reklama
Witajcie:-)
Martusionek trzymam kciuki,na pewno pójdzie jak z płatka
Kasiek to super wczoraj miałaś dzien,ja nie pamiętam kiedy taki miałam,widzę że niewiele mi juz czasu zostało na zafasolkowanie chyba nie zdąże do narodzin Frania.Buziaki
Przyszła_mamusia ja ciągle wierzę że to jednak fasolkaTrzymaj się
Edytko pozdrawiam cieplutko
Alutka czasem wydaje się że życie jest do d...w złości człowiek mówi rzeczy których potem żałuje,myslę że M to zrozumie i pogodzicie się
A mnie dziś przydałaby się łopata bo mam doła,a do tego M pojechał sobie na ryby a ja siedzę w ten piękny,słoneczny dzień sama w domku.A do d... to wszystko
Martusionek trzymam kciuki,na pewno pójdzie jak z płatka
Kasiek to super wczoraj miałaś dzien,ja nie pamiętam kiedy taki miałam,widzę że niewiele mi juz czasu zostało na zafasolkowanie chyba nie zdąże do narodzin Frania.Buziaki
Przyszła_mamusia ja ciągle wierzę że to jednak fasolkaTrzymaj się
Edytko pozdrawiam cieplutko
Alutka czasem wydaje się że życie jest do d...w złości człowiek mówi rzeczy których potem żałuje,myslę że M to zrozumie i pogodzicie się
A mnie dziś przydałaby się łopata bo mam doła,a do tego M pojechał sobie na ryby a ja siedzę w ten piękny,słoneczny dzień sama w domku.A do d... to wszystko
hej
dzięki za dobre słowa......
wiem że się pogodzimy..... ale niestety jego złość odbiła sie na dziecku, bo mi wykrzyczał że on nie jest niańką i nie będzie ciągle pilnował dziecka bo nie jest jego....... niestety te słowa padły przy niej.......
wiem że tak nie myśli, wkurzył się bo mam dzisiaj imprezę zakładową
dzięki za dobre słowa......
wiem że się pogodzimy..... ale niestety jego złość odbiła sie na dziecku, bo mi wykrzyczał że on nie jest niańką i nie będzie ciągle pilnował dziecka bo nie jest jego....... niestety te słowa padły przy niej.......
wiem że tak nie myśli, wkurzył się bo mam dzisiaj imprezę zakładową
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Alutka no to faktycznie nieładnie zrobił, zwłaszcza że przy małej tak powiedział.
Karola ostatnio łopate miała gloria. Napisz do niej to CI da:-), i dołek musi być szybko zakopany
Karola ostatnio łopate miała gloria. Napisz do niej to CI da:-), i dołek musi być szybko zakopany
daaa
Fanka BB :)
Witam wszystkie aniołkowe mamy. Pojawiłam się u Was pierwszy raz w styczniu po powrocie ze szpitala po drugim poronieniu. Potem przestałam pisać, ale nadal od czasu do czasu Was czytałam. Przez te kilka miesięcy czepiały się mnie różne choroby i dolegliwości, co pomogło w pełni rozwinąć się mojej depresji, a dokładniej nerwicy Pomyślicie, ze jestem nienormalna, ale pomimo, że się do Was nie odzywałam, to czytanie tego forum pomogło mi się wygrzebać z większości problemów. Teraz czuję sie już lepiej, choć złe chwile nadal nadchodzą. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ potrzebuje jednak rozmowy z kimś, kto mnie zrozumie. Wiem, że jesteście cudowne i przyjmiecie mnie do swojego grona.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no niusia super