reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki ja tylko daje znac ze zyje padam na pyszczek jutro ostatni dzien szkolenia a potem wolne i ma zaczac prace od 1 czerwca mam nadzieje zemnie w konia nie zrobia i dadza umowe bo jak narazie to nie wiem nic :-(
nie jestem w stanie nadrobic zaległosci jakby mi ktos napisal co ostatnio sie działo to byłabym wdzieczna bardzo

Buziam Was wszystkie dziewczynki i mysle o Was brakuje mi pogaduszek ale czasu brak niestety

Przesyłam pozdrowionka od AgiAj dla Wszystkich dziewczynek :-)

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki:-)
Mam takie pytanie troche idiotyczne:zawstydzona/y::sorry2: ale trudno mianowicie chodzi mi o to czy na tescie ciazowym nowym dopiero kupionym ta kreseczka ktora pokazuje ciaze jest tam caly czas taka ledwie widoczna jedynie pod swiatlem i jak sie dobrze wyterzy wzrok a taka silniejsza robi sie dopiero pod wplywem tego hormonu ciazowego?? czy jej tam absolutnie nie ma i jesli nie ma ciazy to nawet z lupa cienia tej kreseczki sie nie znajdzie????? nie wiem czy wogole zrozumiecie o co mi chodzi bo chyba strasznie namieszalam:szok::baffled:

mała ja Cię chyba rozumiem ale nie umiem Ci odpowiedzieć rozumiem że chyba zrobiłaś test i szukasz potwierdzenia obecności tej drugiej kreseczki
myślę że jej tam nie ma dopiero po wykonanym badaniu się pojawia

Czesc laseczki:-)
Mam takie pytanie troche idiotyczne:zawstydzona/y::sorry2: ale trudno mianowicie chodzi mi o to czy na tescie ciazowym nowym dopiero kupionym ta kreseczka ktora pokazuje ciaze jest tam caly czas taka ledwie widoczna jedynie pod swiatlem i jak sie dobrze wyterzy wzrok a taka silniejsza robi sie dopiero pod wplywem tego hormonu ciazowego?? czy jej tam absolutnie nie ma i jesli nie ma ciazy to nawet z lupa cienia tej kreseczki sie nie znajdzie????? nie wiem czy wogole zrozumiecie o co mi chodzi bo chyba strasznie namieszalam:szok::baffled:

hmmm mysle ze jej tam nie ma, i pojawia sie pod wplywem hormonu... tak mysle :confused:

mi tez sie tak wydaje ale wlasnie nie jestem pewna bo w sumie to do @ jeszcze 4 dni a cos mnie rano skusilo i zrobilam ten test i najpierw bylm pewna ze tam nic nie ma ale jak pozniej spojrzalam to wyglada to jak taki ledwie widoczny cien tej drugiej kreseczki nawet rozebralam ten test na czesci i ten pasek pod swiatlem ogladalam:szok: no i wydaje mi sie ze tam cos jest:szok: ale to moze tylko moja schiza:baffled:

Dobry Wieczór,
Ja jak zwykle wieczorem, późno, jak wszyscy już śpią. Tylko, że godzinę zajmuje mi przeczytanie całego dnia, żeby po łebkach nie było.
Padnięta jestem. Cały dzień w pracy a potem jeszcze w mieszkaniu robota, ale jak już się tam wprowadzę to będę przeszczęśliwa.
A wszystkim mamą życzę wszystkiego najlepszego jutro, no i przyszłym mamą też oczywiście!!!:-):-):-):-):-)
Dobranoc

mi tez sie tak wydaje ale wlasnie nie jestem pewna bo w sumie to do @ jeszcze 4 dni a cos mnie rano skusilo i zrobilam ten test i najpierw bylm pewna ze tam nic nie ma ale jak pozniej spojrzalam to wyglada to jak taki ledwie widoczny cien tej drugiej kreseczki nawet rozebralam ten test na czesci i ten pasek pod swiatlem ogladalam:szok: no i wydaje mi sie ze tam cos jest:szok: ale to moze tylko moja schiza:baffled:

Moja rada: powtórz test za 2 dni:-) Ewentualnie jutro, ale lepiej za 2 dni. Ja tak miałam, że jak pierwszy raz robiłam to nic nie było za dwa dni już blado różowa a potem to już poszłam na bete w krwi.

reklama
Chyba macie racje poczekam te 2 dni i zrobie jeszcze jeden test chociaz prawdopodobienstwo ciazy jest bardzo male bo raczej sie zabezpieczamy raz tylko w tym miesiacu jakos tak wyszlo:zawstydzona/y: stad ta jazda z tymi testami:sorry2:no ale jak mowi Edziulek bedzie co bog da:tak:

Do góry