reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tylko zaznaczę swoją obecność,czytam Was ale pisanie jakoś ciężko idzie:-)

Edytko ja wierzę mocno że tym razem się uda,zobaczysz,modlę się o to,chociaż tak mogę ci pomóc:tak:

Kasiek kamień z serca że to nie nerki,bidulko dasz radę,przetrzymasz wszystko bo jesteś silna:tak::tak:

Dziewczyny ślicznie wyglądacie,brzuszki już takie duże:tak::tak::tak::tak:

Wszystkie was gorąco pozdrawiam:-)

reklama
Agnieszka trzeba btc dobrej mysli i z wiara patrzec na przyszłosc Zycze Ci z calego serduszka ze jak tylko wyleczysz tarczyce zoabczysz dwie kreseczki na tesci a potem bedziesz sie cieszyc dzidziusiem ;-)

Hej Angelka ja czekam na drugą @. Ciekawe czy bedzię tak jak zawsze czy cos się rozleguluje

a dostalam rowno 28 dni po...az w szoku jestem, na prawde

ja idę w czwartek do ginka. Strasznie jestem ciekawa co mi powie i troszkę się boję. Może nawet bardzo

ojć ja też strasznie sie bałam przed wizytą u ginki... i czuję ze w moim przypadku juz tak zostanie niestety :confused:

:-)Angelika zawsze sa jakies obawy po tym co kazda z nas spotkało .....strach zawsze bedzie odczuwalny w naszym zyciu w czasie naszych staranek i przez okres 9 miesiecy ale co nam innego pozostało jak tylko miec nadzieje i wierzyc w to ze tym razem sie uda :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry