reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Also to drugie zdjęcie to jakaś sesyjka, czy sami zrobiliście? Piękne!
Nawet mój R się zaciekawił i powiedział, że bardzo ładne :-) Tylko dokońca nie wiem o kim mówił, czy o maleństwu , czy o Tobie :-p :-D

reklama
SONITA torcik cudo:-D.

AGNIESZKA pytam sie bo ja na poczatku tej ciazy tez miałam cos podobnego ,nawet leciałam samolotem w tym czasie,na szczescie nic sie nie stalo.Jak poszłam do połoznej to ona sama mi policzyła ze w tym czasie normanie powinnam miec @ i ze tak czasami sie zdarza ,oczywiscie zaleciła odpoczynek po paru dniach wszystko wróciło do normy:tak:.Brak apetytu na poczatku ciazy to tez nie tragedia ,ja w pierwszych 4 miesiacach schudłam 5 kilo:baffled:.Oczywiscie najlepiej niech jednak Cie lekarz obejrzy:tak:,pisze to po to abys sie tak nie denerwowała ,wszystko bedzie dobrze:tak:

Also -urocze dzieciątko:-D:-D

Sonita - to jakaś paranoja, poza tym jak tak można obwieszczać zabójstwo...

Aga IR - fajnie, że u Was wszystko dobrze:)

GosiaLew - współczuję straty... zapraszamy do korzystania z forum:) na pewno pomożemy...

Ja umieram z przejedzenia...

całą resztę dziewczyn pozdrawiam:)

ALSO synuś jest przesłodki, przecudowny, nic tylko schrupać :-) . I Wy tacy promienni :-) Gratuluję z całego serca :-)

Dziewczynki, które mają kontakt z Edytką, przeslijcie jej uściski.

AgaAj ..... cały czas myślę o Tobie.

Emy co u Ciebie? Jak się czujesz ?

Wróbelku trzymaj się dzielnie.

Wszystkie dziewczynki bardzo bardzo pozdrawiam.

u mnie 3 @ - idealnie po 28 dniach. Czas na wycieczkę do Krakowa :-) Mam nadzieję, że w pierwszym tygodniu czerwca tam dotrę :-)

witam..

Gloria?czy jakas inna dziewczynka pytala o odbudowe endometrium:ja wpierniczalam orzechy,migdaly i ryby,wydaje mi sie ze dziala;-)a na "susze"jadlam wiesiolek ale malo go uzylam bo juz nie byl potrzebny a wrecz juz przeciwwskazany;)

Dzięki, zabieram się za wpierniczanie;-).
A ja własnie wróciłam z imprez komunijnych, poł nocy autem i jestem padnięta. dobrze że mam dziś urlop.
witam nowego małego człowieczka na tym świecie-alla najserdeczniejsze gratulacje.
Widzę że wekend był udany w miarę i się cieszę. Jak się wyśpie to tu zajrze.

przyszła mamusiu pojawiła się @?

nie...dzisiaj na 17 mam wizyte u lekarza..

Hej laseczki, ale mam podły humor. Widziałam się dziś z dobrą koleżanką, nie miałyśmy kontaktu z dwa miesiące i ona do mnie mówi, wiesz ostatnio to tyle przeszłam z moim Michałem, usunięta ciąża itd...
.....
eh

brak mi słów...

Witam, moja ciąża obumarła w 7 tc, zabieg miałam 3 dni temu. Teraz dochodzę do siebie, mam jeszcze anemię, bo zaczęłam za mocno krwawić przy poronieniu zanim trafiłam do szpitala. Psychicznie to nie wiem kiedy się z tym uporam i tak więc jak przeczytałam to co napisała Sonita jest dla mnie tym bardziej dołujące. Nie będę komentować tego, bo każdy sam decyduje o swoim losie i życiu (tylko szkoda, że czasem o losie takiego nie narodzonego dziecka też - chociaż nie chciałabym mieć takich rodziców co mnie nie chcieli).

Przykro mi z powodu Twojego Aniołka
[*]...Zostań z nami...

Dziewczynki, wklejam zdjęcia mojego syneczka. Jest taki kochany, że nie możemy się na niego napatrzeć. Wszystkim staraczkom i tym, które dopiero są po zabiegu i nie mają wiary, życzę tego słońca. Ja też jeszcze rok temu nie wierzyłam, że kiedyś będę taka szczęśliwa (dla tych co nie wiedzą, straciłam dzidzię 2 razy).

Moje gratulacje Mamusia!!! A dzidziulek boski:-):-):-):-):-):-)

reklama
Cześć.
Also, alla, GRATULUJĘ!!!
Also, piekny Ignaś, naprawdę buźkę ma uroczą.
alla, czekam na zdjęcia Kubusia, niewiarygodne,ze to już.
Mirka, mam nadzieję,że wszystko sie ustabilizuje, wiem,jak można sie martwić o maluszka i czuć bezradnym.
Gabi, trzymaj się kochana.
Kasiek, pewnie,że przekażę Edi.
Właśnie zaraz zamierzam do niej zadzwonić, będzie po obchodzie więc może mi coś powie na temat swojego dalszego pobytu w szpitalu. To Wam przekażę.
Agnieszako AJ, wiem,że dziś cięzki dzień dla Ciebie, myślami jestem z Tobą.
szafirku:-)
niusi@, podobają się Twoje pomysły.
Aga Irl, cieszę się,że wszystko co złe sie uspokoiło.
Daaa, Maribor, witajcie na forum.
Wszystkie Was pozdrawiam.

Własnie Edytka napisała, chyba pobędzie w szpitalu do końca I trymestru.Nic się nie dzieje, ale dla bezpieczeństwa ma leżeć.

Do góry