ...u mnie było po porodzie jeszcze 10 tyg abstynencji i wypalanie nadżerki bo sie cos zle goiło.... mam nadzieje, ze teraz bedzie lepiej....

no a marta ma w brzuniu sporego słonika, wiec może nawet mnie wyprzedzi :-)

hejka:)

also nie krzycz na mnie:( ja nie bagatelizuje ale nie przesadzam poprostu.....nic sie nie dzieje u mnie rozwarcia nie ma i to jest najwazniejsze.....z ostatnia corka chodzilam od 7 miesiaca z rozwarciem na 2 i pol palca i dochodzilam do terminu a wcale lezec nie musialam:) kazda wie co jest dla niej najlepsze:) i uwierz mi ze to nie jest niedbalstwo czy cos takiego.....ja wiem na ile moge sobie pozwolic i jestem pod opieka lekarzy:)a ze nie usiedze to prawda:) ja nie robie krzywdy nikomu:(:(:(:(:( a nie bede pisac ze leze plackiem skoro to nie prawda:(zeby tylko niektorych zadowolic:(

No zobaczymy co powie mój gin. Przy porodzie miałam małe nacięcie, ale niestety popękała mi szyjka. Mam nadzieję, że się wszystko ładnie zagoi.

Pixelka, a kiedy jakąś nową fotkę wrzucisz?

Julisia Gratuluje!!!!!!!!!!!!!! Życzę spokoju bo to teraz najważniejsze. Ja też się bałąm Pierwszy trymestr bałam się nawet cieszyć z tego, że jestem w ciąży, a teraz nie mogę się doczekać kiedy minie 38 tydzień!!!!!!!!!

No zobaczymy co powie mój gin. Przy porodzie miałam małe nacięcie, ale niestety popękała mi szyjka. Mam nadzieję, że się wszystko ładnie zagoi.

Pixelka, a kiedy jakąś nową fotkę wrzucisz?

also n o własnie u mnie ta nadżerka była na szyjce, która pekła i ją zszywali, ale ja krwawiłam prze to 9 tyg po porodzie ...

a to fotka dla was z niedzieli 36tc

aga irl...nikt na ciebie nie krzyczy, ale kilka tygodni temu też "czułas się rewelacyjnie" a w szpitalu z krwawieniem i skurczami wyladowałas po kolejnej wycieczce samochodem....to twój wybór, rób to co dla siebie i maleństwa najlepsze...tylko moze o tym sie nie rozpisuj ze wzgl. na szacunek do tych co wolą na siebie chuchac i dmuchać by donosić...jak juz bedziesz miała rozwarcie może być za późno, wszystkiego nie przewidzisz i tyle...

Witam nową aniołkową mamusie!!!!!!! Kochana trzymaj sie i pisz do nas jak najczęściej w tych dobrych i zlych chwilach

reklama
Do góry