reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
alutka my czujemy sie dobrze:poleguje cala sobote i niedziele na kanapie bo tza sil nazbierac na przyszly tydzien ogolnie jest ok wiadomo staram sie nie przemeczac ale roznie to jestjak za duzo pochodze to mnie w kroku boli bo chyba malenstwo od tych skurczow to na dole bardzo jest.....ale nie narzekamwazne ze skurczow ani plamien nie ma male kopie i rosnie co widac po powiekszajacym sie brzuszku moze niedlugo dowiem sie kto tam mieszka ale jak to bedzie to zobaczymyw sierpniu przylatuje moja siostra z mezem i corka ( kupilismy bilety ) i mam nadzieje ze do tego czasu juz bede rozpakowana bilety na 8 sierpinia ma a ja termin na 9 teoretycznie mysle ze pod koniec lipca chyba sie rozpakuje ale to tylko moje checi: no a siostra bedzie 2 tygodnie
Niusi@ może tu w galerii znajdziesz jakąś inspirację?
masasolna.com.pl - Strona glowna
masasolna.com.pl - Strona glowna
S
Sonita
Gość
przyszła mamusiu pojawiła się @?
alisa79
Wierzę, że będę Mamą :)
Witajcie Dziewczyny! Mam pytanie - w środę idę pierwszy raz po zabiegu do nowego gina. To będą już 3 tyg. od zabiegu. Na razie czekam na pierwszą @, nie plamię, pojawił się za to śluz z ciemnobrązowymi niteczkami (pewnie jeszcze pozostałości). Od paru dni czuję jajniki, trochę gniecie brzuch jakby na @, więc raczej myślę, że wszystko jest na dobrej drodze. No, ale lekarz oceni. I właśnie.... poradźcie mi proszę z własnego doświadczenia, o co powinnam go koniecznie spytać, na co zwrócić uwagę. Na pewno będę miała trochę tremy i nie chciałabym czegoś przegapić, zapomnieć, bo dostać się do tego lekarza trudno i same rozumiecie. Z góry dzięki za podpowiedź! Pozdrawiam Was serdecznie! Pozdrówcie ode mnie też Edytkę!!
reklama
S
Sonita
Gość
Hej laseczki, ale mam podły humor. Widziałam się dziś z dobrą koleżanką, nie miałyśmy kontaktu z dwa miesiące i ona do mnie mówi, wiesz ostatnio to tyle przeszłam z moim Michałem, usunięta ciąża itd...
a ja -co????
ona - no tak nie wiem jak to się stało, wiesz on zdrowy, ja zdrowa, stosunek przerywany zawiódł widocznie
- no on mnie obwiniał, mówił, że to moja wina i wiesz nie ma pieniędzy, większej przyszłości na razie i postanowiłam usunąć
- o Boże jaaaak to?
- to był chyba z czwarty tydzień, takie tabletki za 800zł, wiesz jakiego miałam doła jak jechałam po te tabletki, czasem żałuję, nawet Michał kazał mi się zastanowić w końcu
mnie zatkało
- co za głupota - mówię...
- tak no widzisz ja nie chciałam i miałam dziecko, a te co chcą nie mogą
- (ja pier....) - myślę
- i co usunęłabyś gdyby był np 4miesiąc?
- tak, ale to wtedy z 2 500zł, wiesz
- aha - zszokowana już na maksa
to fajnie...gratuluję
zainteresowałam się tym tematem tak z ciekawosci i znalazłam artykuł
Aborcja: 800 złotych i po sprawie - epoznan.pl - Pierwszy Portal Poznania
Co za życie!
Jakoś nie mogę się pozbierać i musiałam się wam wyżalić, bo M wstyd mi byłoby powiedzieć o Marcie, co zrobiła...
eh
a ja -co????
ona - no tak nie wiem jak to się stało, wiesz on zdrowy, ja zdrowa, stosunek przerywany zawiódł widocznie
- no on mnie obwiniał, mówił, że to moja wina i wiesz nie ma pieniędzy, większej przyszłości na razie i postanowiłam usunąć
- o Boże jaaaak to?
- to był chyba z czwarty tydzień, takie tabletki za 800zł, wiesz jakiego miałam doła jak jechałam po te tabletki, czasem żałuję, nawet Michał kazał mi się zastanowić w końcu
mnie zatkało
- co za głupota - mówię...
- tak no widzisz ja nie chciałam i miałam dziecko, a te co chcą nie mogą
- (ja pier....) - myślę
- i co usunęłabyś gdyby był np 4miesiąc?
- tak, ale to wtedy z 2 500zł, wiesz
- aha - zszokowana już na maksa
to fajnie...gratuluję
zainteresowałam się tym tematem tak z ciekawosci i znalazłam artykuł
Aborcja: 800 złotych i po sprawie - epoznan.pl - Pierwszy Portal Poznania
Co za życie!
Jakoś nie mogę się pozbierać i musiałam się wam wyżalić, bo M wstyd mi byłoby powiedzieć o Marcie, co zrobiła...
eh