reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

NO ALSO CZEKAMY,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

widzę,że jeszce nie,,,ale pewnie do wieczora będzie tulić maleństwo..

Syla trzymaj się tam dzielnie,,,,:tak::-D

Wróbelek, odpoczywaj...:-D:-D:-D

Przyszła mamusia,, fiękne te plemniczki,;) heh niech dotra przed testowankiem.:tak::-:)-(

A ja mam dzis labę,,, chłopaki jak wrócili ze spaceru stwierdzili,że robia meską wyprawę,,,,, na statek do WROCŁAWIA,,,,,, podobno mały zachwycony bo juz są po,,, teraz gdzieś tam szleją,,,a ja opoczywam,,,,:-D:-D:-D

buziaki dla wszystkich,, potem zajrze co u ALSO..........:-D:-D:-D

reklama
Witajcie.....
Miłego dnia zycze....
Dziękuje Wam za pamięc....i wsparcie......
Also....super...mam nadzieję,ze juz wkrótce bedziesz tuliła Ignasia...i tego zycze z całego serca...szybkiego i sprawnego rozwiązania.....trzymam kciuki....
Allaa...no kto wie może i Wy za chwilke bedziecie się cieszyc Maluszkiem.....
Ksiek...słodkiego lenistwa....
Aga Ir...ale masz przeboje....ja wierze ze wytrzymacie do konca....
Edytko....myslami wciąz przy Tobie....przytulaski....
Sylus...a Ty się nie zamatwiaj kochana.....odpoczywaj......tulę....
Gabi....zycze stabilizacji w tym całym szalenstwie.....zdrówka....
Marti...cieszę sie ze u Was wszystko dobrze....
Pozdrawiam Was wszystkie bez wyjątku.....
Raz jeszcze dziękuje za kazde słowo...to dla mnie naprawde bardzo wiele.....jestescie kochane......

Also trzymam kciuki a może Ty maleństwo już trzymasz w ramionach?
Edytko jesteś silną kobietą dasz radę
Agnieszko Aj czekam niecierpliwie do czwartku
Aga ir wypoczywaj ile możesz
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

Jakoś od rana nie mam humoru.... strasznie mi smuto i jakoś tak pusto... ale przed chwilą się uśmiechnęłam bo pijąc w altance kawkę na moim kominie usiadł taki duży bocian może to dobry znak;-)

witam

alinko szybkiego sprawnego rozwiazania ...tak sie ciesze i nie moge sie doczekac wiadomosci...ze ignas jest po drugiej stronie brzuszka ...

agunia aj ,aga irl, syla, edytko ...trzymam kciuki i WIERZE ze wszystko bedzie dobrze...

matrusionek...to mialas piekny widok:) bedzie dobrze

milej niedzieli dziewczynki

Hej,Also-czekamy !!!
Za ciężarówki-trzymam kciuki mocno !!!
Za "resztę" też.
My mamy różne kłopoty zdrowotne.Co dzień kolejnych specjalistów z dzieciakami zaliczam.Chodzi o poważne sprawy:-(
Także przepraszam,nie mam głowy i czasu tu do Was zaglądać.
Ale naprawdę o Was ciepło myślę.
Buziaki.

Gabi kłopoty niestety lubią się mnożyć... trzymam kciuki za twoje dzieciaczki
mam nadzieję że wizyty pokażą że nie jest tak źle jak się zdawało, my też myślimy o tobie...

reklama
Ja byłam w tamtym tygodniu u ginka. Jeden jajnik mam z cechami PCO, na drugim nie pękniety pęcherzyk graffa wielkości grjpfruta. Przed i w trakcie ciąży tego nie było. Nie jest mi za wesoło. kuracja: duphaston. I co dalej: niestety tego lekarz już nie powiedział. Szukam nowego.

Do góry