reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:-)
Dziewczyny bardzo wam dziękuję za poradzenie tantum rosa,pomogło za pierwszym razem,choć jeszcze nie wszystko okey,pierwszy raz mnie to spotkało i sama nie wiem z czego.
Super, że pomogło :tak:
Czesc Wszystkim
Bylismy dzis na komunii i wyszlismy sie przespacerować z moim D. i spotkalismy bociana :-) teraz juz wszystko bedzie dobrze, wierze w to :tak:;-)
:-D:-D:-D

Tak wyglądamy..
Pięknie ;-)

Nie wiem czy się w sumie śmiać czy płakać...
O matko co za ludzie :szok:
A ja nadal szukam ginekologa i znalazłam pana doktora o bardzo dobrych opiniach, a na dodatek takim samym nazwisku co ja :-) nie wiem, może to dobrze wróży :-)?
Trzymam kciuki za nowego ginka :-D

Jakoś nie wierzę w ta moją ciążę. Brzuch trochę urósł, Czekam na kopniaki ale chyba z naszymi przejściami to człowiek taki nieufny. Chociaż samopoczucie mam dobre ale leniwa jestem jak pies, jeszcze obiadu nie mam :-(
Dokładnie miałam tak samo, teraz jak czuje że mała się rusza to jest zupełnie inaczej. Już niedługo też poczujesz :tak::tak:

sno nic, juz nic nie mówię, może to forum juz po prostu nie jest już dla mnie....takie moje zdanie, moze nikogo to nie razi a ja mam hormony ciazowe
Moja kochana Pixellko nawet tak nie myśl;-)

hej dziewczyny! u mnie nadal wszysko w porządku czasem mam małe zawroty głowy w pracy wiec chyba to dobry znak no i brzusio mnie troche ciągnie :) o
jutro wyniki bety i progesteronu a w piątek wyniki z kardiotypu czy jakos tak sie to nazywało :/
Czekam na wieści :-)
Chyba macie racje poczekam te 2 dni i zrobie jeszcze jeden test :tak:
Dokładnie to chciałam CI poradzić ;-)Mocno trzymam kciuki :tak:

A ja mam doła bo po moim przyjściu ze szpitala po zabiegu mojemu P odeszła ochota na sexi staranie się o dzidziusia.
A może on boi się kolejne starty ? Może porozmawiajcie sobie szczerze.

Nie było mnie troszkę bo dopadła mnie mała niedyspozycja(musiałam często do kibelka biegać:zawstydzona/y:) i wszystko było w miarę ale doszły do tego krótkie ale dosyć bolesne bóle brzucha, troszkę się wystraszyłam ale ciągle czułam ruchy małej i to mnie uspokajało. Na szczęście zwolniło się miejsce u mojej lekarz dostałam smectę i preparat z elektolotami. Dziś już jest trochę lepiej ale i tak więcej czasu odpoczywam no i dietka :-( W czwartek mam usg:biggrin2:
Buziaczki dla Wszytskich

reklama
A co do mojego R i jego a la pryszczu na członku, to pojechaliśmy rano do dermatolog i powiedziała, że to nic złego (bo coś mu wyskoczyło a niechcący zdrapal) i powstał stan zapalny, który w takich miejscach ciężko się goi, ale co do zajścia w ciążę powiedziała, że nie ma wpływu itd. i w ogóle R zły, że go zaciągnęłam do tej babki i musiał fiutkiem świecić :-D ale przecież lepiej sprawdzić niż potem żałować, że się nie poszło do lekarza i teraz trzeba amputować :szok::eek::rofl2:

gUUUpi Ci faceci

BUZIAKI DZIEWCZYNKI DLA WAS!
oj no to mieliście przejścia!!!
mój by chyba predzej umarł niz "poświecił" hihihi

hahah Sonita ale mnie ubawiłas;-)
a pisalam ci na priva, trzeba bylo najpierw domowe sposoby zastosowac a nie faceta na takie stresy narażac...hihihhi biedny ten twój facio;-)

MAŁA-kciuki zacisnięte;-)

Kinguś cudownie !:-):-)Bardzo ładnie się u Ciebie układa.

A ja tak sobie myślę, a raczej patrzę, że dopiero dzisiaj owulka?
Hi hi hi to my się zagalopowaliśmy (ojeny jakie ciężkie do napisania słowo:eek:)
bo już tak od czterech dni przytulamy.

Ciągle mnie męczy to, że R chce mieć syna, trochę nie poważny on jest w swoich przemyśleniach, przecież to nie piesek!

A skoro przed owulką to bardziej dziewuszka.... :-)
Czy niedokońca?

A i dobrze :-Dbędzie chodziła w fioletowych leginsach i balerinkach ajajajajjajaj coś pięknego :laugh2:

Aga34 daj mu trochę czasu.
A powiedz, jeśli chcesz oczywiście, lekarz nie zalecał Ci poczekania 2-3 cykli?

Ja jestem już po 2 @. Po pierwszej byłam u lekarza, wszystko bylo ok. Lekarz się sam zdziwił że organizm tak szybko sie zredukował i powiedział że nie ma przeciwwzkazań do staranka.
Dziewczynki a co do wyjazduto w najbliższych miesiącach nie ma szans, pracyzbyt wiele ,pracuję od poniedziałku do soboty.
A czy rozmowa pomoże ?? Tego nie wiem bo rozmawiać nie chce, no chyba że o pracy ...:wściekła/y:

Z ta owulacja to nigdy nic nie wiadomo bo ja zaczłam w ciaze jak było juz teoretycznie po a sexik był tylko dla przyjemnosci:-).O raju ja prawie zapomniałam jak sex wyglada:sorry:.Prubowalismy w niedziele ale ja jakos tego nie czułam a M tak sie bał ze było to bez sensu:laugh2::angry:

AGA34 nie wiem czy to bobry pomysł ale My miedzy innymi raz sie upilismy i wtedy M sie rozgadł i poryczał na drugi dzien było Mu troche wtyd ale powiedział ze chyba tego potrzebował.

reklama
Do góry