reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czesc Dziewczynki.....
Sorki ze Wam nie poodpisuje ....czytam ale jakoś nie mam pamięci...wybaczcie....siedze i wyc mi sie chce...tak bardzo boje sie jutrzejszej wizyty...cycki przestały bolec tak bardzo jak przedtem i juz schizuje....boze dlaczego jest tak cięzko......?wybaczcie ze smęce ale mam tylko Was.......
Sonita....Boćkowski.....miałam z Nim do czynienia z Gosią w ciązy....to on się mną zajmował w szpitalu.....
Pozdrawiam i zycze miłego dnia.....

agunia marudz ile wlezie ...bedzie dobrze kochana trzymam kciuki

reklama
Aga Aj mnie cycki prawie wcale nie bolały :-)...a z mdłości to tylko wieczorne i to zgaga, a zygałam tylko jak rotawirusa dorwałam a tak to ani jednego ciazowego pawika heheh :-)

Cześć Dziewczynki!
u mnie dól to jednak tarczyca .... kurcze znowu teraz muszę szukać dobrego lekarza najlepiej 2w1 bo państwowo czekać trzeba 6 miesięcy a ja tyle nie wytrzymam ... kurcze chyba się zaryczę... nie mam ochoty na nic...

podleczysz i wszystko bedzie ok ...buziaki

Pixelka....troszkę mnie uspokoiłas....ale mnie bolały dośc mocno...a teraz od wczoraj przestały....ja juz głupieje....a wiecie co jest najgorsze?boję sie ze usłysze najgorsze.....jak ja wytrzymam do jutra wieczora......dobrze,ze mam Was kochane....
Martusionek......musi byc dobrze...trzeba wierzyc....
Marlenka...dzięki za kciuki....;-)

Aga piszesz do Martusionka ''musi być dobrze, trzeba wierzyć'', a sama to co :-)

I przyznaj się po prostu martwisz się, czy będziesz miała seksowniejsze pełne cycki, czy nie :-)

Oczywiście żartuję i trzymam kciuki.

Sonita....powiem Ci,ze dla mnie wydał sie konkretny i zyciowy.....facet z taktem....
Potrafił mi wszystko wytłumaczyc i wyjasnic...robił mi cesarke....własciwie nic więcej Ci nie powiem....bo ja w szpitalu lezałam kilka dni...i tylko tam miałam z nim kontakt...ale porównując go z lekarzami ze szpitalem w Stg....to niebo.....:tak:...
Heh...dobre z tymi cyckami....
Ja wiem ze i ja musze wierzyc ale jest ciezko.....niestety....

agunia Aj masz nas a my wszystkie jestesmy z Toba ....objawy widzisz kochana ze jest roznie jedne maja a inne nie...wiec to nie przekresla niczego

mnie cycole bolaly a jednak stalo sie najgorsze wiec ...sama widzisz ...bedzie dobrze

Marlenka....tak tak ja wiem,ze nie ma reguły.....ale ja tak potwornie sie martwie.......no dobra......nie bede smęcic....mówicie bedzie dobrze?!to ja Wam wierze!!!!!!!!!!I mam nadzieję ze zobacze jutro mojego Robaczka i jego pięknie bijące serduszko!.....tak ma byc i nie inaczej!!!!!!!!!!:-D

reklama
No i mi sie dostało ....przepraszam ze mnie nie było ....
Wiem obiecałam ze juz bede codziennie ale wiecie weekend majowy i sie troche w domu nie było . Mam nadzieje ze to bedzie mi wybaczone ?.....

Alicja pieknie wygladałas , oczywiscie Twój maz również :) Prawdziwa para królewska :)

Edytko spoznione ale szczera zyczenia z okazji 10 rocznicy slubu !!!!

Z okazji święta Waszego
życzenia wszystkiego najlepszego:
niech każdy dzień dostarcza radości
i uśmiech zawsze w sercach gości,
niechaj problemy Was omijają,
a wszyscy bardzo Was kochają,
Bo jak nikt inny na świecie,
Wy na to zasługujecie!

Jak sie nie myle to ty mnie sie pytalas o moje staranka ..... ehhh szkoda gadac, nie bede marudzic Wam tutaj tylko posyłac wam bede pozytywna energie i duzzzo usmiechu i słonca :-):-):-):-)

Pixelko piekny brzusio :) no i jaki duzyyy!

AgaIrl jakas ty okraglutka :)

Wróbelek pikne zdjecie !

Syla .....widac ladna pogoda zrobiła swoje .... same sesje zdjeciowe :) Slicznie wygladasz :)

Dilajla no to sie zaczyna :) Kolejna dzidzia wsrod nas bedzie zaniedługo ! Czekam na rozwój wydarzen i mocno trzymam kciuki !

Agusia Aj sliczne fotki ... no ale sie pytam gdzie ty jestes na tych fotkach ?????? A jutrzejasz wizyta mam nadzieje ze bedzie dla Ciebie szczesliwa trzymam za to kciuki ale i tak wiem ze zapewne wszytsko jest dobrze ...raczej znakomicie ! Patrze sie na Twój suwaczek i widze ze jeszcze troszke i bedzie slub :)

Hope przykro mi ze sie spotykamy na takim forum ale tak jak inni napisali nie wolno nam myslec ze sytuacjia znów sie powtórzy WIARA WIARA I JESZCZE RAZ WIARA musi w Nas zagoscic bo bez niej ani rusz !

Widze ze wczoraj temat o wadze ciała byl heh no tak wakacje blisko trza zadbac o sywetke tez o tym mysle i mam pewie plan ! heh

Also jeszcze tylko 10 dni i meta! Jak te dziewiec miesiecy szybko zleciało ! Jak pieknie wygladasz ! Z ciaza ci do twarzy :p

Alla nie martw sie na zapas a moze jeszcze nic sie nie bedzie dziac.... Nie martw sie , bedzie dobrze !

Kasiek o ty bidulku ....szkoda ze wciaz Cie boli ale mam nadzieje ze szybko Ci to minie .....Trzymam kciuki no i wypoczywaj :)

Do góry