reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Aaaa powiem Wam.
Dzisiaj rano przy wizycie w WC przy "podcieraniu" się.. były dwie maleńkie smużki krwi... nie muszę Wam mówić jak czuje się. I jaki mam dzisiaj wspaniały dzień. Zastanawiam się co robić. Jest za wczesnie na cokolwiek... mózg mi się lansuje...
Marzenko jesteś przeeekochana!
Dzisiaj rano przy wizycie w WC przy "podcieraniu" się.. były dwie maleńkie smużki krwi... nie muszę Wam mówić jak czuje się. I jaki mam dzisiaj wspaniały dzień. Zastanawiam się co robić. Jest za wczesnie na cokolwiek... mózg mi się lansuje...
Marzenko jesteś przeeekochana!
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Edytko....kurcze.....kochana...do łózka...i lezec....mam nadzieję,ze bedzie dobrze...modlę sie aby tak własnie było...może Maluszek się zagniezdza.....musi byc dobrze!!!!!!!ale może warto isc do ginka...może coś doradzi......przytulaski.....
Ostatnia edycja:
slodziutka_e
Kusicielko to nie było plamienie. Tylko smużka. Tak jak czasem w nosku naczyńko pęka. Raczej nie od zagnieżdżenia ale ginkiem nie jestem. I tak własnie dumam czy iść dzisiaj do tego gina. Czemu ja nigdy nie mogę doczekać się normalnej wizyty w terminie... tylko zawsze coś?
edytko jak masz mozliwosc to moze wizyta u gina dzisiaj??? uspokoi Cie i bedziesz spokojna a to przeciez najwazniejsze...kurcze dziewczynki ja wiem ze latwo mi pisac i Wy to wszystkie wiecie ...ale naprawde nie kazde krwawienie plamienie ...cos oznacza ...zobaczcie jak Nasza Mircia ...Adrianek jest na swiecie ..
.
Edytko pamietaj ...NA MNIE ZAWSZE MOZESZ LICZYC!!! tAK jak potrafie to pomoge ...
Moze polezysz i wszystko sie uspokoi ....buziaki
ja uciekam z BB Krystian wymusza kompa
.
Edytko pamietaj ...NA MNIE ZAWSZE MOZESZ LICZYC!!! tAK jak potrafie to pomoge ...
Moze polezysz i wszystko sie uspokoi ....buziaki
ja uciekam z BB Krystian wymusza kompa
slodziutka_e
Starałam się przespać cały dzień... trochę się uspokoiłam. Ale już znów wiem że będzie to dla mnie ciężką próbą. Staram się ale same wiecie jak jest.
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Edytko....a moze zadzwon i powiedz co się dzieje.....kurcze doskonale Cie rozumie...nie wiem co napisac bo i tak nic pewnie Cię nie pocieszy....ale ja wiem,ze tym razem musi byc dobrze!
reklama