reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Przyszła_mamusia może przeżywałaś jakiś większy stres?bo to może mieć wpływ na @

Witaj Kasiek,nie wolno się bać,trzeba wierzyć że będzie dobrze:tak:

Czasami lepiej nie wiedziec.Ja znam przyczyny obu poronien i chyba woloła bym nie wiedziec.Pierwsze straciam przez nerwy (tesciowie:angry::angry::angry:).Druga okazało sie ze nad malenistwem zrobił sie zakrzep i jak sie oderwał to zabrał Fasolke.Po prostu miałam pecha:no:.Naprawde wolała bym czasami nie wiedziec.

źle mi ze soba jakoś tak patrzę w lustro i nie umiem znaleźć żadnej pozytywnej cechy dziewczyny żyć mi się nie chce
nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak
żadna ze mnie matka

źle mi ze soba jakoś tak patrzę w lustro i nie umiem znaleźć żadnej pozytywnej cechy dziewczyny żyć mi się nie chce
nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak
żadna ze mnie matka

Popatrz w to lusterko i sie do siebie usmiechni:-).I nie pisz ze zadna z Ciebie matka bo przyjade i spiore na kwasne jabłko:angry:.Moze nie ma ochoty dziecko Ci teraz tego powiedziec,ale na pewno Ci powie.Tobie czasami pewnie tez smutno i nie masz ochoty o tym gadac.Głowa do góry:tak::tak::tak:

Staram się ale tyle się złego dzieje dziś znowu stała sie tragedia...
Kiedyś przeczytałam takie mądre zdanie
" Zakładając najgorsze nie przegap najlepszego"
Dziewczyny ja też się denerwuje ale tak nie można, nie można zakładać że stanie się najgorsze. Musimy się cieszyć ciążą. Na pewne rzeczy nie mamy po prostu wpływu.

Kingus a Ty spac nie mozesz?
Po kąpieli jeszcze na chwilkę włączyłam bo pokazałam M tą piosenkę Arki Noego.

widocznie jest w tym wszystkim jakiś BOSKI PLAN
Dokładnie

nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak żadna ze mnie matka
Nie mów tak na pewno jesteś wspaniałą mamą.
A co się stało może jakoś pomożemy.

Hej

Kaska0201 Kinguś ma rację zawsze co więcej głów to nie jedna... pomożemy i nie zamartwiaj się... niestety każdy etap rozwoju dziecka jest inny... zmienia sie jak kalejdoskop i ciężko nadążyć...

Wróbelku trzymam kciuki aby twoje maleństwo posiedziało jeszcze troszkę w brzuszku mamusi...

Edytko...... ty wiesz....

AJ przytulam słoneczko....

Ola PM no to rzeczywiście @ zaginęła.... może nie miałaś w tym miesiącu owulki i istnieje prawdopodobieństwo że @ się nie pojawi.... w każdym bądź razie ja tak mam, po cyklu bez owulki nie mam @ i muszą wywoływać

Motyl ale nie wiesz ile ja bym dała aby dowiedzieć się co było przyczyną moich poronień..... a tak to niby nic się nie dzieje a kruszynce nie jest dane przeżyć

Marti a ty jak się czujesz? brzuszek rośnie?

Aga Irl odpoczywasz? a z mojego miłego weekendu nici bo calutki w pracy:-(

ale mam nadzieję że i dzisiejszy dzień i reszta upłynie wam bez stresów i problemów

Andzi napisz Edytce że bardzo tęsknimy.......

reklama
ALUTKA wiesz jak to jest tak zle i tak nie dobrze.Masz racje ze dobrze wiedziec,bo przy konkretnych przyczynach mozna je wyelminowac ale jak sie czlowiek dowiaduje ze miał pecha to szlak trafia,bo co ja z tym moge zrobic.Uduscic tesciów:angry::angry::angry:?

Do góry