reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mnie też nudno. Ola na ognisku ze znajomymi, M w pracy. Nie umiem lepić aniołków. Cóż mi zostało?
martusionek. jak zaczniesz leczyć szybko unormujesz. Miesiąc może. Bedzie dobrze.

reklama
mi tez sie nudzi, bolą mnie boczki, a dizs wyczytalam ze po 20 tyg nawet na plecach nie poinno sie spac, a mnie juz biodra odpadają od lezenia, no i tak se medytuje... i rozmyslam co kupic małej, tak bym juz chciala leciec na zakupy ale boje sie...

Moja wyprawka zakończona, jak coś jeszcze kupię mąż mnie ukatrupi! Kosmetyki, rożek i pieluchy, tyle mi zostało do kupienia. Może leżaczek, ale o tym pomyślę.

czesc dziewczynki,

Selenko, Also, Pixella wygladacie superowo :-)

Kasiekkm trzymaj sie dzielnie.

Edytko jestem z Toba calym sercem - taka ilosc fomorowych modlitw nie pozostanie obojetna tam u gory ;-).

Ola81 majsterkowiczko .... :-)

wszystkie pozdrawiam ciepło :-)

no ja i tak juz duuuzo mam z poprzedniego roku jak Ali kupowalismy ale jeszcze pare rzeczy chce kupic. no i sie nie moge doczekac...

Edytko kochana dobrze że dobrze byle do USG a wtedy będzie jeszcze lepiej...
Selenko ślicznie wyglądasz :)
pozdrawiam :)

Edytka, wierzę że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki i tulę mocno.
Selena, Also, Pixella- aż miło oglądać.
Martusionek zbijaj szybko te hormony.
A ja lecę. Kupiłam 40 sadzonek pelargonii. To se roboty nadałam.

Witajcie ponownie:)
Dzieki za wasze wszystkie dobre rady.
Dzis odebralam wyniki badania krwi i byly nie najlepsze.TSH mam 5,27 gdzie norma to od 0,27 do 4,20.Od razu skierowano mnie do przychodni endykrynologicznej gdzie po kolejnym badaniu krwi i usg zapisano leki.Teraz co 3 tyg bede miala pobierana krew i lekarz bedzie sprawdzal czy jest potrzeba podniesienia dawki lekow...Prawidlowe funkcjonowanie tarczcy w ciaz jest b.wazne a ja to zaniedbalam i pewnie to bylo przyczyna pierwszego poronienia...Mam nadzieje,ze teraz nie spotka mnie to samo...
Pani doktor mnie pocieszyla,ze w takim ''wieku'' ciaza jest jeszcze do uratowania...
Wizyta u ginekologa i usg juz w srode...Strasznie sie boje,ze uslysze iz nie bije serce itp...
Pozdrawiam was wszystkie;-)

reklama
Do góry