mamusia grzesia
23tc[*]21.08.2008
mialam krwawienie i wysokie cisnienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zawsze robiłam 10 dni po owulacji.Macie jakiąś wiedzę na temat badania poziomu progesteronu bo wiem że najlepiej robić po 22 dc. Tak się zastanawiam czy progesteron przypadkiem nie ma wpływu endometrium, bo wyczytałam że tak najlepiej sprawdzić czy była owu a więcej nic nie wiem.
Trzymaj sięhej
melduje sie że zyjemy ale jakos psychicznie nie daje rady tu wchodzic
Super ;-):-):-)ja idę do ginka 26.05 - w dzień matki i pewnie powie, ze wszystko ok bo bardzo dobrze się ostatnio czuję...moze dlatego, ze psychika zanotowała, ze już 35 tc leci i dzidzia ze 2500g ma więc kawał dziewuchy :-)....usg mam 12.06-chyba ostatnie przed porodem....oby :-)...a za 9 dni juz 9-ty miesiąc zacznę
Chyba dobryAle normy normami, a mi sie wydaje,że słabiutki ten progesteron... Co o tym sądzicie??
Witaj kochanie. Trzymam kciuki za Ciebiewitajcie dziewczynki.
Trzymaj się, będzie lepiej.Dziewczyny, nie daję rady
chemia mnie wykańcza, cięzko nawet opisac co czuję, a boli dosłownie wszystko, nawet mięśnie przy oddechu
Wszystko dobrze?ja bylam w szpitalu od piatku ale dzis juz wyszłam
A Olcia nic sie nie odzywa. Miała być u ginka też dziś i cisza... Kurczę już się denerwuje..