reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
mi tez sie nudzi, bolą mnie boczki, a dizs wyczytalam ze po 20 tyg nawet na plecach nie poinno sie spac, a mnie juz biodra odpadają od lezenia, no i tak se medytuje... i rozmyslam co kupic małej, tak bym juz chciala leciec na zakupy ale boje sie...
czesc dziewczynki,
Selenko, Also, Pixella wygladacie superowo :-)
Kasiekkm trzymaj sie dzielnie.
Edytko jestem z Toba calym sercem - taka ilosc fomorowych modlitw nie pozostanie obojetna tam u gory ;-).
Ola81 majsterkowiczko .... :-)
wszystkie pozdrawiam ciepło :-)
Selenko, Also, Pixella wygladacie superowo :-)
Kasiekkm trzymaj sie dzielnie.
Edytko jestem z Toba calym sercem - taka ilosc fomorowych modlitw nie pozostanie obojetna tam u gory ;-).
Ola81 majsterkowiczko .... :-)
wszystkie pozdrawiam ciepło :-)
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Edytko kochana dobrze że dobrze byle do USG a wtedy będzie jeszcze lepiej...
Selenko ślicznie wyglądasz
pozdrawiam
Selenko ślicznie wyglądasz
pozdrawiam
agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Witajcie ponownie
Dzieki za wasze wszystkie dobre rady.
Dzis odebralam wyniki badania krwi i byly nie najlepsze.TSH mam 5,27 gdzie norma to od 0,27 do 4,20.Od razu skierowano mnie do przychodni endykrynologicznej gdzie po kolejnym badaniu krwi i usg zapisano leki.Teraz co 3 tyg bede miala pobierana krew i lekarz bedzie sprawdzal czy jest potrzeba podniesienia dawki lekow...Prawidlowe funkcjonowanie tarczcy w ciaz jest b.wazne a ja to zaniedbalam i pewnie to bylo przyczyna pierwszego poronienia...Mam nadzieje,ze teraz nie spotka mnie to samo...
Pani doktor mnie pocieszyla,ze w takim ''wieku'' ciaza jest jeszcze do uratowania...
Wizyta u ginekologa i usg juz w srode...Strasznie sie boje,ze uslysze iz nie bije serce itp...
Pozdrawiam was wszystkie;-)
Dzieki za wasze wszystkie dobre rady.
Dzis odebralam wyniki badania krwi i byly nie najlepsze.TSH mam 5,27 gdzie norma to od 0,27 do 4,20.Od razu skierowano mnie do przychodni endykrynologicznej gdzie po kolejnym badaniu krwi i usg zapisano leki.Teraz co 3 tyg bede miala pobierana krew i lekarz bedzie sprawdzal czy jest potrzeba podniesienia dawki lekow...Prawidlowe funkcjonowanie tarczcy w ciaz jest b.wazne a ja to zaniedbalam i pewnie to bylo przyczyna pierwszego poronienia...Mam nadzieje,ze teraz nie spotka mnie to samo...
Pani doktor mnie pocieszyla,ze w takim ''wieku'' ciaza jest jeszcze do uratowania...
Wizyta u ginekologa i usg juz w srode...Strasznie sie boje,ze uslysze iz nie bije serce itp...
Pozdrawiam was wszystkie;-)
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ja pójde jutro do lekarza i wymuszę skierowanie na badania tarczycy.