reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki
Przepraszam, że nie odpisuje wszystkim ale przysiegam , ze zqaległości nadrobiłam
Dizś byłam 1 wszy dzień w pracy było fajnie dziewczyny bardzo sympatyczne szefostwo ponoć też okazę sie w praniu one nie narzekaja.

Emy - przytulam Cie mocno niech ta chemia sie skończy czesto o Tobie myśle :-)

Edi fajnie ze sie pokazała skochana bo ja tu tenskiem za Toba

Andzi ale madzia urosła piekny brzusio :-)

also slicza dzidzia śliczne fotki śliczna familia :-)

kasiekm - buziaki mam nadzieje ze franio okazał odrobine litośc

pm - przytulam kochanie mamnadzieje ze torbilek sie ładniew chłonie

miałam soc napisac jeszcze ale wyleciało mi z głowy przepraszam

reklama
Ja też znikam buziaki mam troszke nauki
Tulam Was z całych sił

DZIĘKUJĘ , ŻE JESTEŚCIE !!!

jutro 19 maj termin przyjścia na świat drugiego aniołka za kilka dni ta okropna data :-( cieszę się, że coś zaczęło się zmieniać w moim życiu ale serce boli . . . :-:)-:)-(

Edytko!!! jupi odezwałaś się!!! tak sie ciesze, tękniliśmy tu za twoimi postami. Modle się nadal za was.

U mnie brak @ nadal, jutro jak nie dostane dzwonie do gina żeby się umowic na wizyte.... eh coś czuje że to pewnie też torbiel jakaś, oby tylko wszystko bylo dobrze.. zmykam się uczyc dalej choc szczerze mam juz dosyc za każdym razem się pytam dlaczego mi się zachciało studiowac, miałam siedziec w irlandi przynajmniej by mnie teraz teście nie denerwowali.. od roku trwa remont na dole a to tylko dwa pokoje wkurza mnie już ta cała sytuacja teśc musi wszystko po swojemu robic i wszystkim błędy wytyka do tego stopnia że zostaje sam z robotą bo nie da się pracowac jak ktos na ręce ciągle patrzy i jeszcze się mądrzy.... a miałam obiecane że w lipcu już będe mogla meble kupic a tu d.... jak byłam w ciąży to mi to obiecali a że poroniłam to chyba zapomnieli że mial byc pokoik dla dzidzi zrobiony :-(... sorki że marudze ale musze czasem się komuś poskarżyc :-(

dzien dobry dziewczynki,

Edyciu ściskam moocno. Powtarzaj sobie kochana : w szpitalu nie jest nudno, w szpitalu nie jest nudno ;-) Jeszcze troszkę ..... niedługo będziesz w domku i całe dni będziesz klikać z nami ;-)

Niusi@ przytulam ... niestety te smutne rocznice musimy przetrwać. Serduszko zawsze będzie boleć :-(

PatiB - kciuki :-)

Emy jestem z Tobą całym sercem.

AgaAj myślę o Tobie kochana :-( .

Witam się z rana i melduję, że u nas bez większych zmian. Poza tym, że zaczynam wariować czy wszytko gra u maluszka:-( a usg dopiero w przyszły piątek. Ten strach jest najgorszy... w ogóle nie pozwala cieszyć się ciążą:-(

Niusi to smutny czas dla Ciebie, przytulam Cię mocno i myślami jestem z Tobą w te ciężkie dni.
AgaAJ słonko mam nadzieję, że już jesteś w domku ze swoimi bliskimi, przytulam tak mocno jak tylko potrafię.
Ola PM co to za smutki?!?!!?!??! zaraz się tam do Ciebie przejadę i spiorę Ci tyłek! a tak poważnie, maleńka ja też miałam torbiel po zabiegu i i tak zaszłam w ciążę a torbiel zniknęła więc kochana głowa do góry i bierz się za swojego mężczyznę:tak::*
Kinguś bardzo się cieszę, że Twoja córunia ma się dobrze:-D:-D wy już prawie na półmetku:tak:
Edytko jak miło Cię widzieć, na pewno ciężko Ci w szpitalu :-( niestety to miejsce nie należy to przyjemnych. Ale slonko ja 3mam kciuki za Twoją wytrwałość i za silne serduszko okruszka:tak: będzie dobrze! i nasze dzieciaczki będą w podobnym wieku:tak::tak:
Angelka Asia:tak: co to za chorubsko Cię dopadło? kuruj się kochana bo ja czekam na wieśći o 2 kreseczkach:tak:

Witam wszystkie nowe dziewczynki, zostańcie z nami, to forum naprawdę daję siłę. Dla Waszych aniołków (*)

WSZYSTKIM ŻYCZĘ DUŻO UŚMIECHU NA CAŁYYYYY DZIEŃ:***

Witam się i ją dzisiaj z Wami moje kochane dziewczynki. Pati-niusi przytulam dziś szczególnie mocno i pragnę byś miała dużo siły by przetrwać to co najgorsze.A mniejmy nadzieję że u Ciebie u Was to co najgorsze już dawno za Wami nasza artystyczno duszo.Dla Twojego Aniołka (*) Pati.b jak te staranka były takie obfite jak o nich opowiadałas to chyba nie torbiel tylko...życzę Ci kochana tych upragnionych 2kreseczek i spokojnych miesięcy ciąży. Maja-Koti jak u Ciebie badania?Idą ku dobremu?Kiedy wybierasz się do Krakowa do swojego ginka? Agnieszka Kusicielka-jestem cały czas z Wami..proszę nie poddawaj się..bądź dzielna. Wszystkie dziewczynki mam w sercu ale to nie komp by wszystkie Was wymienić :-( Więc trzymajcie się cieplutko i życzę miłego i pełnego ciepła dnia.

reklama
witaj Edytko,

u mnie powolutku do przodu. Na razie zrobiłam toxo, różyczkę i cytomegalie. Mam do powtórzenia toxo, bo mi przeciwciała wzrosły od grudnia. Na wszelki wypadek mam sprawdzić jeszcze raz. Napisałam do ginka czy mnie przyjmie 1.06 lub 5.06. Także już niedługo. Tam będę miała posiewy, kolposkopie i pewnie dostanę jakies skierowania na hormony itd.

A jak u Ciebie kochana ? Jak się czujesz w ogóle ?

Do góry