reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki.... MATI, MAMA SÓWKA,,,,,życzę miłego dnia,,,:tak::tak:

MAMO sówka,,,przyłączam sie do życzeń, spóźnionych ale szczerych,,,życzę tylko jednego..... małego babla,, a resztę samo się ułoży,,,,:-D:-D:-D:-D

MOTYLKU,, piękna fotka.....:-D:-D:-D

Edi kochana,, wysłałam wiadomość na gg,,, krótką ale od serducha,,, jestem z TOBĄ kochana... odpoczywaj,,,;)

Selenka,, ja chyba muszę wybrać się do Wrocławia i dać w dupkę,,co??? co za smutki??? co Ty mi kochana obiecałaś???:tak::tak::tak:

KUBUŚ,,,,, zapraszamy juz na świat,,
IGNAŚ ty też rób rozgrzewkę......:-D:-D:-D:-D

SZAFIRKu , Ty o nas pamiętasz a tak mało piszesz co u CIEBIE.... buziam,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~,

MARLENKO ,, co u WAS.... nastepna kanapa idzie w rozruch przez psinkę czy dła sobie spokój,,:-D:-D:-D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alisa,,,,, MARTI.....będzie dobrze zobaczycie, zły czascminie,,,i dl aWAS zaświeci słoneczko,,,,,,,to forum naprawdę daje nadzieję,,,,:tak::tak::tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alicja a Ty co zajęta po śłubie,,heh obowiązki małżeńskie..;0:tak::tak::-D:-D~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~```kochana łap

ALutka, przypominam wAkacje tuż tuż...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AGAAJ.... daj znać co u CIEBIE, martwimy się...............:tak::tak:buziaki

SYLA, trzymaj się ,,,,,tam w szpitalu zajmą się tobą... ja trzymam za CIEBIE I WIKI kciukasy,,;)

AGA IRL... mam nadzieję,że nie szalejesz??? odpoczywaj kochana

Wróbelek,, ładnie odpoczywa??? zaraz przepytamy z seriali i będziemy wiedzieli czy leży i odpoczywa..:-D:-D:-D:-Dbuziaki

KINGUŚ.....AGI, HANIA, Scarlet, OLcia, OLA, KAROLa, KAROLA2, Mati, Pati.....alisa, SELENKA, GLORIA, MAGDALENKA, KASKA, GUŚka, ALLA, ALSO, JEŻYk,ANesto, MIRCIA, MORDOKLEJKA, carii, Enka, Emmy, Dorotka s.GABI, KASIENKA,KAŚKa, SYLVI, I wszystkie niewymienione pozdrawiam

kurcze mnie tak bolało wczoraj ,że myśłałam,że umre.. padłam jak niemowlę,,, dzis troszkę lepiej , ale znając życie do południa sie roskręci,,,:tak::tak::tak:jeszcze zaczeło mi mleko cieknąć,,,,:tak:heheh co z Tego jak drugi okaże sie wybredny i znów zostane z mleczarnią, tak jak z IGOREM,,,,, wolał butlę...

A nie wiecie jak u MADZI , MOrdoklejki jak Adaś jak zabieg???:confused::confused::confused:

buziaki, zmykam, posprzatać póki tak nie boli, zgotowac obiadeki na dwór..;) z małym.
życze miłego dnia,,,,,

O WSZYSTKICH MYŚle ale nie jestem wstanie spamiętać nicków, przepraszam,,,:tak::tak::tak:al myśłę o wAS dziewczynki i modlę sie co dnia.... ZA WSZYSTKIE...:-D

reklama
Witam dziewczynki.... MATI, MAMA SÓWKA,,,,,życzę miłego dnia,,,:tak::tak:

MAMO sówka,,,przyłączam sie do życzeń, spóźnionych ale szczerych,,,życzę tylko jednego..... małego babla,, a resztę samo się ułoży,,,,:-D:-D:-D:-D

