reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Macie jakiąś wiedzę na temat badania poziomu progesteronu bo wiem że najlepiej robić po 22 dc. Tak się zastanawiam czy progesteron przypadkiem nie ma wpływu endometrium, bo wyczytałam że tak najlepiej sprawdzić czy była owu a więcej nic nie wiem.
Ja zawsze robiłam 10 dni po owulacji.

hej
melduje sie że zyjemy ale jakos psychicznie nie daje rady tu wchodzic
Trzymaj się
ja idę do ginka 26.05 - w dzień matki i pewnie powie, ze wszystko ok bo bardzo dobrze się ostatnio czuję...moze dlatego, ze psychika zanotowała, ze już 35 tc leci i dzidzia ze 2500g ma więc kawał dziewuchy :-)....usg mam 12.06-chyba ostatnie przed porodem....oby :-)...a za 9 dni juz 9-ty miesiąc zacznę
Super ;-):-):-)

Ale normy normami, a mi sie wydaje,że słabiutki ten progesteron... :baffled::baffled::baffled: Co o tym sądzicie??
Chyba dobry

witajcie dziewczynki.
Witaj kochanie. Trzymam kciuki za Ciebie :tak::tak:

Dziewczyny, nie daję rady
chemia mnie wykańcza, cięzko nawet opisac co czuję, a boli dosłownie wszystko, nawet mięśnie przy oddechu
Trzymaj się, będzie lepiej.

ja bylam w szpitalu od piatku ale dzis juz wyszłam:blink:
Wszystko dobrze?

Jestem już :tak:
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.

Edyyytkoooo kochana jak dobrze Cie widzieć ! Codziennie myslę o Tobie, modle się, trzymam kciuki za Was !

Emy bidulku. Moja babcia miała chemie. Miała guz chyba z 10 cm na płucu - po 3 seriach - rozpłynął się. Męczyła się po chemii (ona podobno miała jakąś najgorszą) ale dziś okaz zdrowia :-) Ma prawie 80 lat a energia 18-stki. JESTEM Z TOBĄ CAŁYM SERCEM. Zobaczysz, że chemia szybko pomoże i wszystko wróci do normy. Moja babcie w czasie chemii piła duzo soków z buraków - podpytaj może lekarza.

Aga Aj ..... przytulam.

Syla trzymaj się kochana. Już niedługo będziesz tulić maleństwo.

Wróbelku odezwij się.

reklama
Marta witam i Ciebie.Dziękuję za wieści od Agi bo jej w brzuszku buszuje.. jak wy się czujecie? Agi-Agatko jak po ślubie?Wybawilas się?Jak Twoja kondycja i ćwiczenia :p Beatko widzę że wizyta dzisiaj była!Super cieszę się że z dzidzią ok.Pięknie rośnie.Ale po co te leki?Bo nie wiem o co kaman. Carri-Iza jak tam remont zakończony? Dobra kochane chyba będę uciekać bo majątek zapłacę ;-) choć tak chciałabym z Wami zostać. Raz jeszcze dziękuję za wszystkie kciuki,pamięć i modlitwę.Po prostu dziękuję.Przepraszam że wszystkim nie odpisze..

Do góry