reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
robiłam dzisiaj rano..test jest negatywny - 1 wielka krecha...a @ nadal brak...
moj gin na urlopie..ktos inny moze mnie przyjac najwczesniej w poniedzialek popoludniu...no szok

Witam i JA,,,,OLCIA, KAROLCIA,,,,,ale po tym co przeczytałam o tej pepowinie to mam zwałę... tyle jest uduszeń,, sama się strasznie tego boje,,,,, dużo znajomych przeszło taką tragedię.... kurcze czy oni na usg nie widzą,że małe jest owinięte czy co? to po co sie robi te usg,,,buuuuuuuuuu,, przeraża i mnie to,,,,, straszni esie tego boję,,,, normalnie wchodzę w 38 tydz, czekam na moja lekarkę i nie popuszczę jej, niech mnie bierze do szpitala i daje kroplówkę...... bo zwariuje, moim znajomym tak udusiło siew w 40 i 41 tyg,,,,,,,,,,,,,,,,,masaktra............
sory ale przez to nie mam weny.................:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:to chyba najgorsza starata jaka można sobie wyobrazić,, być pewnym że zaraz wezmie sie maleństwo, w domu wszystko czeka,,masakra,, nie umiem tego zrozumieć, chyba nie umiałabym sobie z Tym poradzić...:no::no::no::angry::angry::angry::angry:buuuuuuuuuuuuuuuu

wszystkie buziam.........

przyszła mamusia, przykro mi ,,nastęnym razem może ise uda, ja przed poronieniem miałam jak w zegarku co 28 dni,,,a po,,,,,tez tak miałam,żenie przychodziła i byłam pewna i zalewało mnie po 34, 36 dniach:-:)-:)-( trzymaj się

kasiek takie tragedia są , były i niestety będą. :-(. Nie każdy lekarz sie przykłada do swojej roli. Bardzo to przykre i naprawdę współczuję z powodu tej straty. Bo to naprawdę juz tragedia.

przyszła mamusia, przykro mi ,,nastęnym razem może ise uda, ja przed poronieniem miałam jak w zegarku co 28 dni,,,a po,,,,,tez tak miałam,żenie przychodziła i byłam pewna i zalewało mnie po 34, 36 dniach:-:)-:)-( trzymaj się

ale ja po poronieniu tez miałam regularne...to w tym cyklu cos mi sie porąbało...nie wiem o co chodzi..

Witam sie piatkowo.

Co do tej pepowiny to niestety nie wszystko mozna przewidziec znam przypadek ze dziewczyna była na USG w 40 tyg.wszystko ładnie pieknie a w nocy dzidzia owineła sie pepowiną i sie udusiła .Niczyja wina i nie do przewidzenia:no:.Smutne ale prawdziwe.Dlatego ja bede szczesliwa jak Weronikie przytule:tak:.Nie ma co sie zreszta na zapas stresowac:angry::angry::angry::-D.Nikomu to nie słózy.Nam cegła tez moze na głowe spasc i nikt tego nie moze przewidziec:baffled:.

reklama
Do góry