reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pati.b ogólnie to moje gratulacje z powodu 2 II, ale powinnaś pójść do lekarza, ponieważ krwawiłaś. Testy ciążowe te domowe też są oparte na wykryciu hormonu bHCG a w razie gdy ciąża ustaje (odpukać w niemalowane drewno) hormon też się jeszcze utrzymuje, bo opada powoli. Lepiej idź do lekarza, albo zrób betę podwójną. Ale wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
Ola 15 bardzo dobra decyzja, mam duży szacunek do tego, bo mogło tak być, że to my byśmy nie miały domu i ile by się dało, żeby mieć mamę. Ja to bym chciała kazdej takiej osobie podziękować bo robią dużo dobrego dla takich dzieci. A znając życie to pewnie szybko po tym sama zaciążysz ;-)

Dziś bardzo smutny dzień, tak bardzo chciałabym pomóc. Normalnie co tu napisać... Jesteśmy z Tobą Edyś

Niusi@ przytulam cię mocno,też boję sie tego dnia,za miesiąc minie rok i wierzyłam że do tego dnia bedę juz miała dzieciątko ale Bóg chce inaczej.

Edytko kochana wiedziałam że sie nie poddasz,wiesz jestem o ciebie spokojna bo masz wiarę a ona da ci siłę do walki,nie wiem jaki plan ma Bóg dla was ale zobaczysz że wynagrodzi wszystko co złe.Trzymaj się kochana i nie trać nadziei:tak:

Pati.b ja tak czułam że coś się święci,po cichu gratuluję i życzę spokojnych miesięcy:tak:

A u mnie chyba znowu klapa,martwię się bo zrobiło mi się chyba jakieś zapalenie,swędzi mnie tam,mam opuchniętą pochwę i nie wygląda to ciekawie,a gina akurat teraz przez 3 dni nie ma.Robię okłady z rumianku ale czy to pomoże:-:)-(miała któraś z was coś takiego?

Ostatnia edycja:
KAROLA może spróbuj kupić "tamtum rosa' w saszetkach
mnie bardzo pomogło a już tak swędziało że nie dawałam rady wytrzymać swedzenie znikneło po pierwszym uzyciu

reklama
Ola15 gratuluje podjęcia takiej decyzji,kiedyś rozmawiałam na temat adopcji z M,miał się zastanowić ale do dzisiaj cisza.Moja siostra właśnie się stara o adopcję i wcale to nie jest tak że się czepiają szczegułow,same szkolenia nie są przyjemne ale da się przez nie przejść a przy okazji wiele nauczyć.Także trzymam kciuki jeśli już zaczniecie starania:tak:

Do góry