Witaj:-D dziękuję za życzenia:-) nic nie szkodzi, że spóźnione najważniejsze, że szczere:-) buziaki:-)

witajcie dziewczynki
mnie dzis jakies smutki dopadły a raczej od wczoraj bo zadano mi pytanie jak tam moja dzidzia no i niestety łzy złość wiem że ta kobieta nic nie wiedziała ale i tak zrobiło mi się smutno
myślałam że już mogę z innymi poza Wami o tym rozmawiać ale nie umiem nie potarfie chcę krzyczę jak mi źle
dlaczego nas to spotyka
EDZIA musi się udać Ty zawsze nam powtarzasz że bedzie dobrze że trzeba mieć nadzieję i musisz sama w to uwierzyć
nie rozumiem tego co tan na górze sie dzieje
w ogóle zyc mi się odechciewa
nie mam już sił
przepraszam muszę to z siebie wyrzucić

witajcie z rana

Kasiek cierpiąca kobieto jednak znajdujesz czas dla nas.... i twoje posty stawiają na nogi... masz lepszą pamięć niż ja:-(

Marti mam nadzieję że wtorkowa wizyta pokaże pięknego dzidziuśka... i uspokoisz się troszkę... pozostało odpoczywać więc oszczędzaj siły bo za parę miesięcy przy noworodku będą jak znalazł:tak::tak::tak:

Edytko, AJ, Aga Irl, Selenko, Szafirku, Pixella, Marzenko, Wróbelku, Allaa, Guska,Also,Alicja,OlaPM, Mama Sówka,Koti,Haniu,Ola,Agi i wszystkie kobietki których nicki juz ze starości wypadają z głowy życzę wam spokojnego dnia... i samych dobrych wiadomości....

Słodziutka nie trać nadzieji, leż, odpoczywaj, żeby maluszek się dobrze zagnieździł, ja się za Was pomodlę.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki, trzymajcie się!

KASKA Ty nie przepraszaj tylko to wykrzycz z siebie.Cały ten zal i smutek.Boli i nie wiadomo jak o tym wszystkim powiedziec najlepiej zeby sie nikt nie pytał:wściekła/y:.Pisz o tym co Cie boli jak potrafisz to sprawi ulge, wszystki Cie rozumiemy bo kazda z Nas ma ten ból gdzis w sercu:-(.

Witajcie dziewczyny kochane:-)Tylko się przywitam,bo jestem cały czas ale weny do pisania brak.

Tak pozatym to witam.
Fajnie ze moje mała dziewczynka Wam sie podoba.
Chciałabym do kazdej z osobna cos napisac ale w ciaży to jakas taka skleroza mnie dopadła i w połowie zapominam co miałam napisac:angry:.
Tak krótko chodzi mi o to zeby tym które zwatpił chciałabym dodac wiary i nadzieji ze dla kazdej z Was słoneczko zaswieci a malensteo zacznie kopac po zeberkach.Modle sie za Was i te dziewczyny które czekaja na poród o szybki i w miare bezbolesny.

reklama
witajcie dziewczynki
mnie dzis jakies smutki dopadły a raczej od wczoraj bo zadano mi pytanie jak tam moja dzidzia no i niestety łzy złość wiem że ta kobieta nic nie wiedziała ale i tak zrobiło mi się smutno
myślałam że już mogę z innymi poza Wami o tym rozmawiać ale nie umiem nie potarfie chcę krzyczę jak mi źle

kaśka0201, rozumiem Cię doskonale i przytulam... mnie akurat też wczoraj spytano o ciążę.....:-( Boli okropnie, ale musimy temu stawić czoła.... Boli nie do porównania bardziej niż wtedy, gdy się jeszcze starałam o dziecko i nie mogłam się doczekać...
W moim przypadku o ciąży wiedziała naprawdę garstka ludzi, spoza rodziny tylko dwie osoby, reszta świata może tylko się domyślała...A te domysły czasem są bardziej dobijające... No, bo ludzie widzą przed sobą kobietę z 30tką na karku, prawie z sześcioletnim stażem małżeństwa, więc gdzie jest dziecko???????? Jak mało jest jeszcze delikatności u ludzi, jak szablonowo myślą, jak nie zastanawiają się, zanim coś palną....
Wszystkie będziemy jeszcze szczęśliwe

Do góry