reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Przeszukałam kieszenie m, też miał kilka schowanych. Wysyłam kolejne ;-) Niech lepiej z nich nie korzysta bez mojej wiedzy :-D
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

reklama
witam dziewczynki ja tylko na chwilke bo burza szaleje i necik tez
u mnie nadal bez zmian @jak nie było tak nie ma
u Werci ok przynajmniej z uśmiechem na twarzy ze szkoły wyszla
EDYTKO jak miło było zobaczyć twoje posty super leż i odpoczywaj niech fasolka pięknie rośnie
AGA AJ myślę o Tobie

dziewczynki całuje Was mocno i zmykam

Ostatnia edycja:
Dziękujemy za gratulacje i kciuki!
Dziś pierwszy raz samodzielnie przewinęłam małą i pierwszy raz przystawiłam ją do piersi. I wiedziała co ma z nią robić :-) Niezapomniane wrażenie.

Trzymam za Was kciuki kobiety, za te oczekujące i te już zaciążone.

kochane tak to jest-BB uzależnia :-D Kaśka02-dziękuję również za pamięć i ciepłe słowo. Marta-ją trzymam za Was wszystkie kciuki bez wyjątku.Musi się nam wkońcu udać!W to wierzę,choć i u mnie ciężkie dni czasem. Ktoś wie co u Dilajli?Urodziła?Jak się czuje? Olcia PM -jejku.Często jest na odwrót.Czemu nie umiem powiedzieć.Ale muszę Ci powiedzieć że niejedną z nas miała lub ma ciężka drogę do tego upragnionego celu jakim jest piękny bobas.Dlatego nie można tracić nadziei choć często droga uslana jest cierniami.Modlę się za Was. Maja-Koti witam Cię skarbie.Ale mi głupio że nie wiem co u każdej z Was osobna się dzieje :-( źle mi z tym. Beatko - więc niech te leki pomogą w odbudowaniu odpowiedniej flory.

Edytko miło było zobaczyć twojego posta, trzymaj się kochana i pogłaszcz kruszynkę po brzuszku - niech rośnie
Selenko pięknie wyglądasz i masz sliczna córeczkę o M. nie wspomnę
Kaska świetnie że Wercia uśmiechnięta a Tobie pewnie troszkę spadł kamień z serca
Also Ignasek super a to zdjęcie Twoje z synkiem po prostu przepiękne
Witam nowe aniołkowe mamy (*)
PM będzie dobrze wiem że miałaś nadzieję ale uda się następnym razem - na pewno
Agnieszko Aj po prostu przytulam tylko tyle mogę zrobić
Kinguś świetnie że z maleńswem ok
Emy bidulko musisz się męczyć - ale przetrwasz kiedyś się to skończy trzymam kciuki
Milgak gratulacje
Pozdrawiam wszystkie mam sklerozę i resztę postów w tej chwili nie pamiętam

reklama
Agnieszko-Iławianko.Hej kochana.Pięknie wszystkim odpisujesz a sama nic o sobie. Przykro mi ale Andzi nie widzę Twojego zdjęcia :-( ani Alinki i Ignasia..Nic zmykam może nie spać ale z internetu. Wszystkie jeszcze raz Was serdecznie pozdrawiam i tęsknię.Może napisze co u mnie-nic nowego.Nie wiem jak dzidzia się rozwija-usg kontrolne za parę dni.Nie plamie już od tygodnia prawie.Od soboty chyba nie zażywam leków na plamienie.Nudno tutaj.Szybko mnie wypuścić nie chcą bo jest to ciążą wysokiego ryzyka.Ordynator mówił że najwcześniej jak dzidzia nie pomacha nam rękami i nóżkami ..więc -same wiecie.Ale broń Boże nie narzekam.Biorę to co daje mi los choć nie zawsze z uśmiechem. Tyle nowości u mnie. Pati-niusi@-cieszę się że pierwszy dzień w pracy udany!Trzmam za Was bardzo mocno kciuki.Całuje i żegnam się już naprawdę.Dobranoc

Do góry