reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Aguśka zajmij sobie głowę czym innym np. pomyśl jak możesz przytyć w ciąży i przygotuj ciało do tego, zajmij się jakiś sportem, albo zdrową dietą :-) przeczytaj fajną książkę etc.
Nie skupiaj wszystkiego na dziecku, bo jeszcze nadejdzie taki czas kiedy będziesz już miała młodego człowieka i marzyć będziesz o takiej wolności jak teraz :-D

Polecam Wam dziewczynki książkę OSHO miłość, wolność, samotność wszystkie osoby które ją przeczytały mówią, że świetna!

Tu trzeba podejścia dyplomatycznego tylkojeszcze nie wiem jak to zrobić. Może go upić w trupa i samejzadziałać ?? Hm.. ale wtedy może mu nie bryknąć :))))

Moj synek wczoraj mi oznajmił konspiracyjnym szeptem: Mamo jutlo jest baldzo wazny dzień matki! i co - zapytałam
i kupię Ci psepiętne kwatti i ....DLABINĘ (drabinę- nie wymawia r ani k)
oj mówię wam prawie sie popłakałam ze wzruszenia i ze smiechu, jaki to cudny prezent moje dziecko dla mnie zaplanowało!

Oczywiście M nie dostał pracy :-:)-:)-( Będzie baaaaaaaardzo ciężko, nie wiem co dalej :-:)-:)-( Uciekam bo nie mam nawet ochoty pisac caly czas rycze :-:)-:)-(

Wróbelku w końcu cos znajdzie! mój tez sie męczyl a teraz ma urwanie głowy i zadowolony bo kasa niezła, a siedzial tyle miesięcy bez pracy.

Aga no co Ty i powiesz mu, że jesteś w ciąży a on nie będzie się dokońca cieszył..?

Zamień się z nim rolami, jesteś mężczyzną, coś nie poszło nie tak i Twoja kobieta poroniła... Boisz się, nie jesteś gotowy, ona Cię naciska, nie wiesz jak jej powiedzieć, żeby jej nie zranić, aby źle nie zrozumiała...

Może nie kombinuj nic na razie, dbaj o wasz związek a nie tylko o potomstwo.
Powiedz mu, że rozumiesz jego podejście do tego wszystkiego i bardzo go kochasz.
Jak się człowiek śpieszy, to się diabeł......wiesz...
:tak:

reklama
Do góry