kaska0201
najważniejsza jest Wercia
przyszła mamusia ja czekam od poniedziałku na pierwszą @ i nie mogę się doczekać
normalnie wyczekuje jak Wercia prezentu pod choinką
normalnie wyczekuje jak Wercia prezentu pod choinką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
źle mi ze soba jakoś tak patrzę w lustro i nie umiem znaleźć żadnej pozytywnej cechy dziewczyny żyć mi się nie chce
nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak
żadna ze mnie matka
Kiedyś przeczytałam takie mądre zdanieStaram się ale tyle się złego dzieje dziś znowu stała sie tragedia...
Po kąpieli jeszcze na chwilkę włączyłam bo pokazałam M tą piosenkę Arki Noego.Kingus a Ty spac nie mozesz?
Dokładniewidocznie jest w tym wszystkim jakiś BOSKI PLAN
Nie mów tak na pewno jesteś wspaniałą mamą.źle mi ze soba jakoś tak patrzę w lustro i nie umiem znaleźć żadnej pozytywnej cechy dziewczyny żyć mi się nie chce
nie umiem nawet pomóc własnej córce biedactwo ma jakieś problemy nie chce mówić ale wiem widze po niej że cos jest nie tak żadna ze mnie matka