reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:-)
Dziewczyny bardzo wam dziękuję za poradzenie tantum rosa,pomogło za pierwszym razem,choć jeszcze nie wszystko okey,pierwszy raz mnie to spotkało i sama nie wiem z czego.
Super, że pomogło :tak:
Czesc Wszystkim
Bylismy dzis na komunii i wyszlismy sie przespacerować z moim D. i spotkalismy bociana :-) teraz juz wszystko bedzie dobrze, wierze w to :tak:;-)
:-D:-D:-D

Tak wyglądamy..
Pięknie ;-)

Nie wiem czy się w sumie śmiać czy płakać...
O matko co za ludzie :szok:
A ja nadal szukam ginekologa i znalazłam pana doktora o bardzo dobrych opiniach, a na dodatek takim samym nazwisku co ja :-) nie wiem, może to dobrze wróży :-)?
Trzymam kciuki za nowego ginka :-D

Jakoś nie wierzę w ta moją ciążę. Brzuch trochę urósł, Czekam na kopniaki ale chyba z naszymi przejściami to człowiek taki nieufny. Chociaż samopoczucie mam dobre ale leniwa jestem jak pies, jeszcze obiadu nie mam :-(
Dokładnie miałam tak samo, teraz jak czuje że mała się rusza to jest zupełnie inaczej. Już niedługo też poczujesz :tak::tak:

sno nic, juz nic nie mówię, może to forum juz po prostu nie jest już dla mnie....takie moje zdanie, moze nikogo to nie razi a ja mam hormony ciazowe
Moja kochana Pixellko nawet tak nie myśl;-)

hej dziewczyny! u mnie nadal wszysko w porządku czasem mam małe zawroty głowy w pracy wiec chyba to dobry znak no i brzusio mnie troche ciągnie :) o
jutro wyniki bety i progesteronu a w piątek wyniki z kardiotypu czy jakos tak sie to nazywało :/
Czekam na wieści :-)
Chyba macie racje poczekam te 2 dni i zrobie jeszcze jeden test :tak:
Dokładnie to chciałam CI poradzić ;-)Mocno trzymam kciuki :tak:

A ja mam doła bo po moim przyjściu ze szpitala po zabiegu mojemu P odeszła ochota na sexi staranie się o dzidziusia.
A może on boi się kolejne starty ? Może porozmawiajcie sobie szczerze.

Nie było mnie troszkę bo dopadła mnie mała niedyspozycja(musiałam często do kibelka biegać:zawstydzona/y:) i wszystko było w miarę ale doszły do tego krótkie ale dosyć bolesne bóle brzucha, troszkę się wystraszyłam ale ciągle czułam ruchy małej i to mnie uspokajało. Na szczęście zwolniło się miejsce u mojej lekarz dostałam smectę i preparat z elektolotami. Dziś już jest trochę lepiej ale i tak więcej czasu odpoczywam no i dietka :-( W czwartek mam usg:biggrin2:
Buziaczki dla Wszytskich

reklama
A co do mojego R i jego a la pryszczu na członku, to pojechaliśmy rano do dermatolog i powiedziała, że to nic złego (bo coś mu wyskoczyło a niechcący zdrapal) i powstał stan zapalny, który w takich miejscach ciężko się goi, ale co do zajścia w ciążę powiedziała, że nie ma wpływu itd. i w ogóle R zły, że go zaciągnęłam do tej babki i musiał fiutkiem świecić :-D ale przecież lepiej sprawdzić niż potem żałować, że się nie poszło do lekarza i teraz trzeba amputować :szok::eek::rofl2:

gUUUpi Ci faceci

BUZIAKI DZIEWCZYNKI DLA WAS!
oj no to mieliście przejścia!!!
mój by chyba predzej umarł niz "poświecił" hihihi

hahah Sonita ale mnie ubawiłas;-)
a pisalam ci na priva, trzeba bylo najpierw domowe sposoby zastosowac a nie faceta na takie stresy narażac...hihihhi biedny ten twój facio;-)

MAŁA-kciuki zacisnięte;-)

Kinguś cudownie !:-):-)Bardzo ładnie się u Ciebie układa.

A ja tak sobie myślę, a raczej patrzę, że dopiero dzisiaj owulka?
Hi hi hi to my się zagalopowaliśmy (ojeny jakie ciężkie do napisania słowo:eek:)
bo już tak od czterech dni przytulamy.

Ciągle mnie męczy to, że R chce mieć syna, trochę nie poważny on jest w swoich przemyśleniach, przecież to nie piesek!

A skoro przed owulką to bardziej dziewuszka.... :-)
Czy niedokońca?

A i dobrze :-Dbędzie chodziła w fioletowych leginsach i balerinkach ajajajajjajaj coś pięknego :laugh2:

Aga34 daj mu trochę czasu.
A powiedz, jeśli chcesz oczywiście, lekarz nie zalecał Ci poczekania 2-3 cykli?

Ja jestem już po 2 @. Po pierwszej byłam u lekarza, wszystko bylo ok. Lekarz się sam zdziwił że organizm tak szybko sie zredukował i powiedział że nie ma przeciwwzkazań do staranka.
Dziewczynki a co do wyjazduto w najbliższych miesiącach nie ma szans, pracyzbyt wiele ,pracuję od poniedziałku do soboty.
A czy rozmowa pomoże ?? Tego nie wiem bo rozmawiać nie chce, no chyba że o pracy ...:wściekła/y:

Z ta owulacja to nigdy nic nie wiadomo bo ja zaczłam w ciaze jak było juz teoretycznie po a sexik był tylko dla przyjemnosci:-).O raju ja prawie zapomniałam jak sex wyglada:sorry:.Prubowalismy w niedziele ale ja jakos tego nie czułam a M tak sie bał ze było to bez sensu:laugh2::angry:

AGA34 nie wiem czy to bobry pomysł ale My miedzy innymi raz sie upilismy i wtedy M sie rozgadł i poryczał na drugi dzien było Mu troche wtyd ale powiedział ze chyba tego potrzebował.

reklama
Do góry