reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ostatnio nie pisałam, ale czytam co piszecie i sama czekam teraz na tę pierwszą miesiączkę po zabiegu. Dziś jest już 36 dz po i na razie cisza, dzisiaj tylko zaczęły mnie delikatnie piersi boleć więc może w końcu dostanę. Zawsze cykle miałam regularne 29-31 dni no ale teraz wiem że wszystko się może zmienić.
Wyniki z toxo ujemne i hist-pat też w porządku.
Fajnie czytać jak na forum suwaczki dochodzą do końca i rodzą się zdrowe maleństwa.
Ale też współczuje dziewczynom, które nie mają tyle szczęścia, wiadomo wszystkie spotkało to samo niestety

reklama
hej to ja nadal z pracy:tak:

Witaj Daaa- w końcu się ujawniłaś..... lepiej późno niż wcale:-).... u nas zawsze można liczyć na wsparcie i nawet wyżalić się, a na smuteczki mamy łopatę..... Gloria zaraz podrzuci i zaczniemy zakopywać

Niuśka zdolne dziewczynisko z ciebie...... chyba minęłaś się z powołaniem artystyczna duszyczko

Aga Irl a co u ciebie i maluszka?

Witam was.... coś się nam @ pogubiły normalnie nie wiem co jest grane jak do końca tygodnia nie przyjdzie to ide na bete i do gina

Witam kubusia na świecie :D :-) no i zmykam wkówac :-(
milego tygodnia wam życze bo nie wiem kiedy znowu sie odezwe

Edytko pozdrawiam cię i twojego maluszka ciesze się ze serducho bije :)
Aga Aj wróc do nas szybko buziaki dla ciebie

Witam wszystkie aniołkowe mamy. :sorry2::sorry2::sorry2: Pojawiłam się u Was pierwszy raz w styczniu po powrocie ze szpitala po drugim poronieniu. Potem przestałam pisać, ale nadal od czasu do czasu Was czytałam. Przez te kilka miesięcy czepiały się mnie różne choroby i dolegliwości, co pomogło w pełni rozwinąć się mojej depresji, a dokładniej nerwicy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pomyślicie, ze jestem nienormalna, ale pomimo, że się do Was nie odzywałam, to czytanie tego forum pomogło mi się wygrzebać z większości problemów. Teraz czuję sie już lepiej, choć złe chwile nadal nadchodzą. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ potrzebuje jednak rozmowy z kimś, kto mnie zrozumie. Wiem, że jesteście cudowne i przyjmiecie mnie do swojego grona. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Hej, nie jesteś nienormalna. JA też dzięki dziewczynkom z tego forum dałam sobie rade po poronieniu. BArdzo mi przykro z powodu Twoich Aniołków. Mam nadzieję że już z nami zostaniesz.

reklama
hahaha nietoperza mowisz hmmm nie wiem musialabym jakas fotke sobie znalesc w necie i probowac a skad ten pomysł na nietoperza

Dziewczynki jak jesteście zainteresowane a macie osobiste propozycje to ja chetnie zbiore zamowienie bo 1sztuki nie opłaca sie 2h wypalac w piekarniku ;-)

Do góry