reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Fakt trzy razy usłyszałam że to może był przypadek... może rzeczywiście pech....
a z teściami? no nie udusisz ale myslę że w pamięci pozostało...

reklama
PM czasem po poronieniu sie zdarza ze cykle są bardzo nie regularne ja obecnie mam cykle 42 dniowe wiec są bardzo długie, czasem tworzy sie duża komórka jajwa coś na kształt torbieli i powoduje brak @ dodatkowo może powodować objawy ciążowe ja tak miałam przed ostatnią ciążą.
Obecnie jestem na tabsach pierwsze trzy dni były okropne mdłościbrak sił ale wdedy też była @ obecnie sie kończy i jest lepiej i nie jest tak obfita i była tylko 4 dni poprzednio ponad 7 już jakieś zmiany...
pozdrawiam
Aguś AJ jestem z tobą ...
Edytko i jak....
Selenka ty wiesz .....

PM czasem po poronieniu sie zdarza ze cykle są bardzo nie regularne ja obecnie mam cykle 42 dniowe wiec są bardzo długie, czasem tworzy sie duża komórka jajwa coś na kształt torbieli i powoduje brak @ dodatkowo może powodować objawy ciążowe ja tak miałam przed ostatnią ciążą.
.

szafirku tyle ze ta @ co miala teraz przyjsc to juz 5-ta po poronieniu...4 poprzednie byly bardzo regularne...co 28 dni..nie wiem..ide w poniedzialek do lekarza bo zaczynam sie bac

Witajcie.
Ja dziś w biegu, ale dla was zawsze choć chwilkę. Od Edyci ucałowania macie oczywiście. Jak będę wiedziała co z nią dalej dam oczywiście znać. Póki co plamień nie ma, serduszko bije a Edi czyta książki. Ma mieć jakieś badania zrobione, ale jeszcze szczegułów brak.
A to MY z dzisiejszego dnia.
Całuję i zmykam.
pa

Aha, jestem na diecie dla TYCH co nie tolerują glukozy za dobrze, przez co waga mi stoi w miejscu, oby Madzia się rozwijała.. Myślałam o tym. kłócie i mierzenie poziomu cukru glukometrem to nie tragedia, tylko tak mi brakuje lodów i mleka a tego nie wolno.

Ostatnia edycja:
źle mi ze soba jakoś tak patrzę w lustro i nie umiem znaleźć żadnej pozytywnej cechy dziewczyny żyć mi się nie chce
nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak
żadna ze mnie matka
kasiek napewno jestes wspaniała matką, mapewno córa Ci powie co i jak. MOże narazie nie chce.

reklama
ona nie chce nic mówić może juz jest zmęczona szkołą ale i dzieci ostatnio dają jej w kośc najgorsze jest to żę rodzice nie reaguja nie tłumaczą wczoraj chłopiec z równoległej klasy powiedział do niej spier....aj kaleko nie wydaje mi sie żeby sam to wymyślił a rodzice uważają że troszeczke przesadził a dzis znowu jej dokuczał
myslałam ze moj ból już choc trochę minął ale niestety nie dziś widziałam zdjecia koleżanki córeczki ktora urodziła sie kilka dni temu i jakoś tak serce zakuło
nie jestem tak silna jak mi się wydawało

Do góry