Edytko ja Tobie również życzę miłego dnia
A powiedz robią Ci tam jakieś badania? podają jakieś leki? który to tydzień wg usg? ile już ma mm maluszek??? przepraszam że tak wypytuję ale tak 3mam za Was kciuki i chcę wiedzieć jak najwięcej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie brak @ nadal, jutro jak nie dostane dzwonie do gina żeby się umowic na wizyte.... eh coś czuje że to pewnie też torbiel jakaś, oby tylko wszystko bylo dobrze.. :-(
Jestem już
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.
Witam wszystkich!!co tam??ja bylam w szpitalu od piatku ale dzis juz wyszłam
Dziewczyny, nie daję rady
chemia mnie wykańcza, cięzko nawet opisac co czuję, a boli dosłownie wszystko, nawet mięśnie przy oddechu
dzisiaj mija pierwszy dzień po pierwszej serii, w niedziele robię badania a w poniedziałek zaczynam drugą serię, nie wiem jak dobrnę do końca
witajcie dziewczynki.Mój brat oświęcił mnie że mam neta w komórce.Choć same wiecie jakie to jest pisanie.Ale musiałam Wam napisać i pokazać się.O wszystkich Was pamiętam!O wszystkich!Tylko nie mam możliwości jak i co pisać.Całuje i dziękuję za wszystkie kciuki i za modlitwy.A o eskach już nie wspomnę
Witam dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
Wpadłam tylko powiedzieć Wam, że moje szczęście już jest na świecie. Miała urodzić się 6 lipca, urodziła się 3 maja o godzinie 16. Wybraliśmy jej imię Hania. Ważyła 1630 g i miała 43 cm długości. Walczy dzielnie i już jest bardzo samodzielna.
Trzymajcie za na kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy
Próbując nadrobić po łebkach zaległości natrafiłam na ten post ......łzy napłynęły do oczu i wogóle..ehh JESTEŚCIE KOCHANE!!Wielkie dzięki OlciaBrakuje tu Edytki, tej która zawsze o wszystkich pamięta bez względu czy to nowe czy stare dziewczynki, tej która sie wszystkimi przyjmuje..
Teraz mozna sobie uswiadomic jak wiele ona dla nas znaczy, jak wszystkie o niej mysla i pytaja sie o nia i fasolinke..