reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie:-)

Martusionek trzymam kciuki,na pewno pójdzie jak z płatka:tak:

Kasiek to super wczoraj miałaś dzien,ja nie pamiętam kiedy taki miałam,widzę że niewiele mi juz czasu zostało na zafasolkowanie chyba nie zdąże do narodzin Frania.Buziaki:tak:

Przyszła_mamusia ja ciągle wierzę że to jednak fasolka:tak:Trzymaj się:tak:

Edytko pozdrawiam cieplutko:tak:

Alutka czasem wydaje się że życie jest do d...w złości człowiek mówi rzeczy których potem żałuje,myslę że M to zrozumie i pogodzicie się:tak:

A mnie dziś przydałaby się łopata bo mam doła,a do tego M pojechał sobie na ryby a ja siedzę w ten piękny,słoneczny dzień sama w domku.A do d... to wszystko:wściekła/y:

hej

dzięki za dobre słowa......
wiem że się pogodzimy..... ale niestety jego złość odbiła sie na dziecku, bo mi wykrzyczał że on nie jest niańką i nie będzie ciągle pilnował dziecka bo nie jest jego....... niestety te słowa padły przy niej.......
wiem że tak nie myśli, wkurzył się bo mam dzisiaj imprezę zakładową:baffled:

Alutka no to faktycznie nieładnie zrobił, zwłaszcza że przy małej tak powiedział.

Karola ostatnio łopate miała gloria. Napisz do niej to CI da:tak::-), i dołek musi być szybko zakopany:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::angry::angry::angry::angry:

Witam wszystkie aniołkowe mamy. :sorry2::sorry2::sorry2: Pojawiłam się u Was pierwszy raz w styczniu po powrocie ze szpitala po drugim poronieniu. Potem przestałam pisać, ale nadal od czasu do czasu Was czytałam. Przez te kilka miesięcy czepiały się mnie różne choroby i dolegliwości, co pomogło w pełni rozwinąć się mojej depresji, a dokładniej nerwicy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pomyślicie, ze jestem nienormalna, ale pomimo, że się do Was nie odzywałam, to czytanie tego forum pomogło mi się wygrzebać z większości problemów. Teraz czuję sie już lepiej, choć złe chwile nadal nadchodzą. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ potrzebuje jednak rozmowy z kimś, kto mnie zrozumie. Wiem, że jesteście cudowne i przyjmiecie mnie do swojego grona. :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dziewczynki tak jak obiecałam nowe pomysły ;-) mam nadzieję, że przypadną do gustu :-) chętne osoby do kupna zapraszam na priva. Na tabliczkach jest miejsce na wpisanie imienia dziecka bądź czegoś innego wedle życzenia 1a.jpg
2a.jpg
3a.jpg
4a.jpg

Załączniki

• 1a.jpg
    1a.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 29
  • 3a.jpg
    3a.jpg