ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Szkoda że fasoleczki nie ma, a liczyłam że w końcu do niej się szczęście uśmiechnie ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda że fasoleczki nie ma, a liczyłam że w końcu do niej się szczęście uśmiechnie ...
Angelka no to Wam kibicuję z całego serducha:-):-):-):-) Żeby następny cykl był dla Was baaaaaaaaaardzo udany...Obiecalysmy sobie z Olcią ze kolejny cykl i juz obie bedziemy ZaFasolkowane ;-):-) Wiec innej opcji juz teraz nie
Bo coś tam z wydzieliną mogłoby być lepiej a żurawinka tak na wszelki wypadek żeby wspomóc układ moczowy.Beatko widzę że wizyta dzisiaj była!Super cieszę się że z dzidzią ok.Pięknie rośnie.Ale po co te leki?Bo nie wiem o co kaman.
Angelka no to Wam kibicuję z całego serducha:-):-):-):-) Żeby następny cykl był dla Was baaaaaaaaaardzo udany...
Olcia PM, Angelka,
widziałam dwa bociany nad moim blokiem, łapałam fluidy do kieszeni. Ja na razie nie korzystam, Wam wysyłam :-) . Ojć mój komp nie ma znaczka fluidkowego, ale to nic prześlę takie wzmocnione ;-) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
w przyszlym miesiacu bedziemy opijac II kreseczki, Wy soczkiem oczywiscie ;-)