reklama
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
PM czasem po poronieniu sie zdarza ze cykle są bardzo nie regularne ja obecnie mam cykle 42 dniowe wiec są bardzo długie, czasem tworzy sie duża komórka jajwa coś na kształt torbieli i powoduje brak @ dodatkowo może powodować objawy ciążowe ja tak miałam przed ostatnią ciążą.
Obecnie jestem na tabsach pierwsze trzy dni były okropne mdłościbrak sił ale wdedy też była @ obecnie sie kończy i jest lepiej i nie jest tak obfita i była tylko 4 dni poprzednio ponad 7 już jakieś zmiany...
pozdrawiam
Aguś AJ jestem z tobą ...
Edytko i jak....
Selenka ty wiesz .....
Obecnie jestem na tabsach pierwsze trzy dni były okropne mdłościbrak sił ale wdedy też była @ obecnie sie kończy i jest lepiej i nie jest tak obfita i była tylko 4 dni poprzednio ponad 7 już jakieś zmiany...
pozdrawiam
Aguś AJ jestem z tobą ...
Edytko i jak....
Selenka ty wiesz .....
PM czasem po poronieniu sie zdarza ze cykle są bardzo nie regularne ja obecnie mam cykle 42 dniowe wiec są bardzo długie, czasem tworzy sie duża komórka jajwa coś na kształt torbieli i powoduje brak @ dodatkowo może powodować objawy ciążowe ja tak miałam przed ostatnią ciążą.
.
szafirku tyle ze ta @ co miala teraz przyjsc to juz 5-ta po poronieniu...4 poprzednie byly bardzo regularne...co 28 dni..nie wiem..ide w poniedzialek do lekarza bo zaczynam sie bac
Motyl 12
mama Veroniki i Rysia
Fakt trzy razy usłyszałam że to może był przypadek... może rzeczywiście pech....
a z teściami? no nie udusisz ale myslę że w pamięci pozostało...
No nie udusisz,po prostu ich unikam jak tylko moge.A z tym pechem to rece normalnie opadaja.
Witajcie.
Ja dziś w biegu, ale dla was zawsze choć chwilkę. Od Edyci ucałowania macie oczywiście. Jak będę wiedziała co z nią dalej dam oczywiście znać. Póki co plamień nie ma, serduszko bije a Edi czyta książki. Ma mieć jakieś badania zrobione, ale jeszcze szczegułów brak.
A to MY z dzisiejszego dnia.
Całuję i zmykam.
pa
Aha, jestem na diecie dla TYCH co nie tolerują glukozy za dobrze, przez co waga mi stoi w miejscu, oby Madzia się rozwijała.. Myślałam o tym. kłócie i mierzenie poziomu cukru glukometrem to nie tragedia, tylko tak mi brakuje lodów i mleka a tego nie wolno.
Ja dziś w biegu, ale dla was zawsze choć chwilkę. Od Edyci ucałowania macie oczywiście. Jak będę wiedziała co z nią dalej dam oczywiście znać. Póki co plamień nie ma, serduszko bije a Edi czyta książki. Ma mieć jakieś badania zrobione, ale jeszcze szczegułów brak.
A to MY z dzisiejszego dnia.
Całuję i zmykam.
pa
Aha, jestem na diecie dla TYCH co nie tolerują glukozy za dobrze, przez co waga mi stoi w miejscu, oby Madzia się rozwijała.. Myślałam o tym. kłócie i mierzenie poziomu cukru glukometrem to nie tragedia, tylko tak mi brakuje lodów i mleka a tego nie wolno.
Ostatnia edycja:
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
kasiek napewno jestes wspaniała matką, mapewno córa Ci powie co i jak. MOże narazie nie chce.źle mi ze soba jakoś tak patrzę w lustro i nie umiem znaleźć żadnej pozytywnej cechy dziewczyny żyć mi się nie chce
nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak
żadna ze mnie matka
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Motyl znam to uczucie, stes przez teściów. Nie zazdroszczęALUTKA wiesz jak to jest tak zle i tak nie dobrze.Masz racje ze dobrze wiedziec,bo przy konkretnych przyczynach mozna je wyelminowac ale jak sie czlowiek dowiaduje ze miał pecha to szlak trafia,bo co ja z tym moge zrobic.Uduscic tesciów?
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
selenka śliczny brzunio.
kinguś
Nie poddam się
reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
ona nie chce nic mówić może juz jest zmęczona szkołą ale i dzieci ostatnio dają jej w kośc najgorsze jest to żę rodzice nie reaguja nie tłumaczą wczoraj chłopiec z równoległej klasy powiedział do niej spier....aj kaleko nie wydaje mi sie żeby sam to wymyślił a rodzice uważają że troszeczke przesadził a dzis znowu jej dokuczał
myslałam ze moj ból już choc trochę minął ale niestety nie dziś widziałam zdjecia koleżanki córeczki ktora urodziła sie kilka dni temu i jakoś tak serce zakuło
nie jestem tak silna jak mi się wydawało
myslałam ze moj ból już choc trochę minął ale niestety nie dziś widziałam zdjecia koleżanki córeczki ktora urodziła sie kilka dni temu i jakoś tak serce zakuło
nie jestem tak silna jak mi się wydawało