kinguś
Nie poddam się
Witam:-)
Nie było mnie troszkę bo dopadła mnie mała niedyspozycja(musiałam często do kibelka biegać) i wszystko było w miarę ale doszły do tego krótkie ale dosyć bolesne bóle brzucha, troszkę się wystraszyłam ale ciągle czułam ruchy małej i to mnie uspokajało. Na szczęście zwolniło się miejsce u mojej lekarz dostałam smectę i preparat z elektolotami. Dziś już jest trochę lepiej ale i tak więcej czasu odpoczywam no i dietka :-( W czwartek mam usg
Buziaczki dla Wszytskich
Super, że pomogłoDziewczyny bardzo wam dziękuję za poradzenie tantum rosa,pomogło za pierwszym razem,choć jeszcze nie wszystko okey,pierwszy raz mnie to spotkało i sama nie wiem z czego.
Czesc Wszystkim
Bylismy dzis na komunii i wyszlismy sie przespacerować z moim D. i spotkalismy bociana :-) teraz juz wszystko bedzie dobrze, wierze w to ;-)
Pięknie ;-)Tak wyglądamy..
O matko co za ludzieNie wiem czy się w sumie śmiać czy płakać...
Trzymam kciuki za nowego ginkaA ja nadal szukam ginekologa i znalazłam pana doktora o bardzo dobrych opiniach, a na dodatek takim samym nazwisku co ja :-) nie wiem, może to dobrze wróży :-)?
Dokładnie miałam tak samo, teraz jak czuje że mała się rusza to jest zupełnie inaczej. Już niedługo też poczujeszJakoś nie wierzę w ta moją ciążę. Brzuch trochę urósł, Czekam na kopniaki ale chyba z naszymi przejściami to człowiek taki nieufny. Chociaż samopoczucie mam dobre ale leniwa jestem jak pies, jeszcze obiadu nie mam :-(
Moja kochana Pixellko nawet tak nie myśl;-)sno nic, juz nic nie mówię, może to forum juz po prostu nie jest już dla mnie....takie moje zdanie, moze nikogo to nie razi a ja mam hormony ciazowe
Czekam na wieści :-)hej dziewczyny! u mnie nadal wszysko w porządku czasem mam małe zawroty głowy w pracy wiec chyba to dobry znak no i brzusio mnie troche ciągnie o
jutro wyniki bety i progesteronu a w piątek wyniki z kardiotypu czy jakos tak sie to nazywało :/
Dokładnie to chciałam CI poradzić ;-)Mocno trzymam kciukiChyba macie racje poczekam te 2 dni i zrobie jeszcze jeden test
A może on boi się kolejne starty ? Może porozmawiajcie sobie szczerze.A ja mam doła bo po moim przyjściu ze szpitala po zabiegu mojemu P odeszła ochota na sexi staranie się o dzidziusia.
Nie było mnie troszkę bo dopadła mnie mała niedyspozycja(musiałam często do kibelka biegać) i wszystko było w miarę ale doszły do tego krótkie ale dosyć bolesne bóle brzucha, troszkę się wystraszyłam ale ciągle czułam ruchy małej i to mnie uspokajało. Na szczęście zwolniło się miejsce u mojej lekarz dostałam smectę i preparat z elektolotami. Dziś już jest trochę lepiej ale i tak więcej czasu odpoczywam no i dietka :-( W czwartek mam usg
Buziaczki dla Wszytskich